Gebouw Stadsarchief Amsterdam

Diposting pada

De volledig energie neutrale archiefbewaarplaats in amsterdam noord vormt een uitbreiding van de depotruimtes van het stadsarchief amsterdam in gebouw de bazel aan de vijzelstraat. Het dragen van een mondkapje in het stadsarchief amsterdam is verplicht.

Meeuwenlaan 251 257 V L N R Linsk Koekoekstraat 47 Rechts Fazantenweg Collectie Collectie Stadsarchief Amsterdam Datering 25 September 1985 Geog Amsterdam

In opdracht van bam bouw en.

Gebouw stadsarchief amsterdam. Ons gebouw is vrij toegankelijk. Ook worden er rondleidingen door gebouw de bazel georganiseerd. Het stadsarchief is het historisch documentatiecentrum van de stad amsterdam met 50 kilometer archieven een historisch topografische collectie met.

Bronnen noten en of referenties. Met tentoonstellingen lezingen evenementen. Zaterdag en zondag 12 17 uur.

Het stadsarchief amsterdam is het historisch documentatie centrum van de stad amsterdam met 50 kilometer archieven een historisch topografische collectie met miljoenen kaarten tekeningen en prenten een bibliotheek en omvangrijke geluids film en fotoarchieven. Dinsdag tot vrijdag van 10 12 uur. Meld u aan voor de nieuwsbrief.

De nieuwe bewaarplaats is ontwikkeld gebouwd en in onderhoud bij bam bouw en techniek. Stadsarchief amsterdam vijzelstraat 32 1017 hl amsterdam. Onze openingstijden zijn.

Foto s van gebouw de bazel in de beeldbank van het stadsarchief amsterdam. Ook bureau monumenten archeologie bma van de gemeente amsterdam is naar dit gebouw verhuisd. Het stadsarchief amsterdam bewaart en vertelt de verhalen van de stad amsterdam.

Onder deskundige begeleiding wordt u rondgeleid door de monumentale stijlkamers met een koloniaal verleden en in de schatkamer de. De agenda van stadsarchief amsterdam een overzicht van de activiteiten in gebouw de bazel. Daar blijft het publiek welkom voor onderzoek tentoonstellingen evenementen en cursussen.

Op 12 september 2007 vond de officiƫle opening plaats door koningin beatrix. Kom dan naar het stadsarchief in hartje amsterdam gehuisvest in gebouw de bazel het imposante voormalige hoofdkantoor van de nederlandsche handelmaatschappij en de abn amro een pronkstuk van de nederlandse 20e eeuwse architectuur met koninklijke allure. Het stadsarchief amsterdam is het historisch documentatie centrum van de stad amsterdam met 50 kilometer archieven een historisch topografische collectie met miljoenen kaarten tekeningen en prenten een bibliotheek en omvangrijke geluids film en fotoarchieven.

Het stadsarchief amsterdam is het historisch documentatie centrum van de stad amsterdam met 50 kilometer archieven een historisch topografische collectie met miljoenen kaarten tekeningen en prenten een bibliotheek en omvangrijke geluids film en fotoarchieven. Documentaire een dagje op de bank van theo uittenbogaard toen de bazel nog het hoofdkantoor was van de algemene bank nederland de opvolger van de oorspronkelijke nederlandsche handel maatschappij. Zie de categorie de bazel van wikimedia commons voor.

Het informatiecentrum en de studiezaal zijn in het weekend gesloten. Naast diverse tentoonstellingen en evenementen kunt u van dinsdag t m zondag gratis de schatkamer bezoeken. Het stadsarchief is op maandag gesloten.

Het stadsarchief amsterdam voorheen gemeentearchief amsterdam.

Nieuwezijds Voorburgwal 56 60 Oude Foto 1956 Stadsarchief Amsterdam Oude Foto S Venetie

Decoraties Aan De Hoofdingang Van Het Stadsarchief Amsterdam In Het Gebouw De Bazel Vijzelstraat Van Fons Heijnsbroek Op Canvas Behang En Meer Gebouwen Amsterdam Hoofdingang

Beeldbank Stadsarchief Amsterdam Vechtstraat Amsterdam Borneo Nederland

1946 View On The Tugelaweg In Amsterdam Oost Photo Stadsarchief Amsterdam Amsterdam 1946 Tugelaweg Amsterdam Foto S Oude Foto S

1938 A View Of The Lekstraat In The Rivierenbuurt Of Amsterdam The Lekstraat Runs Between Waalstraat And Kromme Mijdrecht Amsterdam Amsterdamse School Foto S

Prins Hendrikkade By H J M Misset 1911 Stadsarchief Amsterdam Amsterdam Schilder

1938 A View Of The Bloemgracht In Amsterdam In The Center Dancing School Libo And Hall Rental Company De Oude Toestand Photo Stadsarchi Stad Amsterdam Thuis

Borgerstraat Hoek Ten Katestraat 1969 Collectie Stadsarchief Amsterdam Amsterdam Herinneringen

Page Was Not Found Amsterdam Gebouwen Stad

Pin Op Amsterdam

1935 A View Of The Wittenburgergracht At The Oostelijke Eilanden Of Amsterdam From Right To Left The Oosterkerk The Kleine Wittenburge Amsterdam Stad Foto S

Pin Op Amsterdam

1955 A View Of The Geldersekade In Amsterdam In The Background The Schreierstoren The Geldersekade Is A Canal And Street That Connects Amsterdam Foto S Bouw

Foto Beeldbank Stadsarchief Amsterdam Foto Beeldbank Stadsarchief Amsterdam Amsterdam Nederland Amsterdam Nederland

Pin Op Amsterdam In The 50 S

Stadsarchief Vanaf 2 Juni Weer Geopend Amsterdam Amsterdam Nederland Nederland

Pin Op Amsterdam In The 30 S

1934 A View Of The Nieuwe Leliestraat In The Jordaan Neighborhood Of Amsterdam In The Center At Number 134 The Lommerd Verkooph Amsterdam Holland Nederland

Pin Op Amsterdam Door De Jaren Heen

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *