Huis Marco Borsato Te Koop

Diposting pada

Het lijkt echt over en uit tussen leontine en marco borsato volgens story is de scheiding zo goed als rond. Marco en leontine borsato kochten een aantal jaar geleden een prachtige villa nabij het centrum van blaricum.

Marco Borsato Verstrekt Zichzelf Miljoenen Hypotheek Zie Foto S Bekende Buren

In het diepste geheim heeft marco borsato een villa gekocht in blaricum voor de prijs van 3 750 000 euro.

Huis marco borsato te koop. Voor welk bedrag is niet bekend. De succeszanger neemt de woning over van pieter houting een ondernemer met veel smaak die op zijn beurt de woning. Maar in nieuwe stulpje heeft hij zeer waarschijnlijk stukken minder privacy dan op het hermetisch van de.

Scheiding marco borsato en leontine bijna rond. Marco borsato heeft in blaricum een huis gekocht ter waarde van 3 75 miljoen. Het huwelijk van marco en leontine heeft pieken en dalen gekend maar de twee leken overal tegen bestand.

De villa staat in het gooi bekend als de hoeve want er is nog een ruimte bij waar een modeshow expositie of een uitreiking van een cd kan worden georganiseerd. Dat droomhuis zal ze binnenkort moeten verlaten want weekblad story weet dat hun echtelijke woning te koop staat. Marco borsato heeft een ander huis op de kop getikt in zijn woonplaats blaricum.

Eind december 2015 kocht en verkocht marco borsato een villa. Nieuwe eigenaar van de villa van marco borsato wil alweer van het optrekje af en heeft het in de verkoop gezet. Daarnaast meldt het weekblad dat hun villa inmiddels in de stille verkoop is gezet ondanks dat men eerder nog verwachtte dat leontine in het huis zou blijven wonen.

En nu ook hun liefdesnest te koop staat lijken beiden officieel hun eigen weg te gaan. De kans dat marco 53 en leontine borsato 52 weer bij elkaar komen lijkt tot nihil te zijn gereduceerd. Volgens welingelichte bronnen is hun villa in blaricum recent verkocht nadat deze in de stille verkoop was gezet.

Hij kocht in blaricum een schitterende villa voor het bedrag van 3 750 000 euro en verkocht diezelfde dag zijn villa in blaricum voor de prijs van 2 250 000 euro. De borsato s kondigden eerder dit jaar hun breuk aan. Het was vooral leontine s droomhuis.

De woning waarin een jonge marco borsato zijn eerste nootjes uitkrijste staat te koop. Het ietwat krappe pand in alkmaar waar de bekende zanger opgroeide is voor een royale 285 000 op de. Het nieuwe paleisje van marco en leontien heeft een woonoppervlakte van.

Toch is er een laatste klap geweest die het showbizzkoppel niƩt heeft overleefd. Tekst gaat verder onder advertentie.

Kijk Hier Gaat Marco Borsato Wonen Foto S

Echtelijke Villa Borsato S Te Koop Gezet Ditjes Datjes

Bekende Buren Nieuwsarchief

Zo Luxe Wonen De Borsato S Straks Youtube

Bouwgrond Te Koop House Styles House Mansions

Zien Marco Bakker En Willeke Van Ammelrooy Zetten Huis Te Koop

Scheiding Definitief Marco En Leontine Borsato Zetten Villa Te Koop

Marco Borsato En Leontine Zetten Hun Huis In Blaricum Te Koop

Oude Villa Marco Borsato Alweer In De Verkoop Bekende Buren

Blaricumse Villa Van Inmiddels Officieel Gescheiden Marco En Leontine Verkocht Met Verlies Van Ruim Half Miljoen

Marco Borsato Heeft Amper Privacy In Nieuwe Droomvilla Foto Ad Nl

Hier Begint Leontine Borsato Haar Nieuwe Leven Ditjes Datjes

Marco Borsato Koopt Villa Van 3 75 Miljoen Celebrities Hln Be

Hier Start Leontine Borsato Haar Nieuwe Leven Bekende Buren

Marco Borsato Koopt Miljoenen Villa Zie Foto S Bekende Buren

Leontine Borsato Zet Haar Porsche Te Koop Bekende Buren

Zien Villa Met Zwembad Poolhouse En Veel Meer Voor Prikkie Te Koop Op Funda Dagelijks Nederland

Nieuwtjes Alkmaarse Coronacijfers En Marco Borsato Terug In Alkmaar

Wat Kosten De Huizen Van Bekende Nederlanders Een Aardig Aantal

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *