Hay Result Stoel

Diposting pada

Het frame van de hay result stoel is gemaakt van dunne staalplaat in beige of zwarte poedercoating. Afmeting b59 x d52 x h79 cm zithoogte 46 cm zitting polypropyleen dusty groen materiaal voorkant gestoffeerd met 10 mm schuim surface by hay 120 onderstel mat gelakt eiken staat showroommodel geen zichtbare gebruikssporen.

Hay Result Chair Stoel In 2020 Stoelen Scandinavisch Interieur Tafels

De hay result stoel is ontworpen door friso kramer en wim rietveld.

Hay result stoel. Hay result stoel. Deze stoelen zijn voornamelijk geproduceerd voor scholen in heel nederland in de jaren 60 en 70. Neem bijvoorbeeld de about a chair stoel aac stoel hay s meest veelzijdige én succesvolle collectie.

Het tijdloze ontwerp is eenvoudig strak en functioneel. Let op op te halen in hay house amsterdam. Comfortabel kwalitatief en betaalbaar en bovendien prachtige designs.

Bestseller is de aac26 zwart de aac22 wit en de hee dining chair de stoelen zijn elegant en multifunctioneel. Veel nederlanders zijn dus opgegroeid met dit iconische design. Created to be adaptable light and strong the result chair and pyramid tables are the last word in cutout sheet steel construction.

Dankzij hay en ahrend is deze design klassieker weer leverbaar. Uw contactgegevens worden uitsluitend gebruikt voor uw aanvraag. The result chair features a thin steel sheet base with an oak seat and backrest retaining maximum flexibility lightness and strength yet keeping the design minimalistic.

De zitting en rugleuning van de result stoel van hay worden gemaakt van multiplex met een topcoat van eikenfineer die verkrijgbaar zijn in 4 varianten. Ga weer even terug naar de schoolbanken met deze iconische stoel van friso kramer en wim rietveld uit 1958. Hay stoelen met een prachtig nordic design.

De stoel die zij ontwierpen in hun tijd bij ahrend is licht en sterk en werd daarom veelal geproduceerd voor nederlandse scholen in de jaren 60 en 70. De result chair 1958 is oorspronkelijk ontworpen door friso kramer en wim rietveld voor ahrend. De result is een stevige stoel maar toch flexibel en licht waardoor je hem makkelijk verplaatst.

Beige gebeitst doorzichtig gelakt mat gelakt en geolied in de kleur smoke. Wij vragen 129 excl btw. Gispen outline klok hoog.

Gispen tm kolomtafel rond configureerbaar vanaf 534 4 8 weken. Aac 22 stoel groen outlet sale item 379 voor 227 40. Een stoel waar functionele perfectie en esthetisch minimalisme samenkomen.

De hay result stoel is een ontwerp van friso kramer wim rietveld. Originally created by friso kramer and wim rietveld while working at ahrend in the 1950s the collection has been relaunched by hay together with ahrend. Van 156 excl btw.

Met 3 woorden kan je de stoelen van hay perfect beschrijven. Hay heeft deze serie in samenwerking met de koninklijke ahrend nieuw leven in geblazen en presenteert de result chair de hedendaagse vervanging voor het originele ontwerp. Door de dunne basis van gevouwen plaatstaal in combinatie met een eiken zitting en rugleuning blijft het minimalistische design toch sterk.

Originally a popular chair in schools in the 1950s result s clean aesthetics and durability mean it can be used in many public and private contexts.

Pin Op Interieur Woonkamer

Hay Ahrend Result Stoel Misterdesign Stoelen Ontwerp Tafel Meubel Ideeen

Hay Result Stoel Stoelen Tafel Ontwerp Ontwerp Tafel

Result Stoel Hay Stoel Hay Stoelen Schoolmeubilair

Hay Ahrend Result Stoel Misterdesign Stoelen Stoel Hay Meubel Ideeen

Result Chair In 2020 Stoelen Stoel Hay Schoolstoelen

Hay Ahrend Result Stoel Misterdesign Stoelen Stoel Hay Meubel Ideeen

Result Stoel Hay Ontwerp Tafel Meubel Ideeen Eetkamer Kleed

Result Stoel Stoelen Schoolmeubilair Stoel Hay

Result Stoel Hay Stoel Hay Eetkamerstoelen Stoelen

Hay Result Chair Stoel In 2020 Stoelen Stoel Hay Eetkamerstoelen

Hay Result Chair Groen Gebeitst Zwart Frame Stoelen Retro Stoelen Schoolstoelen

Hay Result Eetkamerstoel In 2020 Eetkamerstoelen Stofferen Stoel Stoelen

Result Stoel Hay Stoelen Stoel Hay Stoelen Voor De Eettafel

Table Pyramid 01 Par Wim Rietveld Pour Hay Design Market En 2020 Decoration Salle A Manger Table Salle A Manger Table A Manger Contemporaine

Hay Result Eetkamerstoel Eetkamerstoelen Moderne Eetkamerstoelen Stofferen Stoel

Hay Result Chair Stoel Euro 265 Hay Result Chair Stoel De Result Chair Is Een Van De Bekendste Ontwerpen Van Friso Kramer E In 2020 Stoelen Houtafwerking Meubels

Hay Result Chair Stoel Euro 265 Hay Result Chair Stoel De Result Chair Is Een Van De Bekendste Ontwerpen Van Friso K In 2020 Stoelen Meubel Ideeen Designer Stoel

Result Stoel Hay Eetkamerstoelen Stoelen Meubel Ideeen

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *