Europa Gebouw Brussel

Diposting pada

Informatie over landbouw ondernemen cultuur gezondheid enz. De gevel uit de jaren twintig getuigt van het voornemen in dit deel van brussel.

Pin Von De Witte Auf Brussel

Ondertussen is het een politiek en architecturaal icoon.

Europa gebouw brussel. Officiële website van de europese unie. Het gebouw heeft de vorm van een enorme kubus waarvan de vlakken bestaan uit 3 750 gerestaureerde raamkozijnen. The europa building has been constructed in line with the concept of sustainable development and is monitored continuously by auditors with a view to being accorded the high environmental quality certification valideo.

Het nieuwe project werd ontworpen door het kantoor altiplan brussel en estudio lamela madrid. De eu in het kort instellingen en organen landen symbolen geschiedenis feiten en cijfers. Cirkels ovalen en vierkanten een lantaarn in een kubus oud en nieuw met elkaar versmolten.

Het gebouw staat op de plek van het deels afgebroken en gerenoveerde blok a van het résidence palace en is gelegen aan de wetstraat naast het justus lipsiusgebouw de zetel van de raad van de europese unie en tegenover het berlaymont en karel de grotegebouw waar de europese commissie gevestigd is. Welkom op de officiële website van het bureau voor toerisme van brussel hoofdstad van europa en belgië. Het werd ontworpen door lucien de vestel jean gilson andré polak en jean polak en gefinancierd door de belgische regering die het kon betrekken indien de commissie brussel zou verlaten.

Officiële website van de europese unie. Maak een fascinerende virtuele tour door dit baanbrekende gebouw. Het europa gebouw is de nieuwe hoofdzetel van de.

Wonen werken en reizen in de eu. Het kloppend hart van europa. Plan uw bezoek algemene informatie.

Het is aan het einde van haar renovatie het hoogste passief gebouw van europa. Het europagebouw van de raad van de eu het europagebouw is een van de meest recente en opmerkelijke voorbeelden van hedendaagse architectuur in brussel. Eu volgens thema.

In deze kubus bevindt zich een al even enorme bol in glas ook wel de. Het opvallendste gebouw is het berlaymont de voornaamste zetel van de commissie het was in de jaren 60 het eerste gebouw om opgetrokken te worden door de gemeenschap. Bezoek met uw gezin.

International holocaust remembrance day live concert 27 1 21. Ontdek onze hotels brusselse musea en attracties de belgische gastronomie en venues voor uw seminaries en congressen. Europese raad en raad van de europese unie.

In june 2009 the project won the special edition of the green good design award given by the chicago athenaeum museum of architecture and design. Over de eu. Het hele gebouw herbergt de 1 200 werknemers van actiris de arbeidsbureaus van het brussels gewest de vdab en brussels training.

Versie in eenvoudig nederlands. Het europagebouw dat in 2017 in gebruik werd genomen verbindt vorm met functie. Wetstraat 175 1048 brussel bekijk meer foto s.

Een platform voor musea in heel europa.

Europa New Headquarters Of The Council Of The European Union 494 Gevel Gevelontwerp

Bruxelles La Grand Place Cultuur Brussel Grot

Pin Auf Art Nouveau Art Deco Brussels

Marlux Lanceert Nieuwe Ecologische Designbestrating Op Batibouw

Hoofdkantoor Europese Raad Architectuur Gebouwen Brussel

European Parliament Stad Foto

Expo 58 Brussels World S Fair Swiss Pavilion From A View Master Souvenir Reel Wereldtentoonstelling Zwitserland Oude Foto S

Sint Michiels En Sint Goedelekathedraal Brussel Belgie Steden Cultuur

Europees Parlement Bezienswaardigheden Bestemmingen Steden

Project Europa Nieuwe Zetel Voor De Europese Raad En Raad Van De Europese Unie Europa Belgie Projecten

Karrewiet Dit Is Het Nieuwste Gebouw In De Europese Wijk Van Brussel Met De Toepasselijke Naam Europa Vanaf Volgend Jaar Zullen De L Gebouwen Europa Brussel

Mini Europa In Brussel Cultuur

Europese Wijk In Brussel Hoofdstad Van Europa In 2020 Brussel Europa Moderne Gebouwen

Tour Et Taxis Belgie Steden

Musical Instruments Museum Brussels Belgium

Geloof Van Belgen In De Europese Unie Is Gestegen Geloof De Europese Unie

Wandelen In Brussel Met Wandelroute In De Europese Wijk Wandelroute Brussel Gebouwen

Brussel Is Het Bestuurlijk Centrum Van De Europese Unie En Wordt Daarom Als De Hoofdstad Van Europa Beschouwd Ook Huisvest Brussel Het Hoofdkwa Europa Brussel

Brussels Grand Place Photo Aubrey Sun

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *