Kubus Gebouw Rotterdam

Diposting pada

De woning zelf is van hout maar rust met één punt op een betonnen paal. Het gebouw is langwerpig en vrijwel symmetrisch met afgeronde hoeken.

Kubuswoningen In Rotterdam Architectuur Gebouwen Kantoorruimte

Als je er tegen aan kijkt vraag je je af of hierin wel gewoond kan worden.

Kubus gebouw rotterdam. Architect piet blom was aanvankelijk overwelmd door de grote van het project. Je moet eerst het gevoel krijgen dat je bijvoorbeeld hebt bij een goedzittende jas. Mensen vinden deze ideeën ook leuk.

Ontdek en bewaar je eigen pins op pinterest. Je moet in ieder geval de ongewone vormen voor lief nemen en dan creatief te keer gaan. De woning is een geel grijze kubuswoning.

E kubuswoningen in rotterdam. Dat is zeer persoonlijk. 1 hoe verhoudt het gebouw zich met de omgeving.

Op de begane grond is het hele grondvlak benut maar erboven is sprake van een u vorm. 30 mrt 2019 deze pin is ontdekt door muhammed onel. Het is letterlijk een kubus maar dan 45 graden gedraaid.

De rotterdamse kubuswoning is al meer dan 30 jaar een architectonisch fenomeen. Rotterdam moest opgebouwd worden de oude haven moest verbonden worden met het centrum. Omdat de huur te hoog was is deze failliet gegaan en het gebouw staat sindsdien al jaren leeg.

Hoe zit de kubuswoning precies in elkaar. Maar niet zomaar een kubus. Eenmaal binnen valt op dat kubus eigenlijk.

De hoofdingang is aan de coolsingel aan de binnenweg was een aparte personeelsingang en. Deze kubus is in het nieuws geweest omdat de bewoners een brief van de gemeente kregen waarin stond dat er een gedetineerdenopvang zou komen. Op de voorgrond het pand van modehuis gerzon daarachter het schielandshuis en het hbu gebouw.

Kubuswoningen rotterdam is a low rise building in rotterdam zuid holland netherlands. Het vormt een groot contrast met de omgeving ook al staan er 38 kubuswoningen bij elkaar staan. Een bewoner vergeleek dit met het plaatsen van een afkickkliniek onder de eiffeltoren.

Het is een woning in de vorm van een gekantelde kubus op een paal. Het gebouw staat nu bekend als het potlood. Blom begon aan de hand van zijn eerdere kubuswoningen in helmond aan het project met de filosofie dat je niet kan zien dat het is ontworpen door een architect.

Rotterdam architectuur gebouw gebouwen kubus huis rotterdam wilhelminapier hoge gebouwen de rotterdam willem brug luxor rijnhaven kantoor en hotel gebouw. Rotterdam opera skyline stad gebouw reizen modern. Op dit moment hangen er nog veel.

View a detailed profile of the structure 1195594 including further data and descriptions in the emporis database. Het kleinschalige en knusse van de kubuswoningen vormt een groot contrast met de. Daar vind je de ingang.

Dit leidde tot ongenoegen bij mensen. Ook de blaaktoren is van zijn hand en ook hier kiest blom voor een bijzondere vorm. Bewaard door denise klop.

Cube Houses Piet Blom Architectuur Gebouwen Architecten

Kubus Woningen Cube Houses Rotterdam Architectuur Gebouwen Huizen

Kubus Woningen Rotterdam Nederland Architectuur

The Cube Houses In Rotterdam In The Netherlands Designed By Architect Piet Blom Rotterdam Nederland Gebouwen

Kubuswoningen Rotterdam Stad Nederland

Kubus Woningen Famous Architects Holiday Home Architect

Kijk Kubus Show Cube Rotterdam South Holland Trip Advisor

Netherlands Rotterdam Kubus Architectuur Gebouwen Rotterdam

Kubus Houses In Rotterdam Gebouwen Architectuur Rotterdam

Kubus Huizen Rotterdam Huizen Rotterdam

Kubuswoningen Structuralisme Architectuur Gebouwen

Pin Op My Photography

Kubus Woningen Rotterdam Designed By Piet Blom

Pin By Celia Thomas On Architecture Architecture Modern Architecture Amazing Buildings

Kubus Huizen Rotterdam Huizen Rotterdam

Pin Op Kubuswoning

Kubus Woningen In Rotterdam Blaak Rotterdam Nederland En Moderne Gebouwen

Kijk Kubus Rotterdam Architecture Geometric Architecture Amazing Buildings

Kubus Huizen Rotterdam Huizen Rotterdam

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *