Het Huis Van Guus Meeuwis

Het Huis Van Guus Meeuwis

Diposting pada
Het Huis Van Guus Meeuwis

De zanger kocht het grote huis in juni maar gaat er niet in wonen. Je kunt het pas goed beoordelen als het helemaal af is.

Het Huis Van Guus Meeuwis Schouder Om Op Te Huilen Guus Meeuwis Voor Of Na Een Kringgesprek Muziek Liedjes Zangers

Het is gebouwd volgens de houtskeletbouwmethode.

Het huis van guus meeuwis. Frank dane nam vanochtend even poolshoogte en belde de zanger in de 538 ochtendshow. Nu is de tuin aan de beurt. Hoe kan de gemeente dit in vredesnaam.

Het is was een schitterend en gigantisch oud huis met enorm veel karakter. Normaal gesproken zeker met zo n huis verhuis je dan. Aan de buitenkant is het nu niet meer af te zien maar het huis heeft een houten constructie.

Het begon allemaal toen de tilburgse mevrouw claudia vanochtend iets na 10 30 uur een fotocollage op internet plaatste zie onderstaand of hier met links het huis dat guus meeuwis heeft laten slopen en rechts het gebouw dat hij ervoor terug liet bouwen het huis wat guus meeuwis kocht hier in tilburg en hoe het er nu uitziet vat 2020 wel samen schrijft ze erbij. Het gaat om een vrijstaande villa van circa 260. Tilburg het nieuwe huis van guus meeuwis is als een liedje.

Het onderhoud daarvan wordt waarschijnlijk aan een tuinman uitbesteed want het landgoed van guus. Ruim twee jaar geleden kocht guus meeuwis voor 1 1 miljoen euro een nieuw optrekje in tilburg. Het huis ging volledig plat en de zanger liet het verbouwen tot een strakke villa.

Claudia emmens zette vanochtend een foto van het nieuwe huis op twitter met ter vergelijking een foto van de gesloopte villa ernaast. Dat zei de tilburgse zanger donderdagmorgen op radio 538 waar hij reageerde. Het nieuwe liefdesnest van guus meeuwis 48 en manon meijers 42 was gisteren eventjes hét gesprek op social media.

Guus meeuwis heeft een riant landhuis aan de bredaseweg in tilburg gekocht. Maar schijnbaar vond de zanger de plek zó fijn dat hij precies op. Het huis wat guus meeuwis kocht hier in tilburg en hoe het.

Maar volgens velen is de woning nu iets té strak geworden. Tilburgers vinden het onbegrijpelijk dat guus zijn villa liet slopen om er een bunker voor in de plaats te zetten en steken hun mening niet onder stoelen of banken. 7 december guus meeuwis laat zijn villa in tilburg slopen.

De buitenkant van het huis is overigens wel gewoon met baksteen afgemetseld. Guus meeuwis kocht in het voorjaar van 2018 een flinke villa in tiulburg. Maar de zanger wilde iets anders hebben.

De plafonds waren te laag en het huis was niet genoeg op de zon gericht. Voor het optrekje zou de zanger ruim 1 miljoen euro hebben neergeteld.

Pin Van Mayke Lichteveld Op Wijchen Oud En Nieuw Zwembad Overdekt Zwembad Foto S

Afbeeldingsresultaat Voor Kromhoutkazerne Tilburg Militaire Voertuigen Militair Brandweer

Guus Meeuwis

Kris De Bruyne Amsterdam Amsterdam Nederland Foto S

Stadhuis Den Bosch Op De Markt Nederland Holland Stad

Pin Op Tilburg Nostalgie

Breda Het Paulushofje In 1681 Gebouwd Met Het Geld Van De Leidse Dame Beatrix Van Heusen Den Haag Wonen Leiden

Want Ik Wil Jouw Schouder Om Op Te Huilen Jouw Huis Om In Te Schuilen Maar Alles Wat Ik Wil Lijkt Zo Ver Weg Zo Ver Weg Van Mij J Huilen

Apollo Hotel Veluwe De Beyaerd De Ruime Kamers Zijn Toegankelijk Via De Overdekte Paden In De Hoteltuin De Kamers Zijn Voorzien Van Een Koffi Hotel Bar Paden

Guus Meeuwis Muziek Artiesten Klassieke Muziek Concerten

Guus Meeuwis Daniel Artiesten

Guus Meeuwis Portret Artiesten Broer

Pin Pa Artiesten

Kedeng Kedeng Guus Meeuwis Koopt Kapitale Villa Foto S In 2020 Huizen Villa Vastgoed

Guus Meeuwis Dutch Singer Beroemde Mensen Album Beroemdheden

Buitenplaats Groot Kasteel Deurne Thuis In Brabant Kasteel Ruine Groot

Pin Op Lunch

Startpagina Gemeente Utrecht Utrecht Nederland Stad

Landal Landgoed T Loo Heeft Een Prachtig Recreatiemeer Op Het Park En Biedt Veel Activiteiten En Faciliteiten Met Een Bowlingbaan Een S Park Vakantie Uitjes

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *