Huis Van Werkvermogen Ilmarinen

Diposting pada

Juhani ilmarinen grondlegger concept van werkvermogen en work ability index. Ter verduidelijking van het begrip werkvermogen hebben ilmarinen en zijn collega s het huis van werkvermogen opgesteld.

Pagina Niet Gevonden Motivatie Wetenschappelijk Onderzoek Leiderschap

Het werkvermogen en de factoren die er een invloed op hebben werden door de finse professor juhani ilmarinen samengevat in het huis van werkvermogen.

Huis van werkvermogen ilmarinen. Het huis van werkvermogen is geen echt huis. De onderste verdieping is altijd gezondheid zo heeft de ontwerper van het model de finse professor juhani ilmarinen dit bepaald. Het werkvermogen en de factoren die er een invloed op hebben werden door de finse professor juhani ilmarinen samengevat in het huis van werkvermogen.

Huis van werkvermogen naar ilmarinen werkvermogen werk normen waarden competenties gezondheid maatschappij vrienden bekenden familie omstandigheden inhoud en eisen management en leiderschap houding motivatie vaardigheden kennis functionele capaciteiten duurzame inzetbaarheid en gezondheidsmanagement 34. Het huis geeft de relatie aan tussen de individuele organisatorische en sociale dimensies van werkvermogen. Een dak staat pas stevig op een huis als alle verdiepingen in orde zijn.

De variabelen die het werkvermogen bepalen worden samengevat in het huis van werkvermogen. Het huis van werkvermogen geeft de relatie weer tussen de individuele organisatorische en sociale dimensies van werkvermogen. De onderste verdieping is de basis en bevat de fysieke en geestelijke gezondheid.

Wat is het huis van vermogen. Een dak staat pas stevig op een huis als alle verdiepingen in orde zijn. Het huis van werkvermogen is opgebouwd uit een viertal verdiepingen namelijk.

Het werkvermogen en de factoren die er een invloed op hebben werden door de finse professor juhani ilmarinen samengevat in het huis van vermogen. Het huis van werkvermogen heeft verschillende verdiepingen die symbool staan voor gezondheid persoonlijke ontwikkeling talent persoonlijke drijfveren en je werk de organisatie. Gezondheid competenties normen en waarden en werkomstandigheden.

Het is een hulpmiddel dat is ontwikkeld door de finse professor ilmarinen. Hij maakte de vergelijking met een huis waar verschillende verdiepingen het dak dragen. Voor een goed werkvermogen is het van belang dat de verschillende verdiepingen in balans zijn.

Hij deed onderzoek naar duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Het werkvermogen geeft aan in welke mate een werknemer zowel lichamelijk als geestelijk in staat is om zijn huidig werk uit te voeren. Figuur huis van werkvermogen naar ilmarinen et al.

Daarna heeft men kennis en vaardigheden nodig om. De dimensie gezondheid bevindt zich op de begane grond van het huis en staat symbool voor het fundament van een goed werkvermogen. Of huis van ilmarinen vernoemd naar prof.

Het dak van het huis is het werkvermogen en steunt op vier verdiepingen. Dit model wordt daarom ook wel het huis van werkvermogen genoemd. Professor ilmarinen stelde vast dat verschillende factoren van invloed zijn op het behoud en de ontwikkeling van het individuele werkvermogen.

Met dit huis kan de organisatie een team of de individuele medewerker inschatten hoe goed men in staat is om het werk lichamelijk en psychisch uit te voeren. Het dak van het huis is het werkvermogen en steunt op vier verdiepingen. Onder gezondheid wordt verstaan de.

Afbeeldingsresultaat Voor Huis Van Werkvermogen Ilmarinen Engels

Pin Op Hr

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *