Het Huis Van Ronaldo Op Madeira

Diposting pada

Met name de veelzijdigheid van het eiland is voor veel toeristen een belangrijke rede om een bezoek te brengen aan madeira. Het terras is 50 m2 en heeft een barbecue.

Pin On Furniture Design

Een paar maanden later vond hij een huis in madrid zie video hieronder.

Het huis van ronaldo op madeira. Criminelen drongen het huis van de 35 jarige stervoetballer binnen op madeira. Iedereen die ooit op vakantie geweest is op madeira zal beamen dat geen enkel deel van het eiland hetzelfde is en dat achter iedere bocht of hoek er een nieuwe. Het portugese eiland madeira behoort al jaren tot één van de populairste bestemmingen binnen portugal.

Een hele prestatie voor een eiland met beperkte middelen. Dit kan bij de populaire dolfijnenexcursie maar ook per zeilboot catamaran en zelfs in een replica van de boot van columbus de santa maria. Dus moet ik hier het water op.

De inbraak vond woensdag plaats na de oefeninterland van. Maar ere wie ere toekomt. Het is goed uitgerust met een koelkast gasfornuis magnetron en ander keukengerei evenals beddengoed handdoeken en basisvoorzieningen voor uw gemak.

Op madeira waren er gisteren 21 gevallen van corona ze maken het allemaal vrij goed er ligt er maar één in het ziekenhuis en niemand op de intensive care. Ronaldo vertoeft op dit moment op het portugese eiland madeira om dichter bij zijn moeder dolores die een beroerte kreeg maar intussen aan de betere hand is te zijn. Varend valt me vooral cabo girão op.

Ronaldo heeft in zijn huis op het portugese eiland madeira een inbreker over de vloer gehad. Ronaldo onze eilandberoemdheid heeft aangeboden de de sesaram te steunen de. Het huis van ronaldo op madeira telt twee zwembaden met olympische afmetingen zeven verdiepingen en wordt vooral regelmatig bewoond door de moeder en de oudere broer van de portugese vedette.

Cristiano ronaldo is slachtoffer geworden van een inbraak. Het huis ligt in het centrum van het pittoreske dorpje porto moniz in een rustige woonwijk en dicht bij de natuurlijke zwembaden en het aquarium. De studio is 40 m2 en is een zelfstandig deel van het hoofdgebouw.

Het lijkt te werken. Het terras is ruim zonnig en biedt een weids uitzicht op de oceaan en de akkers. De dief sloop binnen in de riante villa met twee olympische zwembaden en ging er met een opvallende.

Ronaldo staat ook bekend om zijn gulheid aangezien hij voor zijn agent georges mendes een heel grieks eiland had afgehuurd voor zijn bruiloft. Dit is met 589 meter de hoogste klif van madeira. En in 2015 vond de voetballer een appartement in het centrum van lissabon die hij kocht voor 2 miljoen.

Het huis heeft 50 m2 een slaapkamer een woonkamer met kitchenette een badkamer en een terras met barbecue en gedeeltelijk uitzicht op de bergen. De studio is een zelfstandig deel van het hoofdgebouw gelegen in een landelijk gebied in de buurt van het dorp ponta do sol.

Pin Op Nederlanders In Portugal

Rustieke Retro Keuken Keukens Keuken Keuken Ideeen En Keukens

Het W House Ook Wel Wikkelhuis Genoemd Is Een Flexibel Bouwconcept Waarbij Losse Onderdelen Op Een Eenvoud Arhitekturnyj Dizajn Mini Doma Proektirovanie Doma

Cristiano Ronaldo Family In Funchal Madeira Portugal House Yomequedoencasa Youtube

Real Madrid Rugzak 40 Cm Blauw Voetbalkids Premierleague Voetbal Cadeau Laliga Rugzak Real Madrid Madrid

Pin By Ronaldo Do Valle Cardoso On Cool Images Woodworking Wood Wood Diy

Zo Doe Je Dat Houten Bloembakken Zelf Maken Bloembakken Tuinpotten Buiten

Covert One 08 In Oeganda Wordt Een Special Forces Team Aangevallen Door Een Groep Boeren Op Videobeelden Is Te Zien Dat De Groep Special Forces Oeganda Boeken

Op De Berg Vlammenzee Saudades De Portugal Portugal Nederlanders

Ronaldo Luca Caioli 9789400400559 Boeken Ronaldo Boeken Biografieen

Pin Op Ideeen Kinderkamer

13 X Cr7 13 Places On Madeira Associated With Ronaldo Say Yes To Madeira

Pin Op Interieur

Porta De Correr Em 2020 Projeto De Apartamento Design De Interiores De Banheiro Home Deco

Is De Winter Je Favoriete Seizoen En Heb Je Het Niet Snel Koud Ben Je Een Echte Buitensporter En Heb Je Enige Ervaring In De Win Nachtleven Reizen Wintersport

Gran Canaria Valle De Agaete Gran Canaria Canary Islands Island Travel

Pin Van Catchman338 Op Johan Cruyff In 2020 Voetbalcoaching Voetballers Football

Onder De Landingsbaan Van Vliegveld Madeira Madeira Luchthavens Architecten

Pin Van Anke Kleijwegt Op Plusklas Taal Barbiekleding Werkbladen

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *