Hotel Maastricht Verbouwde Kerk

Diposting pada

Coordonnées kruisherengang 19 23 6211 nw maastricht pays bas tél. Beide kerksuites hebben aan de achterkant een verhoogde woonkamer van waaruit je toegang hebt tot het terras.

Kruisherenhotel Wikipedia

Zo ontstaat er een 12 persoons appartement dat in z n geheel verhuurbaar is.

Hotel maastricht verbouwde kerk. Het kruisherenhotel maastricht is gevestigd in een gotisch klooster en biedt gratis wifi en combineert een middeleeuwse buitenkant met een interieur met een breed scala aan spectaculaire designmeubelen. In het centrum van maastricht vindt u het indrukwekkende kruisherenhotel. De kerk is over de gehele lengte gesplitst in twee gespiegelde appartementen.

De inrichting is een creatie van de internationaal geroemde interieurarchitect henk vos in samenwerking met internationale ontwerpers als le corbusier ingo. Annulation gratuite jusqu à 24 heures avant le jour d arrivée. Alle kamers hebben airconditioning en een luxe.

Dit designhotel wordt gevormd door een voormalig 15e eeuws klooster en een gotische kerk. Het restaurant van het hotel bevindt zich op een tussenverdieping in de centrale kerkzaal. Top niveau hotel in een kerk kloosteromgeving bekijk 2 138 reizigersbeoordelingen 724 onthullende foto s en goede aanbiedingen voor kruisherenhotel maastricht op tripadvisor.

Stay at this historic villa in rinsumageest. Samen met de monumentale gotische kerk is dit complex getransformeerd tot designhotel. 31 0 43 329 2020 e mail.

Discover genuine guest reviews for indekerk voor een uniek en luxe verblijf in een verbouwde kerk along with the latest prices and availability book now. De mariakapel is dagelijks geopend tussen 8 00 en 20 00 uur de toegang is gratis maar er is ruimte voor een vrijwillige bijdrage. Enjoy wifi a sauna and onsite parking.

Het met 5 sterren geclassificeerde kruisherenhotel maastricht ligt in het centrum van maastricht in het voormalige 15e eeuwse kruisherenklooster. Enjoy wifi a sauna and onsite parking. Toujours économiser 10 par nuit.

Deze wand kun je ook openmaken. Door een scheidingswand zijn ze met elkaar verbonden. Kruisherenhotel maastricht est membre de design hotels.

Book the indekerk voor een uniek en luxe verblijf in een verbouwde kerk stay at this historic villa in rinsumageest. Naast drie lounge hoekjes biedt het hotel een wijnbar. Compare reviews photos availability w travelocity.

Book great deals at indekerk voor een uniek en luxe verblijf in een verbouwde kerk with expedia ca check guest reviews photos cheap rates for. Profitez de nos formules exclusives. Ben je van plan de kerk te bezoeken download dan deze gratis rondleiding.

Book indekerk voor een uniek en luxe verblijf in een verbouwde kerk save big on your next stay. Discover genuine guest reviews for indekerk voor een uniek en luxe verblijf in een verbouwde kerk along with the latest prices and availability book now. Vanuit het hotel wandelt u zo naar de gezellige terrasjes aan het vrijthof en de winkelstraten.

Réservez sur www kruisherenhotel nl et profitez d avantages exclusifs. De ol vrouwebasiliek is dagelijks geopend van 8 30 tot 17 uur. Onze lieve vrouwenbasiliek maastricht openingstijden.

Boekhandel In Kerk Reizigersbeoordelingen Boekhandel Dominicanen Tripadvisor

Oude Kerk H H Nicolaas En Barbarakerk Valkenburg 2020 Alles Wat U Moet Weten Voordat Je Gaat Tripadvisor

Selexyz Dominicanen Maastricht Boekenwinkel In Voormalige Kerk Herbestemming Architecten Boekenwinkel

Kruisherenhotel Maastricht Maastricht Wijnbar Hotel

Kruisherenhotel Design Hotel In Maastricht Hotels In Maastricht

Boekhandel Dominicanen Bookshop In Netherlands Maastricht Boekhandels Nederland

Kruisherenhotel Wikipedia Herbestemming Architectuur Maastricht

Maastricht Kerk En Boekenwinkel Kerken Boeken Maastricht

St Martinuskerk Wijck Maastricht Kerk Met Het Zwarte Kruis Waar Ik Mijn 1e H Communie Heb Gedaan Maastricht Kerken Foto S

Prachtig Heringerichte Voormalige Kerk In Centrum Maastricht Reizigersbeoordelingen Kruisherenhotel Maastricht Tripadvisor

Pin Op Elm Breda

129304 R K Kerk St Caecilia Dorpstraat 18 Zoek Resultaat Eindhoven Kerken Waalre

Kruisheren Restaurant Maastricht Design Restaurant In The City Centre In 2020 Hotels Design Modern Hotel Maastricht

De Mooiste Kerk Van Maastricht Reizigersbeoordelingen Sint Lambertuskerk Tripadvisor

Pin Van Hebus Op Mestreech In 2020 Maastricht Soldaten Tweede Wereldoorlog

Pin Van Nicole Van Der Venne Op Maastricht Maastricht

Hemels Slapen In Een Kerk Uniek Overnachten

Prachtig Verbouwde Kerk Naar Een Romantisch Hotel Reizigersbeoordelingen Kruisherenrestaurant Tripadvisor

Pin On Netherland

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *