Hexagon Foto Aan De Muur

Diposting pada

Ik ben dol op mijn ixxi maar de honingraat structuur van de hexagon collage vond ik toch wel heel erg tof. Nu ontdekte ik iets heel gaafs namelijk een foto op hexagon vorm geprint op forex.

Bloempot Voor Aan De Muur In Metaal Ikebana Zwart La Redoute Interieurs La Redoute Muur Plantenbak Woonkamer Decoratie Decoratie

Dit materiaal is een soort van kunststof dat zowel sterk als zeer licht van gewicht is.

Hexagon foto aan de muur. De andere hexagons zijn met foto s van met de vier kinderen alleen en met één van de ouders. Ook de foto s zelf kun je in verschillende formaten kiezen er is dus altijd wel een foto op hexagon die bij jouw muur past. Wil je ook een plaatje met een tekst zoals bovenstaande foto geef dit dan ook aan in het e.

Mijn idee is om het dan jaarlijks te herhalen zodat je het kind op de muur ziet groeien. Om één foto in de spotlight te zetten kan je kiezen voor 1 afbeelding achter de hele hexagon collage. Maar je kan ook op iedere zeshoekige hexagon een andere afbeelding laten printen.

Naar mijn mening zijn hexagons hexagon fotocollage aan de muur verder lezen. Sommige foto s brengen zulke mooie herinneringen bij je naar boven dat je ze graag een plekje wilt geven in huis. Ik ben begonnen met negen stuks waarbij in ieder geval elk kind één eigen hexagon heeft met foto.

Een bijzondere fotocollage aan de muur. Je krijgt van ons een bevestiging emailtje daarop mag je reageren en je foto s bijvoegen. Het mooie is dat je de hexagon collage op je muur geleidelijk aan steeds verder kan laten groeien.

Ik had een wilde collagemuur in mijn halletje gemaakt. Dat had ik nog niet in huis. Mooie foto s aan de muur.

Ook de mooiste en meest vrolijke tekeningen hangen erboven. Zo kan je de fotomuur of collage steeds verder uitbreiden. Zo pak je het aan voor ik ging bestellen op de website van canvascompany heb ik eerst de foto s uitgezocht die ik voor deze foto op hexagon wilde gebruiken.

Daarnaast heeft het een harde toplaag zodat jouw foto superscherp op het forex kan worden geprint. Niet één hexagon maar een hexagon fotocollage aan de wand een fotocollage gemaakt van hexagon platen is een uniek alternatief op de reguliere wanddecoratie. Onze hexxas zijn gemaakt van het materiaal forex.

Jij bent de designer. Je kunt zelf je eigen persoonlijke fotocollage ontwerpen en dat maakt het. Een leuke vrolijke bende dus.

Stel je voor je begint met 4 of 5 verschillende foto s op hexagon en je hangt deze aan de muur dan kun je in de toekomst wanneer je nieuwe mooie foto s hebt eenvoudig meer foto s op hexagon bij bestellen om je hexagon fotocollage uit te breiden. Je kunt de foto s dan laten afdrukken en in een leuk fotolijstje stoppen maar wil je het echt bijzonder maken dan is een hexagon collage misschien wel iets voor jou. Een forex hexagon foto aan de muur.

Zo groeit jouw muur mee met jou. Van allerlei gekke leuke en mooie foto s van mijn kids. Let op het zijn hexagon figuren mocht je een rechthoekige foto hebben dan zullen we de foto zo mooi mogelijk traceren in de vorm.

Het geeft een creatieve en kunstzinnige uitstraling terwijl de foto s net zo scherp worden afgedrukt als bij andere wanddecoraties. De plaatjes zijn 9mm dik. Het is een moderne speelse maar toch strakke manier om foto s op te hangen.

De Mooiste Trouwfoto S Aan De Muur In 2020 Fotocollage Trouwfoto S Muur

Wand Sculptuur Boven Bed Decor Witte En Grijze Muur Kunst Zeshoek Tegel Hout Kunst Aan De Muur Van De Geometrische Woonkamer Inrichting Wood Wall Art Diy Above Bed Decor Wall Sculptures

Pin Op Hexagon Collages

Baux Wood Wool Hexagon Factory Berlin In 2020 Muur Panelen Wandpanelen 3d Kunst Aan De Muur

Honingraat Van Decoratieve Kunst Aan De Muur 15 Zeshoeken Per Pak Hexagon Vorm Geometrische Wanddecoratie Sku Hex15 In 2020 Geometric Wall Wall Design Geometric Wall Art

Pin Op Hexagon Collages

Wall Feature Painted Hexagons On A Wall How To Paint A Hexagon Feature Wall Hexagon Shelf Feature Wall Bedroom Accent Wall Bedroom Bedroom Wall Designs

Plantenhanger Voor Aan De Muur Nieuws Showhome Nl Muur Plant Muur Plantenbak Plantenhanger

Houten Muur Kunst Teruggewonnen Hout Wall Art Hout Decor Wall Decor Houten Kunst Kunst Aan De Muur Tabel Lade Modern Decor Zeshoek Driehoek Geometrisc With Images Reclaimed Wood Wall Art Reclaimed

Wil Je Iets Echts Unieks Aan De Muur Kies Dan Voor De Hexagoncollage Personaliseer De Collage Met Je Ei Slaapkamer Vtwonen Woonkamer Modern Fotocollage Muren

Pin Op Woondecoratie

Hexagon Foto S De Coolste Manier Om Je Muur Te Versieren Fotocollage Muren Fotogalerij Muren Fotocollage Ideeen

Pin Op Hexagon Collages

Geometrische Kunst Geometrische Wall Art Zeshoek Print Scandinavische Design Minimalistische Poster Giclee Print Abstracte Kunst Aan De Muur Roze En Grijs Geometric Art Hexagon Print Abstract Wall Art

Hexagon Collage Huis Ideeen Decoratie Zolder Naar Slaapkamer Fotocollage Ideeen

Een Hexagon Maakt Jouw Woonkamer Helemaal Af Wand Plafond Woonkamer In 2020 Fotogalerij Muren Fotocollage Ideeen Foto Muur Ideeen

Houten Huis Muur Opslag Plank Hexagon Opslag Plank Thuis Kinderkamer Woonkamer Wanddecoratie Kleine Middelgr Opslag Planken Woonkamer Wanddecoratie Muur Opslag

Houten Kistjes Aan De Muur Edeco Nl Decoracion De Repisas Decoracion De Interiores Decoracion De Muebles

8 X 8 Hexagon Personalized Wood Print Ukrashenie Sten Ukrasit Stenu Oformlenie Sten V Spalne

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *