Huis Met Zwembad Kopen In Italie

Diposting pada

Huis kopen in itali. Prachtig gelegen villa met zeezicht bij imperia te koop.

Pin Op Monique

Vakantie villa s in italië.

Huis met zwembad kopen in italie. Te koop b b vakantiehuis villa i due padroni met 2500m2 grond. Toscane umbrië le marche lago di como lago maggiore lago di garda lazio liguria de dolomieten piemonte en de valle d aosta. U kunt dus b v.

Toscane bij zee zwembad. Goed draaiende camping met olympisch zwembad te koop ss45bis isoletta dro comunità alto garda e ledro. Na een druk en gezellig leven als student in maastricht en carrière makend in london was de overstap naar het landelijke umbrië erg groot.

Te koop via makelaar. Luxe villa s te koop met zwembad rodenburgh immobiliën dr. Zodoende hoeft u bij ons dus geen 100 pagina s door te bladeren maar geeft u gewoon op dat u op zoek bent naar bijvoorbeeld een mooie villa in de marché met een zwembad een grondoppervlakte van minimaal 1000 m 2 en tenslotte ook nog gelegen aan een golfterrein.

Nederlandssprekende officiële makelaar in italië met complete begeleiding en de mooiste woningen. Italiacasa helpt graag en goed bij het kopen en verkopen van uw huis in italië. We hebben een grote selectie eenvoudige budgetvilla s met privé zwembad of luxe tot zeer luxe vrijstaande villa s ook allen met privé zwembad.

Er is bewust gekozen het zwembad niet te dichtbij de boerderij te maken waar de 4 appartementen zijn. Charmant huis met 5 slaapkamers en 3 badkamers airconditioning open haard met cassette terras met eigen zwembad met warmtepomp terrasvormige tuin barbecue en houtoven op terras met palillería luifel perceel van 987 m2 met mogelijkheid tot uitbreiding van de bouw en garage voor twee auto s met automatische deur. In deze groene regio van italië woon ik inmiddels al 20 jaar.

Italian residence is een van de grootste aanbieders in vakantievilla s in italië. Onze website bereikt huizenjagers in meer dan 150 landen en biedt een variatie aan voordelen voor zowel verkopers als kopers. Eerst zoeken naar een villa met een zwembad en dan pas kiezen voor bijvoorbeeld toscane.

Het zwembad van het te koop staande gastenverblijf in umbrië italië het zwembad is gelegen achter het vrijstaande woonhuis. Spanje duitsland frankrijk huis te koop curacao italie zweden portugal hongarije frankrijk huis te koop huizen buitenland buitenland spanje te koop huis te koop buitenland oostenrijk funda huis te koop spanje boerderij huis. Roosensplein 9 2930 brasschaat t 03 653 30 03 e info rodenburgh be.

Hier vind je mooie landschappen een authentieke keuken met prachtige wijnen rust en cultuur. Voor de koop en verkoop van uw villa appartement tweede huis en vakantiewoning. Te koop via makelaar.

Vakantiehuis In Lerici Cinque Terre Ligurie Mooie Vakantiehuis Met Prive Zwembad Ligt In Een Landelijke Eigendom Van 4 Ha Midde Zwembad Cinque Terre Italie

Huis Te Koop Vondellaan 3 In Aerdenhout Voor 2 700 000 K K In 2020 Huis Kopen Huis

Villa Met Zwembad Te Koop 5 Slaapkamer S Bewoonbare Opp 590 M2 Immoweb Ref 6891950 Villa Droomhuis Appartement

Pin Op Tuin

Can Noah San Vincente Een Huis Of Villa Kopen Op Ibiza Doe Je Hier Ibiza Villa Huis

Traditionele Trullo Prive Verwarmd Zwembad Met Jacuzzi Wifi Tafeltennis Bbq Tafeltennis Zwembaden Zwembad

Italie Marche B Minicamping Met Zwembad Kopen Rooseconsultancy Com Tuinbouw Zwembaden Italie

Mi Casa Tu Casa Spaanse Stijl Huizen Vakantie Buitentrap

Huis Te Koop Munlaan 2 In Oss Voor 2 750 000 K K In 2020 Huis Kopen Huis Kijken

75440 Huis Te Koop In Montappone Fermo Marche Huis Kopen Zwembad Huizen

Te Koop Villa In Wijngebied Villa S Zwembaden Villa

Pin Op Zwembaden En Rondom Zwembad

Vakantiehuis In Buonconvento Met Zwembad In Toscane Geheel Vrijstaand Vakantiehuis Met Groot Prive Zwembad Fraai Gelegen Op 4 Km In 2020 Toscane Zwembad Architectuur

Cda617 8211 Villa Met 3 Slaapkamers En Zwembad Villa Zwembad Slaapkamer

Vakantie Type Schaapskooi Met Prive Zwembad Thuis Vakantie Zwembad Villa

Italie Puglia Huis Voor 8 Personen 1 Kind Met Prive Zwembad 4 Slaapkamers Verwarmbaar Zwembad Italie Vakantie Zwembaden Vakantie

Pin Van Camille Foret Op Torrevieja In 2020 Appartementen Huis Kopen Appartement

Pin Op Zwembaden En Rondom Zwembad

Vakantiehuis In Carro Cinque Terre Ligurie Karakteristiek Appartement Met Slaapkamer In Carro La Specia Gelegen Op Appartement Appartementen Verdieping

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *