Afas Gebouw Leusden

Diposting pada

Dit gebouw heeft circa 5 700 m 2 kantooroppervlakte een hoogte van maximaal 27 meter en dient als kantoor voor de medewerkers van afas. De locatie ligt aan de overkant van de weg waaraan de erp leverancier nu gevestigd is op de oude locatie van de bank giro centrale.

Afas Software Inspireert Beter Ondernemen In 2020 Software Ondernemer Nederland

Waar het tien jaar een droom was en daarna anderhalf jaar een grote hoop zand doemt in leusden nu de werkelijkheid op.

Afas gebouw leusden. Het gebouw is overal via. Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen weet wat wanneer gebeurt houden we alle geïnteresseerden graag op de hoogte via deze website. Bekijk de video voor een impressie van het gebouw.

Het podium op 1 met daaronder kleedkamers en een orkestbak op 2 met een diepte van 4 70 m. Leusden de rotonde aan de zwarteweg nabij de ingang van het nieuwe afas gebouw wordt donderdag 26 november formeel geopend door wethouder vos samen met de projectleiders van dura vermeer afas en de gemeente. Vanuit het huidige bedrijfspand aan de philipsstraat in leusden kijk je op de bouwkavel waar voorheen het gebouw van de bank giro centrale stond.

We groeien bijna uit ons jasje en om die reden is een nieuw gebouw noodzakelijk aldus bas van der veldt ceo van afas. Hiermee is qua huisvesting de toekomst van afas in leusden geborgd. Het typische bank giro centrale gebouw ook wel de bunker geheten is eind jaren 70 gebouwd.

Door de aanleg van de rotonde kan het verkeer waaronder het fietsverkeer en op termijn ook veel bezoekers en medewerkers van afas veilig en vlot worden afgewikkeld. Gebouw a is het hoofdgebouw. Enjoy the videos and music you love upload original content and share it all with friends family and the world on youtube.

De dwarsdoorsnee van het theater laat zien dat de entree op de begane grond zit. De nieuwbouw aan de inspiratielaan ons toekomstige adres in leusden is een meerjarig project van flinke omvang. Het gebouw was circa 10 000 m 2 groot en werd hoofdzakelijk gebruikt voor de verwerking van betaalcheques en het girale bankverkeer.

Nieuw hoofdkantoor van afas in leusden krijgt langzaam vorm. Het nieuwe pand zal plaats bieden aan het groeiende aantal medewerkers heeft ruime opleidingsfaciliteiten en voorziet in een theater. De toneeltoren heeft vanaf het 1 toneel niveau een binnenmaat hoogte tot aan het plafond van 25 30 m.

Leusden 23 april 2015 afas software betrekt in 2021 een nieuw te bouwen pand in leusden. Naast de begane grond heeft het gebouw 4 kantoorverdiepingen en op de rechtertoren rechts in figuur 4 nog een kleine 5 e verdieping als kantoorruimte.

Lieshout Bierbrouwerij Bavaria Bavaria Lieshout

23 1 2019 Koningin Maxima Davos Zwitserland Koninklijke Families Koningin Maxima Davos

Jouw Zakelijke Event In Het Afas Theater In Leusden In 2020 Nieuwbouw Architectuur Evenement

Pin Op Architecture

Hdr Diversen Amsterdam Blue Hour Fotografie Fotograaf

Thomas Lam Google Zoeken Sports Jersey Jersey Sports

Galvanitas Sport Sport

Derrick Luckassen

Gino Coutinho

Afas Circustheater Scheveningen Musicals

Jan Wuytens

Station Amersfoort C Japi S Blik Toerisme

Hdr Diversen Afas Leusden Fotografie Portretfotografie Fotograaf

Markus Henriksen

Leusden Queen Maxima Will Make A Working Visit To The Afas Software In Leusden On Tuesday Morning Januar Queen Maxima Queen Maxima Of The Netherlands Maxima

Pin Op Musicals

Afas Circustheater Scheveningen Den Haag Nederland Sydney Opera House Opera House Places

Pin Op Favorite Places Spaces

Jouw Zakelijke Event In Het Afas Theater In Leusden In 2020 Nieuwbouw Architectuur Evenement

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *