Huis Te Koop Bordighera Italië

Diposting pada

Huis kopen in italië. Woning kopen in italië.

Pin Op Huis

Bordighera ospedaletti chiavari varazze.

Huis te koop bordighera italië. Appartement te koop in bordighera ligurië italië 2 slaapkamers 2 badkamers terras met zeezicht garage. Alarmsysteem airconditioning en garage. Woonhuis te koop in imperia bordighera.

Bij bordighera bieden we dit landhuis 240 mâ te koop aan. Het bestaat uit twee verdiepingen waarvan de bovenste een woonbestemming heeft. Het rustieke is momenteel 80 vierkante meter op een perceel van 1500 vierkante meter maar het is een project gemaakt om het uit te breiden tot 110 vierkante meter 100 kelder.

Op idealista vind je 437 objecten te koop van nederlandse en. Amerikaanse keuken woonkamer 4 slaapkamers 2 badkamers wasplaats en 5 balkons. Op zoek naar een koopwoning in bordighera.

Aanbod van 2 195 huizen te koop in italië van makelaars en particulieren. Wonen in italië begint bij huisenaanbod nl. Te koop in bordighera montenero landhuis te restaureren met uitzicht op zee.

Er is de mogelijkheid om 4 auto s te parkeren. Derde verdieping te restaureren. Het huis staat in het dorpje sasso vlak bij bordighera op 6 kilometer van zee.

Uw startpagina voor huizenaanbod van koophuizen en tweede woningen in italië. Huizen te koop ligurië italië. Appartement te koop in het centrum van bordighera.

169 x woningaanbod totaal te koop in italie. Het appartement te koop in bordighera heeft een oppervlakte van 160 vierkante meter en ligt in een centrale rustige omgeving op ongeveer 400 meter van de zee. 235 huizen en appartementen te koop.

437 huizen en appartementen met terras te koop in bordighera italië vanaf 66 000 euro. Italië griekenland kroatië verenigde arabische emiraten canada mexico. In onze regio zijn veel prachtige huizen te koop en het kopen van een huis is zeer goed te doen.

Het bestaat uit een woonkamer. Maar het is heel belangrijk de juiste lokale partners en adviseurs erbij te betrekken met een grondige kennis van zaken omtrent het aankoopproces en de noodzakelijke vereisten om een huis in italië te kopen. Voor degenen die van plan zijn om een huis te kopen in italië bieden wij diverse handleidingen waarin aspecten als italiaanse wetgeving belasting renovatie en zelfs hoe het is om in italië te wonen worden behandeld.

Hktt6yvrxvu6jm

Mod The Sims Villa Leopolda Sims 4 Modern House House Blueprints Mansions

Affilinet Vakantie Vakanties Frankrijk

Pin On Hotspots Den Bosch

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *