Huis Te Koop Brunssum Merkelbeekerstraat

Diposting pada

Prachtige bungalow met garage kelder ruime woonkamer met open keuken mooie aanbouwkeuken 5 slaapkamers badkamer met ligbad en douche voor zij en achtertuin overkapping en gelegen op riant perceel aan de merkelbeekerstraat in brunssum. Zoek je huizen te koop in brunssum.

Brunssum Oude Foto S Foto S Foto

Een woning kopen aan de merkelbeekerstraat in brunssum begint op huislijn nl 1 huizen te koop via erkende makelaars ook huizen die niet op funda staan.

Huis te koop brunssum merkelbeekerstraat. Merkelbeekerstraat 43 a brunssum. Met eerlijke informatie over prijsontwikkeling en buurt. Huis te koop merkelbeekerstraat 53 in brunssum voor 419 000 k k.

Een dure woning heeft een minimaal 15 hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype huis met tuin huis met land of een appartement in dezelfde. Vrijstaande moderne semi bungalow met inpandige garage souterrain en tuin gelegen in brunssum de kling aan de merkelbekerstraat 43a. Badkamer met ligbad en douche voor zij en achtertuin overkapping en gelegen op riant perceel aan de merkelbeekerstraat in brunssum.

Het aantal dagen te koop 146 is minder dan het gemiddelde van het postcodegebied. Merkelbeekerstraat 53 6441 kj brunssum. Ofwel 6 versus 25 voor postcodegebied 6441 versus 26 landelijk.

Dat geldt ook voor de plaats. Het is een duur huis versus andere huizen in de buurt. Prachtige bungalow met garage kelder ruime woonkamer met open keuken mooie aanbouwkeuken 5 slaapkamers badkamer met ligbad en douche voor zij en achtertuin overkapping en gelegen op riant perceel aan de merkelbeekerstraat in brunssum.

Verdeelhal met toegang tot diverse ruimtes multifunctionele ruimte met. U kunt een combinatie verwachten van een bovengemiddelde kwaliteit ligging en of tuin versus andere huizen met een tuin in de buurt. Merkelbeekerstraat 53 6441 kj brunssum.

Je zoekprofiel opslaan en jouw eigen notities bij een huis maken. Vanuit de hal open trap naar het souterrain. Bekijk alle woningen in merkelbeekerstraat te brunssum zoek nu uw woning te koop op koopwoningen nl toegang tot alle woningen in merkelbeekerstraat te brunssum van appartementen tot huizen.

Huis kopen aan de merkelbeekerstraat in brunssum. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. Met eerlijke informatie over prijsontwikkeling en buurt.

Op funda vind je nu een ruim aanbod huizen in brunssum.

Brunssum Oude Foto S Foto S Foto

Huis Te Koop In Genk 265 000 I8sue Sensimmo Zimmo Huis Huizen Plaatsen Om Te Bezoeken

Kghqnemy0svozm

Trein Overweg Treebeek Oude Foto S Foto S Geschiedenis

Brunssum Foto S Oude Foto S Foto Ideeen

Huis Te Koop Hogeweg 6 6367 Bd Voerendaal Funda Huisstijl Voerendaal Huizen

Verkocht Onder Voorbehoud Merkelbeekerstraat 43a Brunssum Damen O G

Huis Te Koop Schoolstraat 17 6451 Ew Schinveld Funda

Huis Te Koop Noordzijde Zoom 70 4614 Ae Bergen Op Zoom Foto S Funda Bergen Huizen Houten Huis

Huis Te Koop Achterweg 45 4112 Jd Beusichem Funda Huisstijl Huis

Huis Kopen Aan De Merkelbeekerstraat In Brunssum Bekijk 1 Koopwoningen

Huis Te Koop Marsstraat 6 6446rn Brunssum Jaap Nl Zomerhuis Huizen Prefab Huizen

Huis Te Koop Merkelbeekerstraat 43 A 6441 Kj Brunssum Funda

Verkocht Merkelbeekerstraat 7 6441 Kh Brunssum Funda

Verkocht Einderstraat 10 6451 Ah Schinveld Funda

Huis Te Koop Willem Alexanderlaan 22 6131 Jl Sittard Funda

2yqf148d Kascm

Huis Te Koop Mozartstraat 34 6444 Aw Brunssum Funda

Huis Te Koop Merkelbeekerstraat 16 6451 Cm Schinveld Funda

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *