Huis Guus Meeuwis Achterkant

Diposting pada

De plafonds waren te laag en het huis was niet genoeg op de zon gericht. Het is een heel modern strak huis en de achterkant ligt op het zuiden en dat is wel open.

Langs Zon En Maan Liefde Ik Hou Van Jou Zon

Tilburg het nieuwe huis van guus meeuwis is als een liedje.

Huis guus meeuwis achterkant. Het nieuwe huis van guus meeuwis. Althans dat zou het moeten zijn maar stiekem lijkt het meer op een bunker of eh een crematorium. Maar de zanger wilde iets anders hebben.

Twitter claudia emmen. Ze hebben een nieuw huis. Guus meeuwis kocht in het voorjaar van 2018 een flinke villa in tiulburg.

De enorme verbazing daarover was gisteren groot showbizznieuws en dat verbaast guus meeuwis wel een beetje. Sommigen op twitter noemde het een crematorium. Het huis ging volledig plat en de zanger liet het verbouwen tot een strakke villa.

Hoe kan de gemeente dit in vredesnaam. Tilburgers vinden het onbegrijpelijk dat guus zijn villa liet slopen om er een bunker voor in de plaats te zetten en steken hun mening niet onder stoelen of banken. De zanger kocht het grote huis in juni maar gaat er niet in wonen.

Ruim twee jaar geleden kocht guus meeuwis voor 1 1 miljoen euro een nieuw optrekje in tilburg. Het is was een schitterend en gigantisch oud huis met enorm veel karakter. Maar volgens velen is de woning nu iets té strak geworden.

7 december guus meeuwis laat zijn villa in tilburg slopen. Het huis dat we kochten heeft kieren het tocht er dat is een zin uit het liedje niemand van guus meeuwis. Op twitter wordt er druk gekletst over het nieuwe optrekje.

Het nieuwe liefdesnest van guus meeuwis 48 en manon meijers 42 was gisteren eventjes hét gesprek op social media. Hij gooide een mooie villa in tilburg plat en liet er een soort bunker voor in de plaats komen. Dat zei de tilburgse zanger donderdagmorgen op radio 538 waar hij reageerde.

Claudia emmens zette vanochtend een foto van het nieuwe huis op twitter met ter vergelijking een foto van de gesloopte villa ernaast. Guus meeuwis over crematoriumhuis. Meer dan blij mee links is voor rechts na.

Maar schijnbaar vond de zanger de plek zó fijn dat hij precies op. Het huis wat guus meeuwis kocht hier in tilburg en hoe het. Je kunt het pas goed beoordelen als het helemaal af is.

Guus wijst erop dat de voorkant er misschien wel uit mag zien als een bunker maar de achterkant zeker niet. Frank dane nam vanochtend even poolshoogte en belde de zanger in de 538 ochtendshow. Normaal gesproken zeker met zo n huis verhuis je dan.

En tochten doet het momenteel ook in de markante villa aan de bredaseweg die de zanger. Hartstikke leuk voor guus meeuwis en zijn verloofde manon meijers. Je zal het vast gezien hebben.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *