Cool Appartement Te Koop Met Zicht Op Water References

Cool Appartement Te Koop Met Zicht Op Water References

Diposting pada

Cool Appartement Te Koop Met Zicht Op Water References. Luxe appartementen in een gloednieuwe stadsontwikkeling in veurne. Gelegen in de wijk jan thiel en met uitzicht op de het spaanse water bieden wij dit luxe 2 slaapkamer appartement met eigen garage te koop en te huur aan.

2 slaapkamer appartement met zicht op het water Immo Vanderveken
2 slaapkamer appartement met zicht op het water Immo Vanderveken from www.vdv-vanderveken.be

Op de tweede verdieping is de houten dakconstructie deels in het zicht en onder de hoge schuiframen met roedeverdeling is lambrisering met fraai houtsnijwerk. Dit tweeslaapkamerappartement met zicht op het water 2 kamers 75 m² € 285.000,00 eergisteren era vastgoed ryckaert gent appartement te koop in gent, 3 slpks nieuwbouwproject met. Daar waar je dromen werkelijkheid.

Het Magnifieke Uitzicht Op Het Water Valt Je Meteen Op Hier.

Op de tweede verdieping is de houten dakconstructie deels in het zicht en onder de hoge schuiframen met roedeverdeling is lambrisering met fraai houtsnijwerk. Gelegen in de wijk jan thiel en met uitzicht op de het spaanse water bieden wij dit luxe 2 slaapkamer appartement met eigen garage te koop en te huur aan. Optioneel kan u een ondergrondse parking en berging kopen.

Van Dit Uitzicht Kan Je Dan Genieten Vanop Jouw Eigen Terras (17M²).

Appartement met zicht op omliggend groen. Aan de oever van de hasseltse jachthaven. Moderne nieuwbouwappartementen met zicht op het water | my future home moderne nieuwbouwappartementen met zicht op het water vanaf 233578 te koop.

Instapklaar Appartement Met Zicht Op Water Met 2 Slaapkamers En 2 Terrassen!Dit Tweeslaapkamerappartement Met Zicht Op Het Water Is Volledig Afgewerkt

(nieuwbouw, verkoop onder btw stelsel) stedenbouw in aanvraag. Wanneer je dan de trap neemt naar de tweede verdieping, kom. Ad iconisch project veurne met adembenemend zicht over de stad.

Dit Appartement Is Gelegen Op De 3De Verdieping Van Residentie Rivierenhof Ii.

317m2 naar de hand van architect geoffrey van hulle met frontaal zicht op water, gelegen in het monument 3 kamers. Luxe appartementen in een gloednieuwe stadsontwikkeling in veurne. Water en beschermd erfgoed met rijkelijke industriële.

Omgeven Door Groen, Vlakbij Diverse Invalswegen,.

Gelegen in de wijk jan thiel en met uitzicht op de het spaanse water bieden wij dit luxe 2 slaapkamer appartement met eigen garage te koop en te huur aan. Supermarkten, openbaar vervoer en het. De woning is uitgevoerd met onder andere zeer ruime woonkamer, separate keuken met aansluitend dakterras en 3 slaapkamers op de bovenste verdieping!

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *