Huis Reinout Oerlemans Bel Air

Diposting pada

Het huis dat reinout en daniëlle oerlemans in 2016 kochten voor 21 440 000 staat in de chique wijk bel air en is gebouwd in 2002. Het nieuwe huis van reinout en daniëlle oerlemans in bel air dreigt ten prooi te vallen aan de hevige natuurbrand bij los angeles.

Pin Op Beautiful And Special Houses

Op het bordje te koop staat een vraagprijs van 8 75 miljoen euro.

Huis reinout oerlemans bel air. De familie oerlemans emigreerde in de zomer van 2008 naar de verenigde staten omdat reinout zijn bedrijf beter vanuit hollywood kon leiden. Bekijk de video van het huis van reinout oerlemans. In nederland heeft hij nog een woning in laren.

Reinout oerlemans update deel 3. The house by the way has been vacant for the last year or more. De oerlemansjes lieten hun gigantische landhuis in de sjieke wijk bel air duidelijk moderner maken.

Er zijn ergere plekken om in lockdown te gaan dan het huis waar daniëlle en reinout oerlemans wonen met hun vier kinderen. Nieuw huis in bel air gekocht voor 21 miljoen nederland ligt in rep en roer om de laatste ontwikkelingen omtrent reinout oerlemans. Want de familie heeft al weer een nieuw huis in usa gekocht in bel air wel te verstaan.

Het bevat 8 slaapkamers en 11 badkamers dat is overigens inclusief wc s. Reinout betaalde voor het pand in bel air een bedrag van 21 440 000 volgens quote. Reinout en danielle oerlemans hollandse hoogte.

Het pand is gebouwd in 2002 en telt maar liefst 18 316 square feet oftewel ruim. Leefruimte is er genoeg met ruim 1700 vierkante meter. Het huis zou een woonoppervlakte van 1 700 vierkante meter bevatten met 8 slaapkamers en 11 badkamers toiletten.

De riante villa in bel air een van de rijkste wijken van los angeles. The couple slammed down a very serious 21 440 000 for the property in june 2015. Reinout oerlemans en zijn gezin verhuizen naar een ander huis in bel air dat ze 21 4 miljoen euro heeft gekost.

Danielle oerlemans deelt trots kiekjes van het paleisje dat gelegen is in de chique wijk van los angeles bel air. Hollywood thijmen heeft een broertje benjamin 11 en twee zusjes fiene 13 en katelyn 7. Die overigens ook melde dat het huis vorig jaar juni al werd gekocht door de familie maar nog druk werd ingericht door danielle oerlemans die dat al op instagram had geplaatst.

The overgaag oerlemans family have long since moved on to a much bigger and much more family friendly mega mansion over in the ultra hoity toity lower bel air neighborhood. Nieuw huis in bel air. Nadat reinout vorige week zijn huis in het gooi van de mark 10 mei 2016.

Reinout Oerlemans Zet Zijn Los Angeles Villa Te Koop Zie Foto S Bekende Buren Herenhuizen Los Angeles Villa

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *