Het Nieuwe Huis Van Gio Latooy

Diposting pada

Gio latooy heeft vandaag zijn huis gekocht. Het gaat als een lopend vuurtje door krimpen aan de lek.

Vlogger Gio Schittert In Almeerse Film

Toch hebben wij na wat speurwerk de nieuwe villa van gio kunnen vinden.

Het nieuwe huis van gio latooy. Echter blijft hij hier niet veel langer wonen want hij heeft een huis gekocht. Het huis stond al een aantal maanden te koop voor 1 5 miljoen euro maar is dus uiteindelijk verkocht voor zo n 1 2 miljoen euro het huis heeft een aantal toffe dingen waar gio samen met jade waarschijnlijk wel van gaat genieten denk hierbij aan een biologisch aangestuurd zwembad en een luxe jacuzzi. Het is in ieder geval het kapitale huis dat gio eerder in zijn vlogs liet zien.

In huis op stelten verbouwen we de kamers van bekende nederlanders of youtubers naar iets wat volgens ons beter bij. Gio latooy gaat wonen in krimpen aan de lek omdat hij daar een kapitale villa heeft gekocht voor maar liefst 1 2 miljoen euro. De 22 jarige youtuber woont al even op zichzelf.

In oktober 2018 is hij verhuisd naar een appartement in rotterdam waar hij nu al twee jaar woont. 10 november 2020 vandaag weer een nieuwe aflevering van kingalert over onder andere de nieuwe villa van gio latooy de ongezonde relatie van kwebbelkop met zijn ex vriendin azzy en over de vakantie en nieuwe auto van dee. Even door google afbeeldingen en je komt op dit adres uit.

Iedere dag publiceert de twintigjarige gio vlogs over zijn leven waarin het momenteel vooral draait om de inrichting van zijn nieuwe huis en de vrienden die hij daar over de vloer krijgt. De vlogger meldde eerder al dat hij. Youtube ster giovanni latooy 22 staat op het punt een huis van 1 2 miljoen euro in het dorp te kopen.

Wij maken een einde aan saaie interieurs. Gio latooy koopt villa met zwevend toilet van 1 2 miljoen euro gio latooy gaat wonen in krimpen aan de lek omdat hij daar een kapitale villa heeft gekocht voor maar liefst 1 2 miljoen euro. Gio koopt huis van 1 200 000 en dee op vakantie.

Het is in ieder geval het kapitale huis dat gio eerder in zijn vlogs liet zien. Dit laat hij weten in zijn nieuwe vlog. Dit word de nieuwe huis van gio latooy het zit nog in de de afwachting dus.

Heeft Gio Latooy Een Vriendin Of Is Deze Youtuber Single

Mijn Mooiste Villa Ooit Is Af The Sims 4 164 Youtube

Wanneer Je Een Wedstrijd Verliest En Je Vindt Dat Het Thomas Zijn Schuld Is

Vakantie Naar Denemarken Bellinga Familie Vloggers 1073 Youtube In 2020 Afspeellijst Familie Denemarken

Gio Latooy Koopt Huis Van Meer Dan 1 000 000 Euro Youtube

Dit Is Het Huis Wat Ik Eindelijk Gekocht Heb Zwembad Youtube

Talpa Vlogger Gio Met Forse Keelpijn Naar Coronafeestje

Gio Latooy Koopt Huis Van 1 200 000 Euro Youtube

Pin Van Julia Op Stuktv

Project Gio Te Zien In De Bioscoop Girlz

30k Vind Ik Leuks 1 073 Reacties Kaj Kajvdree Op Instagram Bam Ik Ben Verhuisd Waarheen Dat Weten Jullie Vast Wel Laat T Weten I Youtubers Instagram

Gio Latooy Gaat Een Nieuw Huis Kopen Van Ruim 1 2 Miljoen Euro

Project Gio Vue Cinemas Film Komedie Film Bioscoop

Youtube Ster Gio Latooy Wil Bioscoopfilm Maken Rijnmond

Beeld Van De Opnames Film Vakantie Nederland

Dit Is De Nieuwe Aan Het Water Gelegen Villa Van Youtuber Gio Pure Luxe

Is Mijn Droomhuis Eindelijk Af The Sims 4 197 Youtube

Dit Gaat Zijn Nieuwe Huis Worden Youtube

Wow Ik Heb Het Huis Opnieuw Ingericht Youtube

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *