Zus Victor Huis Anubis

Diposting pada

He is the leader of the secret society. 29 08 2019 570 keer opgeroepen 1 hoe heet de oude.

9 815 Me Gusta 171 Comentarios Famke Louise Famkelouise En Instagram Prinses

Hij wordt vertolkt door walter crommelin.

Zus victor huis anubis. Marijke is de nieuwe huisvrouw in het huis anubis. Is the caretaker of the house of anubis. 7 ellie van engelen en arie van swieten zijn getrouwd seizoen 2 waar.

Het huis heeft een groot mysterie waar niemand iets van afweet. In een statig pand uit 1900 dat dienstdoet als internaat wonen acht jongeren samen onder leiding van conciƫrge victor. 3 trudie heeft een vriend seizoen 3 waar.

Hij is heel streng en heeft doorgaans een hekel aan de bewoners van het huis en huishoudster trudie. Wanneer nieuwkomer nienke als ontgroening een nacht moet doorbrengen op de zolder van het huis doet ze een bizarre ontdekking. Na de serie deze twee filmpjes waren bedoeld als een overbrugging naar de spin off.

Victor krijgt het huis anubis terug van zijn zus marijke. Mick zeelenberg is een personage uit de nederlands vlaamse jeugdserie het huis anubis 2006 2009. Het personage wordt vertolkt door vincent banic.

Victor is de opzichter van internaat het huis anubis. Victor trekt zich vaak terug in de kelder van het huis waar hij soms uren achter elkaar zit. Nienke ontwikkeld op.

Mick is een macho en. Op haar kamer praat ze tegen iets of iemand amber heeft haar al een paar keer afgeluisterd maar weet nog niet waarmee ze bezig is. Victor krijgt het huis anubis terug van zijn zus marijke.

Victor emanuel rodenmaar junior is een nevenpersonage uit de nederlands vlaamse jeugdserie het huis anubis 2006 2009. 6 yasmine is een zus van mara seizoen 2 waar. Na de serie deze twee filmpjes waren bedoeld als een overbrugging naar de spin off.

Victor is de conciƫrge van het huis anubis. De zus van victor 5 hoe heet de oma van nienke. Het huis anubis en de vijf van het magische zwaard.

Mick is de kamergenoot van fabian. Irene sarha mila 6 wie speelt nienke. De enige persoon met wie hij enigszins een goede band heeft is arie van swieten.

1 achtergrond 1 1 uiterlijk 1 2 persoonlijkheid 1 3 relatie s 2 verschijningen 2 1 seizoen 1 2 2 seizoen 2 2 3 seizoen 3 2 4 seizoen 4 3 trivia 4 galerij mick heeft bruin haar en blauwe ogen. Moellie is een van de goudhamsters van amber. 10 vragen ontwikkeld door.

Het huis anubis en de vijf van het magische zwaard. He has a stuffed raven named corbierre who he keeps in his office whom he is rather very attached to. Zij is heel streng en is dus al niet geliefd.

Zij is de zus van victor en de moeder van danny en sofie. He is very strict towards the anubis house students.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *