Hoogste Gebouw Van De Wereld

Hoogste Gebouw Van De Wereld

Diposting pada
Hoogste Gebouw Van De Wereld

Op 21 juli 2007 nam de burj khalifa de titel hoogste gebouw ter wereld over van de taipei 101 in taiwan. Een opvallend aspect aan de toren is het grote gat aan de bovenkant.

Hoogste Gebouw Van De Wereld Hoogste Gebouw Ter Wereld Saudi Arabie Bouwt Enorme Wolkenkrabber Wolkenkrabbers Torens Gebouwen

Het gebouw is nét geen 600 meter hoog en is daarmee het op drie na hoogste gebouw ter wereld.

Hoogste gebouw van de wereld. Lijst van hoogste bouwwerken ter wereld chronologisch de titel hoogste bouwwerk ter wereld is door de eeuwen heen vele malen overgegaan naar een ander gebouw vaak door de eeuwige prestigestrijd wie de hoogste heeft soms ook door het verbranden van een torenspits. Boven dit gat bevindt zich een observatieplatform dat via een lift bereikbaar is. Op 17 januari 2009 bereikte de burj khalifa zijn hoogste punt met 828 0 m.

De shanghai world financial center werd geopend in augustus 2008. Op 21 september 2004 werd begonnen met de bouw. Het ping an finance centre gelegen in shenzhen in china staat op nummer 4 van de top 10 hoogste gebouwen ter wereld.

In de tijd van oplevering was het met een hoogte van 492 meter tijdelijk het hoogste gebouw ter wereld. Sinds 1929 gaat het om wolkenkrabbers en tv torens. Het ligt midden in het zakelijke district van de stad.

Op 17 januari 2009 bereikte de toren zijn hoogste punt met een hoogte van 828 meter. Dit gebouw is nu officieel het hoogste gebouw ter wereld. Destijds had het taipei 101 gebouw in de taiwanese hoofdstad taipei met 508 meter officieel de titel hoogste gebouw ter wereld gemeten op antennehoogte maar het dak van dat gebouw bevindt zich op 449 meter.

Abonneer op top lijstjes en druk op het icoontje om op de hoogte te blijven van onze nieuwste video s. Inclusief antennes en vlaggenmasten is de hoogte 829 8m.

Schooltv Wat Is Het Hoogste Gebouw Ter Wereld Met De Langste Lift Gebouwen Verenigde Arabische Emiraten Dubai

S Nachts Onderaan De Burj Khalifa Wolkenkrabber En Hoogste Gebouw Van De Wereld 2007 Dubai Architecture Empire State Building Building

Het Hoogste Gebouw Van De Wereld Google Zoeken Gebouwen

Pin Op High Rise

Nederlands Hoogste Gebouw Krijgt Uitkijkplatform Gebouwen Moderne Gebouwen Wolkenkrabbers

Hoogste Gebouwen En Torens Ter Wereld Beroemde Fotogalerij Op Orangesmile Architectuur Torens Wolkenkrabbers

Hoogste Toren Ter Wereld Verenigde Arabische Emiraten Dubai Toren

Top 10 Hoogste Gebouwen Ter Wereld Gebouwen Lijstjes

Burj Khalifa Is A Skyscraper In Dubai United Arab Emirates And Is Currently The Tallest Structure In The Wonders Of The World Burj Khalifa Amazing Buildings

Wordt Dit De Hoogste Toren Ter Wereld Toren Wolkenkrabbers Torens

De 10 Hoogste Wolkenkrabbers Van De Wereld Roomed Wolkenkrabbers Gebouwen Toren

Pin Op Architecture

Pin Op Wolkenkrabber

Top 10 Hoogste Gebouwen Van Nederland Wolkenkrabbers Gebouwen Nederland

De 25 Knapste Staaltjes Bouwkunst Moderne Gebouwen Burj Khalifa Gebouwen

Pin Op Incredible

Vrij Zwaar Gebouw Hoogste Gebouw Ter Wereld Gemaakt Van Glas En Metaal Futuristische Architectuur Moderne Architectuur Architectuur

Pin Op Reizen

Wordt Dit De Hoogste Toren Ter Wereld Wolkenkrabbers Gebouwen Irak

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *