Max Gebouw Utrecht

Diposting pada

Als bewoner kun je. De tweekamerappartementen hebben een aparte slaapkamer.

De Groot Visser Hr Facade Utrecht Nutricia Danone Gevelontwerp Gevel En Zonnepanelen

De woontoren ligt aan het europaplein een druk verkeersplein.

Max gebouw utrecht. Je fietst in een kwartier naar het centraal station en binnen 5 minuten ben je bij de dichtstbijzijnde winkelcentra aan t goylaan en aan de vasco da gamalaan. Max is gelegen aan het europaplein in het zuiden van de stad in de wijk transwijk in de buurt van kanaleneiland en hoograven. De éénkamerwoningen zijn ca 30 m2 en tweekamerwoningen zijn van 40m2 60m2.

Zicht over de stad uit grasboom utrecht max foto. Het gebouw max bestaat uit bijna 1 000 één en tweekamerappartementen. De derde kleine toren van 15 verdiepingen heeft 261 koopappartementen.

Er zijn 728 huurappartementen en 261 koopappartementen gebouwd verspreid over drie. Grasboom utrecht max ligt op een steenworp afstand van het centrum van utrecht. De bouw van een verdieping voor autisten in het max gebouw in utrecht begint op te schieten.

Twee torens van 22 verdiepingen met 558 eenkamerappartementen en 170 tweekamerappartementen beheerd door jebber de derde kleine toren van 15 verdiepingen heeft 261 koopappartementen. Onder het gebouw. Max in de media.

Vanuit max heb je een fantastisch. Door de stichting stem. Anne van de beek.

In de twee hoge torens aan het europaplein in transwijk een buurt in kanaleneiland zijn in totaal 725 starterswoningen gevestigd. City campus max is een appartementencomplex in de stad utrecht het complex is speciaal voor jongeren die studeren of pas zijn afgestudeerd aan een hogeschool of universiteit. Twee van 22 verdiepingen met 558 eenkamerappartementen en 170 tweekamerappartementen beheerd door jebber.

Aan de overkant vind. Dankzij verschillende nieuwbouwactiviteiten en de komst van meer recreatieve voorzieningen is de levendigheid in deze buurt de laatste jaren sterk toegenomen. Het gebouw max bestaat uit drie torens.

De koopappartementen worden door bouwfonds verkocht en hebben momenteel meerdere particuliere verhuurders. Max bestaat uit drie torens. Appartementen de appartementen zijn voorzien van een open keuken met een elektrische aansluiting om te koken.

Verder is er een woonkamer en een badkamer toilet met aansluiting voor een wasmachine.

Rabobank Headquarters Utrecht The Netherlands Torens Architectuur Toren

Haarlem Stadskantoor Zijlpoort Max Van Aerschot Architect Aberson B V Zwolle Architectuur Moderne Architectuur Vastgoed

Op Zoek Naar Een Huurwoning In Utrecht Parkwijk Zuid Utrecht 70 Appartementen Melissekade 259 328 Oppervlakte Luxe Appartementen Appartementen Parkeerplaats

Pin On Highrise Residential

Anne Max Www Annemax Nl Fresh Food And Coffee Cafe Breakfast Lunch Brunch High Tea Wine Donkere Gaard 4 Utrech Utrecht Restaurant Hotels

Pin Op Design Beautiful Buildings

City Campus Max Europaplein Utrecht Utrecht Poster Canvas

Greijsestein Utrecht Utiliteitsbouw Plegt Vos Restauratie Monumentaal Complex Utrecht

Winkels En Appartementen Terwijde Utrecht Office Winhov 4 Architectuur Ontwerp Architectuur Huis Architectuur

Pin Van Rob Van Oosten Op Utrecht Mien Statjie Met Afbeeldingen Utrecht

Donker Utrecht Studentenflats Op De Uithof Utrecht Science Park Utrecht Architectuur Confetti

Gasunie Groningen The Netherlands The Monkey Cliff The Gasunie Building Is A Go Organic Architecture Unique Architecture Futuristic Architecture

Pin Op Facade

Appartementen In Utrecht Tuinpark Utrecht Musicallaan 155 525 184 Appartementen Oppe Architectuur Indeling Tuinarchitectuur Ontwerp Stedelijke Architectuur

Pin Op The Paintings Of Max Baris

Utrecht Leger Des Heils Bebouw Midreth Architectuur Buitenontwerp Exterieur

Parkeergarage Jaarbeursplein Utrecht Plaatsen Om Te Bezoeken Cultuur

Koffie Lef Revolutionair Kopje Koffie Pop Up Onder Max Europaplein 702 Koffiebar Utrecht Kopje Koffie

Prinses Margrietstraat Utrecht Google Zoeken Utrecht Mooie Plaatsen Afbeeldingen

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *