Andre Hazes Huis Berkel Rodenrijs

Diposting pada

En volgens insiders zal dat niet lang meer duren. In navolging van zijn moeder rachel die recentelijk een villa in almere kocht heeft ook andré hazes zijn droomhuis gevonden.

Reni Van Maren

En volgens insiders zal dat niet lang meer duren.

Andre hazes huis berkel rodenrijs. Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leukste nieuwssite van nederland 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Er wordt druk geklust in huize hazes op dit moment. Zodra het gezin hazes verhuisd is zal hun tweede baby welkom zijn.

André hazes en zijn liefje monique zijn druk aan het werk in hun pas gekochte optrekje. Naar verluidt heeft dré junior bijna 1 1 miljoen euro neergelegd voor het stulpje. Zanger andré hazes 24 en zijn vriendin monique westenberg hebben na lang zoeken hun oog laten vallen op een villa in berkel en rodenrijs.

Dáár kocht andré drie weken terug zijn droomhuis. Naar verluidt heeft dré junior bijna 1 1 miljoen euro neergelegd voor het stulpje. Momenteel wordt er hard aan gewerkt om er een echt thuis van te maken voor de zanger zijn geliefde monique en hun kleine spruit.

André hazes en zijn gezin hebben hun oog laten vallen op een villa in berkel en rodenrijs. Die zal plaatsvinden in berkel en rodenrijs. Een paar weken geleden kocht andré hazes een droomvilla in berkel en rodenrijs.

Berkel en rodenrijs lansingerland is een bekende dorpsgenoot rijker. Woonde hij een tijdje in een caravan op een industrie terrein in rotterdam deze is ingeruild voor een zeer luxe villa in berkel en rodenrijs waar dre 1 075 000 euro voor betaalde. Ook hun hondje is nu al gek op het huis.

Als je hond blij is in haar nieuwe huis. Dáár kocht andré drie weken terug zijn droomhuis. André en monique hebben namelijk kortgeleden samen een nieuw huis gekocht in berkel en rodenrijs vlakbij rotterdam.

André junior telde 1 075 000 euro neer voor de woning. Berkel en rodenrijs buurgemeente lansingerland is een bekende dorpsgenoot rijker. Het verliefde stel vond onlangs hun droomvilla in berkel en rodenrijs een dorpje vlakbij de lievelingsstad van monique.

Zodra het gezin hazes verhuisd is zal hun tweede baby welkom zijn. Het is nog niet bekend wanneer het stel er gaat wonen maar de verbouwing lijkt al op te schieten. André hazes en zijn gezin hebben hun oog laten vallen op een villa in berkel en rodenrijs.

De vrijstaande villa is van alle luxe voorzien zoals een tweede badkamer met sauna. Hij had daar geen hypotheek voor nodig want dit zeer luxe optrekje heeft dre met eigen geld betaald. André hazes geeft ons een kijkje in zijn nieuwe huis.

André hazes koopt villa in berkel en rodenrijs. Nu andré hazes en zijn monique hun relatiecrisis hebben overwonnen is het tijd voor een nieuwe start.

Fotoarchief Peter Smulders Bv

Fotoarchief Peter Smulders Bv

Andre En Monique Maken Een Nieuwe Start Entertainment Telegraaf Nl

Zo Rijk Is Dre Hazes Bekende Buren

Binnenkijken In Het Nog Altijd In Originele Staat Verkerende Sterfhuis Van Andre Hazes Waar Hij Menig Ruzie Had Met Rachel En De Kinderen

Andre Hazes Verkast Voor Een Miljoen Naar Villawijkje Berkel En Rodenrijs Show Ad Nl

Fotoarchief Peter Smulders Bv

Een Kijkje In Het Paleis Van Andre Monique Andre Hazes Ik Haal Alles Uit Het Leven Youtube

Andre Hazes Verkast Voor Een Miljoen Naar Villawijkje Berkel En Rodenrijs Show Destentor Nl

Fotoarchief Peter Smulders Bv

Beeld Johancruijff Bertivogts Olympisch Stadion Amsterdam In 2020 Amsterdam

Zet Andre Hazes Ex Monique En Zoontje Dre 3 Uit Villa Die Alleen Op Zijn Naam Staat

Albert Den Iseger Fotografie

Fotoarchief Peter Smulders Bv

Monique Westenberg Heeft Andre Hazes Alweer Verlaten

Andre Hazes Koopt Villa Zonder Monique Entertainment Telegraaf Nl

Reni Van Maren

Andre Hazes Reageert Op Geruchten Rondom Vechtpartij Monique En Bridget Grazia

Binnenkijken Villa Andre Hazes Te Koop Voor 1 8 Miljoen Youtube

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *