Gebouw De Rotterdam

Diposting pada

The towers are part of the ongoing redevelopment of the old harbour district of wilhelminapier next to the erasmus bridge and aim to reinstate the vibrant urban activity trade transport leisure once. Op de overige étages zijn het laboratorium en de magazijnen ondergebracht.

De Coopvaert En De Leuvehaven In 2020 Architectuur Rotterdam Gebouwen

Construction started at the end of 2009 with completion in 2013.

Gebouw de rotterdam. De rotterdam is a building on the wilhelminapier in rotterdam designed by the office for metropolitan architecture in 1998. The complex is located between the kpn tower and rotterdam cruise terminal and was finalized at the end of 2013. Three interconnected mixed use towers accommodating offices apartments a hotel conference facilities shops restaurants and cafes.

Alleen de inrichting moet nog gebeuren. Samen vormen de drie met elkaar verbonden torens van bijna 150 meter hoog een verticale stad met luxe appartementen een viersterren hotel kantoren winkels horeca fitness en parkeren. De rotterdam gebouw de rotterdam is een icoon op het gebied van architectuur.

De sobere gevels zijn bekleed met blank romaans traverin. Het complex staat tussen de toren op zuid en cruise terminal rotterdam en is eind 2013 voltooid. Op 21 november 2013 ontving de grootste gebruiker de gemeente rotterdam.

De rotterdam is 149 meter hoog heeft 44 verdiepingen en bestaat uit drie dicht naast elkaar geplaatste transparante torens waarvan de bovenste helft verschoven is ten opzichte van de onderste. De rotterdam is een gebouw op de wilhelminapier in rotterdam ontworpen door het office for metropolitan architecture van rem koolhaas en ontwikkeld door ovg real estate. The 44 floors amount to a total floor space area of about 160 000 m making it the largest building.

The design provides space for offices a hotel and apartments. De rotterdam is conceived as a vertical city. In deze lijst staan de hoogste gebouwen van rotterdam rotterdam is bekend als dé hoogbouwstad van nederland in het in de tweede wereldoorlog verwoeste centrum zijn veel hoge kantoor en woontorens gebouwd.

Het bureau van architect rem koolhaas. Bij de revitalisering van de oude havengebieden wordt vaak gebruikgemaakt van hoge woon en kantoortorens. The project began in 1997.

Het grootste gebouw van nederland de rotterdam is zo goed als af. Elffers wist de directeur echter te overtuigen een eigentijds gebouw neer te zetten. De kantoren en de kantine zijn vanwege het prachtige uitzicht over de havens gesitueerd op de 5de en 6de verdieping.

De rotterdam is een multifunctioneel gebouw op de wilheminapier in rotterdam ontworpen door o m a. Woningen kantoren conferentiezalen een hotel winkels horeca leisure voorzieningen en een parkeergarage. De naam van het project verwijst dan ook naar het vlaggenschip van de hal.

Het kan worden gezien als een verticale stad met een mix van verschillende functies in een gebouw. Architect rem koolhaas is blij met het resultaat. On 21 november 2013 the municipality of rotterdam as the largest user received the keys.

Het gebouw maakt deel uit van de transformatie van de pier tot woon werkgebied.

Rotterdam Archives 3develop Beeldblog In 2020 Rotterdam Lonely Planet Stad

Rotterdam Toren Op Zuid Kpn Gebouw Rotterdam Architecture Rotterdam Amazing Architecture

Hoogheden In Nederland New Orleans Rotterdam Montevideo Rotterdam Gebouwen

Calypso Rotterdam In 2020 Architectuur Gebouwen Rotterdam

Photo Sharing Stad Rotterdam Gebouwen

Gebouw De Rotterdam Oma Rotterdam Vertical City Rotterdam Rotterdam Netherlands

Pin Op M A Ned

Rotterdam Wtc Gebouw Gebouwen

Pin Op Housing High Rise

Woontoren Uptown In 2020 Landschappen Fotografie Gebouwen

Het Gebouw De Rotterdam Wat Betreft Oppervlakte Het Grootste Gebouw Van Nederland Rotterdam Moderne Architectuur Gebouwen

Rotterdam Toren Op Zuid Kpn Gebouw Rotterdam Nederland Gebouwen

Grootste Gebouw Nederland Is Open Bekijk De Rotterdam Van Koolhaas 21 11 2013 Nederland Gebouwen Rotterdam

Rotterdam Kpn Gebouw Officiele Naam Belvedere Wordt Ook Wel De Toren 98 M Op Zuid Genoemd Bij Oplevering 2000 Een Van De Eerste Rotterdam Stad Torens

Luxor En Kpn Gebouw In 2020 Gebouwen Luxor Rotterdam

Shell Gebouw Rotterdam Gebouwen Stad

Het Grootste Gebouw Van Rotterdam De Rotterdam Architect Rem Koolhaas Vlakbij De Erasmusbrug Aan De Wilhelminapier Gebouwen Rotterdam Rem Koolhaas

Rotterdam De Maas Spiegelend Kantoorgebouw 1989 Aan De Boompjes Zetel Van Rijkswaterstaat West Nederland Zuid Rotterdam Nederland Stad

Rotterdam Wtc Gebouw L Loe Rotterdam Architectuur Nederland

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *