Gebouw Van Glas

Diposting pada

Download deze modern gebouw modern kantoorgebouw met gevel van glas foto nu. Als u de kerk binnenkomt dan vallen meteen de prachtige gebrandschilderde ramen in de absis op.

Afbeeldingsresultaat Voor Glazen Gebouw Architectuur Moderne Architectuur Ongewone Huizen

Stockfoto 93434820 van depositphotos verzameling van miljoenen eersteklas stockfoto s vector afbeeldingen en illustraties in hoge resolutie.

Gebouw van glas. De hoofdvorm van het gebouw doet denken aan een kathedraal door het hoge rechthoekige bouwvolume waarboven een glazen lichtkoepel uit torent en een naastgelegen laag volume. In plaats van het fabriceren van volledig nieuwe ruiten voor alle 1182 frames is het bestaande figuurglas door de oorspronkelijke leverancier saint gobain glas bijgesneden en verwerkt in een nieuw laminaat. Het wordt desgewenst onder werktijd gemonteerd door een van onze gecertificeerde monteurs inclusief glasanalyse folie en besparingsadvies op locatie.

Het zes verdiepingen tellende gebouw heeft een huid van glas die door een raster van stalen wiebertjes naar buiten puilt. Er zijn meer modewinkels waar glas op een radicale manier is ingezet. In het oude ontwerp was glas met een reliƫf figuurglas toegepast wat kenmerkend was voor het gebouw maar tegelijkertijd zicht naar buiten verminderde.

Bijvoorbeeld de prada winkel van het zwitserse bureau herzog de meuron in tokio. Engineering van de detailleringen van het glas en het leveren en aanbrengen van de beglazing in het geluidsscherm langs de a10 over een lengte van ca. De gebouwraamfolie van luna glass tinting is geschikt voor ramen in bestaande gebouwen.

Peutz ontwierp het gebouw voor de heerlense stoffenkoopman peter schunck deze had in het centrum van heerlen nabij de sint pancratiuskerk enkele panden gekocht die hij wilde slopen om het vrijkomende terrein te gebruiken om een groot warenhuis te bouwen nadat hij in allerlei europese warenhuizen had rondgekeken gaf hij peutz opdracht een gebouw te ontwerpen als een overdekte marktplaats. En zoek meer in istock s bibliotheek van royalty free stockbeelden met abstract foto s die beschikbaar zijn voor snel en eenvoudig downloaden. De proeffabriek ty onderdeel van het ontwikkelingscentrum voor glas is van zichzelf experimenteel in zijn vormgeving.

10 km inclusief aluminium bevestigingslijsten met bijbehorende rubbers. Optimale zekerheid minimale overlast. Download deze lage zicht op een gebouw van glas bedekt foto nu.

En zoek meer in istock s bibliotheek van royalty free stockbeelden met architectuur foto s die beschikbaar zijn voor snel en eenvoudig downloaden. Afgebeeld zijn voorstellingen van de apostel johannes johannes de doper de kruisiging van christus abraham en david. Download een rechtenvrije site in opbouw en gebouw van glas en beton.

Deze ramen zijn werken van de kunstenar piet gerrits uit 1920. Gebouw ty op strijp t in eindhoven is een iconische gebouw.

Glazen Wandelgang Glazen Verbinding Tussen Gebouwen Glass Connection Farmhouse Veranda Aanbouw Gebouwen Veranda

Total Glas Deuren En Entrees

Octatube Product Structureel Glas Architectuur Bouw Huizen

Ontwerp Metaglas B V Architectuur Gevel Gebouwen

Ramen Stenen Allemaal Fotowerk Op Het Glas Die Weer De Omgeving In Zich Opneemt Architectuur Ramen Gebouwen

Mooiste Glazen Gebouwen Google Zoeken Gebouwen Moderne Gebouwen Architectuur

Pin Op My Photos Buildings

Een Award Rijker Utrecht Gevel Architectuur

Glazen Wandelgang Glazen Verbinding Tussen Gebouwen Glass Connection Farmhouse Gebouwen Vloeren Glas

Het Straatbeeld Van Seoul Wordt Gekenmerkt Door Een Grandioze Mix Van Prachtige Historische Gebouwen En Kantoorkolossen Van Glas En Metaal Seoul Gebouwen

Glazen Apple Gebouw In New York Mooi Voor Bovenstuk Van De Ondergrond Fietsengarage Zorgt Voor Meer Licht Afbeeldingen Gebouwen Vastgoed

Glas Led Gevel Aae Gevelarchitectuur Gebouwen Gevel

Beloopbaar Glas Van Glas Traptreden Vloeren

Er Zit In Dit Gebouw Een Structuur Want Je Ziet Overal Die Driehoek Vormen Terug Komen Dus Ook Een Beetje Herhaling Overal Mooi Glas En Aparte Vormen Gebouwen

Gevelbekleding In Glas En Aluminium Moderne Gevels Gebouwen Gevel

Bestaand Gebouw Met Glazen Constructie Ervoor Google Zoeken Van Gogh Museum Museum Architecten

Westerbork Onder Glas De Vervallen Commandantsvilla Van Westerbork In Zijn Nieuwe Vitrine De Glazen Overkapping Is Een Ont Architecten Architectuur Ontwerp

Glas Ceyssens Marktleider In Vitrinebouw Muur Gordijnen Kozijn Glas

Een Mooi Gebouw Met Veel Glas Daarmee Zal Het Jaarbeursplein Een Moderne Uitstraling Krijgen Gebouwen Modern Glas

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *