Gio Latooy Huis Rotterdam

Gio Latooy Huis Rotterdam

Diposting pada
Gio Latooy Huis Rotterdam

Niet lang geleden verruilde hij zijn ouderlijk huis in oude tonge voor een fraai. Het is in ieder geval het kapitale huis dat gio eerder in zijn vlogs liet zien.

Gio Latooy Huis Rotterdam Gillende Meiden Zitten Achter Populaire Vlogger Gio Aan Rotterdam Ad Nl

Ik ben zo blij.

Gio latooy huis rotterdam. Het gaat als een lopend vuurtje door krimpen aan de lek. Gio latooy heeft vandaag zijn huis gekocht. Het huis stond al een aantal maanden te koop voor 1 5 miljoen euro maar is dus uiteindelijk verkocht voor zo n 1 2 miljoen euro het huis heeft een aantal toffe dingen waar gio samen met jade waarschijnlijk wel van gaat genieten denk hierbij aan een biologisch aangestuurd zwembad en een luxe jacuzzi.

Toch hebben wij na wat speurwerk de nieuwe villa van gio kunnen vinden. Gio latooy gaat wonen in krimpen aan de lek omdat hij daar een kapitale villa heeft gekocht voor maar liefst 1 2 miljoen euro. In huis op stelten verbouwen we de kamers van bekende nederlanders of youtubers naar iets wat volgens ons beter bij.

Ik heb eindelijk mijn eerste huis gekocht in rotterdam. Youtube ster giovanni latooy 22 staat op het punt een huis van 1 2 miljoen euro in het dorp te kopen. Dit laat hij weten in zijn nieuwe vlog.

82 6k likes 957 comments gio latooy gio on instagram. Giovanni latooy maar op youtube beter bekend als gio weet het. In oktober 2018 is hij verhuisd naar een appartement in rotterdam waar hij nu al twee jaar woont.

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leukste nieuwssite van nederland 24 uur per dag en 7 dagen in de week ad nl. Gio latooy koopt villa met zwevend toilet van 1 2 miljoen euro gio latooy gaat wonen in krimpen aan de lek omdat hij daar een kapitale villa heeft gekocht voor maar liefst 1 2 miljoen euro. Even door google afbeeldingen en je komt op dit adres uit.

Het is in ieder geval het kapitale huis dat gio eerder in zijn vlogs liet zien. Verder blijkt ook dat latooy een passie heeft voor range rovers als hij zijn oude range rover vervangt voor een nieuw model. De 22 jarige youtuber woont al even op zichzelf.

Hoe snel kan je carrière maken als youtuber. Wij maken een einde aan saaie interieurs. Echter blijft hij hier niet veel langer wonen want hij heeft een huis gekocht.

Op 19 oktober 2018 maakte latooy bekend dat hij een appartement had gekocht in het centrum van rotterdam met zicht op de erasmusbrug.

Youtuber Gio Latooy 22 Dichtbij Het Kopen Van Een Woning Van 1 2 Miljoen Euro In Krimpen Aan De Lek Rotterdam Ad Nl

Populaire Youtube Familie Latooy Krijgt Eigen Boek Rijnmond

Wij Zijn In Een Penthouse In De Rijkste Stad Op Aarde Youtube

Dit Gaat Zijn Nieuwe Huis Worden Youtube

Gio Latooy Koopt Appartement Van Half Miljoen Euro Wikker Nl Laatste Nieuws Over Youtubers

Gio Latooy Koopt Huis Teenmag

Youtuber Gio Latooy 22 Dichtbij Het Kopen Van Een Woning Van 1 2 Miljoen Euro In Krimpen Aan De Lek Foto Pzc Nl

Heeft Gio Latooy Youtube Nog Wel Nodig Wikker Nl Laatste Nieuws Over Youtubers

Verkochte Huizen In Landverhuizersplein Rotterdam Funda

Gio Latooy Koopt Villa Met Zwevend Toilet Van 1 2 Miljoen Euro Wikker Nl Laatste Nieuws Over Youtubers

Gio En Melanie S Huis Adres Youtube

Voor Mijn Eerste Eigen Huis Kijken Met Zwembad Youtube

Gio 17 Ik Leef Mijn Droom Goeree Overflakkee

Youtube Ster Gio Latooy Wil Bioscoopfilm Maken Rijnmond

Wikker Nl Laatste Nieuws Over Youtubers Page 21

Dit Is Het Huis Wat Ik Eindelijk Gekocht Heb Zwembad Youtube

Gio Latooy Huis

Gio Latooy Huis Rotterdam

Woning Landverhuizersplein 29 Rotterdam Oozo Nl

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *