Huis Met Zwembad Te Koop Suriname

Huis Met Zwembad Te Koop Suriname

Diposting pada
Huis Met Zwembad Te Koop Suriname

L hermitage br107 villa met zwembad te uitvlugt uitvlugt paramaribo suriname villa met zwembad te uitvlugt. Deze woning met een bouwoppervlakte van 285 m is zeer indrukwekkend om te zien.

Huis Met Zwembad Te Koop Suriname Palm Village 8 Woning Te Koop Palm Village Commewijne Suriname Surgoed Makelaardij Nv

Woning is zeer groot 270m2 4 slaapkamers v.

Huis met zwembad te koop suriname. Uw bewaarlijst analytische cookies van google analytics om de. Hier is alvast een kleine selectie van huizen met zwembad die momenteel op immovlan be te koop worden aangeboden voor minder dan 300 000 huis met zwembad in ophoven voor 299 000 huis met zwembad in luingne voor 289 000 villa met zwembad in dour voor 285 000 huis met zwembad in gosselies voor 280 000. Niets is beter dan je eigen stekje dat je helemaal naar je eigen smaak kunt inrichten.

Om u van dienst te zijn rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Dit eigendomsterrein heeft een grootte van 865 m met een frontbreedte van 21 meter en staat te. Behalve een zeer massieve bouw beschikt dit huis over alles wat u wensen wilt.

Bereken met de ondersteuning van onze hypotheekadviseuse hoe hoog het bedrag is dat u te besteden heeft. 1 koopwoning te koop in suriname. Sommigen dromen van een villa met een grote tuin terwijl voor anderen vooral een modern interieur belangrijk is.

Helaas ontkomen ook wij niet aan de verplichting om toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. De boven woning is uw verblijf en op de begane grond een winkelpand welke thans verhuurd is aan een chinees. U weet dan gelijk hoe hoog het bedrag is dat u kunt lenen en wat uw maandlasten zullen zijn.

Ruime vrijstaande woning ter hoogte van de vierde rijweg. Vrijstaande woning met zwembad week. De bank zal maximaal 80 financieren dus u zult aan eigen middelen zeker 20 van de verkoopprijs dienen te hebben.

Niet als je goed zoekt. Woning te koop 145 000 status te koop titel eigendom type hoogbouw woonopp 176 m perceelopp 628 m woonlagen 2 kamers 5 slaapkamers 4 badkamers 2 te koop stenen hoogbouw woning volledig gemeubileerd. Bovenwoning inclusieve winkelpand te koop voor 295 000 centrum van paramaribo is niet ver met de auto binnen 20 minuten bereikbaar.

Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden kan dit bedrag per dag veranderen. Te koop aangeboden ruime luxe splitlevel woning met zwembad aan de jan steenstraat in de omgeving van de anton dragtenweg. Deze woning is gebouwd op een perceel met een oppervlakte van 992 m en heeft een woonoppervlakte van 440 m.

Door op ok ik snap het te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op onze website zoals omschreven in onze algemene voorwaarden zoals functionele cookies om een juiste werking van deze site mogelijk te maken b v. In een internationale omgeving als suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Het wensenlijstje ziet er voor iedereen anders uit.

Appartement omgeving ringweg zuid.

Magnus Villas Villa Te Vosselaar C Foto S Liesbet Goetschalckx Huis Buitenkant Buitenkant Huis Buitenkant Huizen

Mooie Woning Met Zwembad Op Westpunt Te Koop At Home Curacao Real Estate

Huis Te Koop Bussummerweg 38 1261 Ca Blaricum Foto S Funda Huis Buitenkant Huis Huizen

Ded536a7e51655295813dc5d8a2a01fa Jpg 420 296 Moderne Huizen Huizen Luxe Huizen

Huis Te Koop Renderklippenpad 1 8181 Nx Heerde Buitendecoraties Heerde Huis

Plons Nemen Villa Met Zwembad Te Koop Voor 1 Miljoen Euro Indebuurt Almelo

Te Koop Huis In Jan Sofat Curacao Nabij Spaanse Water Youtube

Huis Te Koop In Oud Turnhout Tuinhuizen Achtertuin Huis Zwembad Huizen

Villa Commewijne Vakantiewoning Te Huur Palm Village Commewijne Suriname Surgoed Makelaardij Nv

Huis Te Koop Haasjesweg 1 8094 Px Hattemerbroek Funda In 2020 Huis Bouw

Napoleonstraat 17 18 Woning Te Koop Sophia S Lust Wanica Suriname Surgoed Makelaardij Nv

Huis Te Koop Potgieterweg 1 In Bloemendaal Voor 2 075 000 K K In 2020 Huisstijl Huis Kopen Huis

Vakantiehuizen Te Koop Van Nederlanders Micazu

245 X Huizen Te Koop Costa Brava Spanje Huisenaanbod Nl

Palm Village 658 M Hoogbouw Villa Te Koop In Commewijne Suriname Youtube

Woning Met Zwembad Aan De Chopinstraat 27 Re Max Suriname De Beste Keus Voor Uw Woonwensen Wereldwijd

Woning Kopen In Surinam Suriname

Prachtige Woning Met Ruim Appartement Te Koop Bottelier Outdoor Decor Outdoor Home Decor

Huizen Huis Te Koop Spanje Moderne Villa Costa Blanca En Costa Del Sol Photo Maison Moderne Maison D Architecture Modele Maison

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *