Huis Marco Borsato Verkocht

Diposting pada

De villa van marco en leontine in blaricum met verwarmd indoor outdoor zwembad met poolhouse een zespersoons jacuzzi sauna en stoomkamer en solarium zou al onderhands verkocht zijn tegen een fors hogere prijs dan de 3 75 miljoen euro die zij er in 2015 voor betaalde. Marco leontine en de kinderen wonen al jaren in het gooi.

Marco En Leontine Hebben Voormalige Liefdesvilla Verkocht Shownieuws

Hij trok daarna tijdelijk bij zijn moeder in terwijl leontine met de rest van het gezin in de blaricumse villa bleef wonen.

Huis marco borsato verkocht. Eind december 2015 kocht en verkocht marco borsato een villa. 16 december 2015 10 48 uur aangepast 16 december 2015 11 29 uur foto. De villa staat in het gooi bekend als de hoeve want er is nog een ruimte bij waar een modeshow expositie of een uitreiking van een cd kan worden georganiseerd.

Marco borsato koopt nieuw huis in blaricum. Volgens welingelichte bronnen is hun villa in blaricum recent verkocht nadat deze in de stille verkoop was gezet. In september 2009 zat de zanger financieel aan de grond en leek het erop dat hij zijn favoriete stekje moest verkopen.

Voor welk bedrag is niet bekend. In deze witte villa met rode dakpannen in blaricum huizen de borsato s. De voormalige villa van marco borsato en leontine zou met verlies zijn verkocht schrijft weekblad weekend.

Dat meldt weekblad story. Hij kocht in blaricum een schitterende villa voor het bedrag van 3 750 000 euro en verkocht diezelfde dag zijn villa in blaricum voor de prijs van 2 250 000 euro. Ook zou hun scheiding zo goed als rond zijn.

Naar verluidt hebben marco en leontine borsato hun villa in blaricum in de verkoop gezet. De kans dat marco 53 en leontine borsato 52 weer bij elkaar komen lijkt tot nihil te zijn gereduceerd. Nieuwe eigenaar van de villa van marco borsato wil alweer van het optrekje af en heeft het in de verkoop gezet.

In het diepste geheim heeft marco borsato een villa gekocht in blaricum voor de prijs van 3 750 000 euro. Marco borsato heeft in blaricum een huis gekocht ter waarde van 3 75 miljoen. De villa zou voor 3 2 miljoen euro zijn verkocht terwijl de huizenprijzen flink stijgen en het stel het huis ooit kocht voor 3 75.

Villa borsato s verkocht in februari van dit jaar lieten marco en leontine weten na een huwelijk van ruim twintig jaar uit elkaar te gaan. De nieuwe eigenaren laten er geen gras over groeien en zijn al flink aan het verbouwen.

Oude Villa Marco Borsato Alweer In De Verkoop Bekende Buren

Marco Borsato En Leontine Zetten Hun Huis In Blaricum Te Koop

Blaricumse Villa Van Inmiddels Officieel Gescheiden Marco En Leontine Verkocht Met Verlies Van Ruim Half Miljoen

Hier Start Leontine Borsato Haar Nieuwe Leven Bekende Buren

Na Breuk Met Leontine Marco Borsato Gaat Weer Bij Zijn Moed Het Nieuwsblad Mobile

Voor Dit Bedrag Is De Miljoenenvilla Van De Borsato S Verkocht

Huis Verkocht Echt Voorbij Scheiding Marco Borsato En Leontine Is Rond Linda Nl

Echtelijke Villa Borsato S Te Koop Gezet Ditjes Datjes

Marco Borsato Koopt Miljoenen Villa Zie Foto S Bekende Buren

Extra Beveiliging Marco Borsato Weekend Online

Marco Borsato Verstrekt Zichzelf Miljoenen Hypotheek Zie Foto S Bekende Buren

Villa Leontine En Marco Met Dik Verlies Verkocht Ditjes Datjes

Scheiding Definitief Marco En Leontine Borsato Zetten Villa Te Koop

Scheiding Marco En Leontine Is Definitief Liefdesvilla Verkocht Ditjes Datjes

Zo Luxe Wonen De Borsato S Straks Youtube

Marco Borsato Heeft Amper Privacy In Nieuwe Droomvilla Show Ad Nl

Binnenkijken Nu Na Leontine Borsato S Verhuizing Zij In Grote Huis Kinderen In Tuinhuis

7ot35rglureynm

Villa Van 4 000 Euro Per Maand En Gloednieuwe Wagen Leontine Begint Aan Nieuw Leven Na Scheiding Van Marco Borsato Showbizz Hln Be

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *