Huis Piet Boon Bonaire

Diposting pada

Piet boon bonaire is a collection of unique studio piet boon designed villas. Windhoek resort piet boon villas.

Pin Op Li Li Details

De mooiste villa s en strandhuizen op bonaire.

Huis piet boon bonaire. De villa biedt naast bijzonder veel privacy een geweldig uitzicht over de caribische zee. Our contemporary villa designed by the award winning dutch designer piet boon is surrounded by lush palm gardens around the xl swimming pool. Huis van de maand januari bij sunbelt realty punt vierkant 75.

Ook kunt u bij ons terecht voor ontbijt service yoga aan huis en massage aan huis. Bonaire oceanfront villas. Bonaire zeevilla schitterend vrijstaande piet boon villa te huur direct aan de oceaan.

A little island hide away with that chill vibe you might like for any particular moment in life. Dutch designer piet boon is famous for the incredible sophistication in his villa and furniture designs. Alle kamers in deze slim ontworpen villa zijn dusdanig gesitueerd en ingericht dat optimaal kan worden genoten van het buitenleven.

Vanaf us 750 per nacht. The bonaire villas are made of natural materials with subdued shades private gardens lofty ceilings and dark stone floors to solidify boon s desired feeling for luxury with a cool barefoot style. Gesitueerd op punt vierkant aan de zuid westzijde van het eiland.

Deze prachtige ruime oceanfront villa is gesitueerd op punt vierkant aan de zuid westzijde van het eiland en is ontworpen door de bekende nederlandse designer piet boon. Along the street side a modest one story structure opens up to expose two stories opening to the sea. Windhoek resort bonaire a small scale boutique resort designed by the famous dutch architect piet boon.

Welcome to kas flamingo bonaire. Beach house piet boon is een prachtige ruime villa direct aan zee gelegen. Located either on the seafront or surrounded by lush gardens filled with palm trees and varying in size our villas fit up to 8 and 10 guests.

The palapa is the central meeting place of the bali inspired resort. Situated on a steep plot between the street and the sea on the island of bonaire the design for this villa uses the natural level difference in the plot as part of the design identity. The villa is made of natural materials with subdued shades lofty ceilings wooden doors and dark stone floors to solidify boon s desired feeling for luxury with a cool barefoot style.

Experience a dream holiday in the sophisticated oceanfront villa designed by world famous architect piet boon. The combination of modern comfort and a casual atmosphere fits perfectly with the relaxed life on bonaire. Schitterende piet boon villa met 4 ruime slaapkamers 3 5 badkamers tropische tuin zwembad garage en is inclusief meubilair.

This spectacular villa has it s characteristic style with design furniture. Duikpakket en desgewenst een privé kok aan huis. Villa kas cinco kabei designed by piet boon.

5 slaapkamers 1 10 personen bonaire. Boek uw luxe.

Pin On Td Beach

Pin On Kas Dorrie

Pin Op Garden Villa Iguana

Pin By Caleb Melchior On 04 Exteriores Outdoor Design Garden Villa Hanging Hammock Chair Resort Style

Pin Op Villa Kas Chapin

Pin Op Places Bonair

Pin On Bonaire

Pin On Maurice

Nothing Found For Index Cfm Huis Details Bo En Uuid Cu Huis 1d48580f 1f29 0bd1 7231763f6f7655df Menu 1 Droomhuis Architectuur Huis

Pin Op Beach Houses

Fachada De Casa Com Piscina Arquitetura De Casa Arquitetura E Design Design Exterior

Pin Van Bibi Vargas Op Villa Karibuni Architectuur Tuin Buitendouche

Pin Op Garden Villa Delfin

Pin Op B H

Pin Op Garden Villa Delfin

Pin On Antigua

Pin On Ibiza

Pin Op Piet Boon Interior

Pin Op Decoracion

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *