Hoogste Gebouw In Dubai

Diposting pada

1 burj khalifa. Top 10 wolkenkrabbers in dubai.

Tallest Building In The World The Burj Khalifa In Dubai Amazing Architecture Architecture Amazing Buildings

Met 829 84 meter is the burj khalifa het hoogste gebouw ter wereld.

Hoogste gebouw in dubai. 2 princess tower. برج خليفة is een wolkenkrabber in de stad dubai in de verenigde arabische emiraten op 21 september 2004 werd begonnen met de bouw. 355 m 2000 54.

395 m 2012 90 4 elite residence. De burj khalifa in dubai is met zijn 828 meter het hoogste gebouw ter wereld. Maar de stad telt nog veel meer bijzondere gebouwen.

Via het winkelcentrum is the burj khalifa te bezoeken. Het bekendste gebouw van dubai is waarschijnlijk het hoogste gebouw ter wereld de burj khalifa. 355 m 2011 82 7 jw marriott marquis dubai tower 2.

De burj khalifa is officieel het hoogste bouwwerk ter wereld ooit sinds 2008. Met 163 etages staan ze ruimschoots voor op nummer 2 3 shanghai tower 128 lotte world tower 123. Met een hoogte van 354 meter is het hotel slechts 88 meter korter dan het empire state building in new york.

At the top is de naam van de winkel die zich bevindt in the dubai mall. Dubai kent vele wereldrecords. Ongetwijfeld het bekendste gebouw van de stad is de burj khalifa met zijn 828 meter hoogte tevens het hoogste gebouw van de wereld.

Tot 2015 hoogste woontoren ter wereld. 355 m 2012 82 8 emirates office tower. 381 m 2012 87 5 almas tower.

360 m 2009 68 was in 2009 enkele maanden het hoogste voltooide gebouw van dubai. 5 emirates park towers. Het hotel telt niet 1 maar 2 torens van elk 72 etages die hoog boven de skyline van dubai uitsteken.

4 elite residence. Op 21 juli 2007 nam de burj khalifa de titel hoogste gebouw ter wereld over van de taipei 101 in taiwan. Dubai staat natuurlijk bekend om de vele hoge gebouwen en de bijzondere wolkenkrabbers die er te vinden zijn.

3 23 marina. Op 17 januari 2009 bereikte de toren zijn hoogste punt met een hoogte van 828 meter. Dubai staat voornamelijk bekend om zijn vele hoge wolkenkrabbers en de bijzondere en moderne gebouwen in de stad.

Tot 2015 was ook het record voor het. Dit prachtig bouwwerk is de hotspot van downtown dubai en is te vinden direct naast the dubai mall. Een aantal van deze records hebben ze te danken aan de burj khalifa.

Zo heeft het hoogste gebouw van de wereld ook het meeste aantal verdiepingen. Boek vandaag nog kaartjes en bewonder dit architecturale meesterwerk. Toen werd tijdens de bouw met een hoogte van 688.

6 jw marriott marquis dubai tower 1. De burj khalifa in dubai is samen met het burj al arab hotel een van de iconische gebouwen die dubai definitief op de kaart hebben gezet. Het jw marriott marquis dubai hotel is vandaag officieel geopend en dankzij de oorkonde van het guinness world records book is het hotel nu officieel het hoogste hotel van de wereld.

De 10 Hoogste Nieuwe Gebouwen In 2015 Gebouwen Futuristische Architectuur Wolkenkrabbers

Dubai Burj Khalifa Google Search Burj Khalifa Places Around The World Khalifa Dubai

De Twintig Hoogste Gebouwen In De Wereld Op Dit Moment Burj Khalifa Gebouwen Dubai

Burj Khalifa برج خليفه Burj Khalifa Dubai Architecture Dubai

10 Hoogste Gebouwen In De Wereld Edificios Famosos Dubai Arquitectura Edificios

Burj Khalifa Dubai In 2020 Khalifa Dubai Burj Khalifa Dubai

S Nachts Onderaan De Burj Khalifa Wolkenkrabber En Hoogste Gebouw Van De Wereld 2007 Dubai Architecture Empire State Building Building

Dubai Verenigde Arabische Emiraten 4 Januari Burj Dubai De Hoogste Toren Ter Wereld Downtown Burj Dubai 04 Januari 2012 In Dubai Verenigde Arabische Emir Verenigde Arabische Emiraten Dubai Toren

Dubai Malls Global Girl Travels Dubai Mall Dubai Dubai Shopping

Hoogste Toren Ter Wereld Verenigde Arabische Emiraten Dubai Toren

Hoogste Gebouw Ter Wereld Burj Khalifa Dubai Gebouwen Vakantie Ideeen Vakantie

Restaurant Dubai Burj Khalifa In 2020 Burj Khalifa Reizen Dubai

Pin Op Wolkenkrabber

Burj Khalifa Is A Skyscraper In Dubai United Arab Emirates And Is Currently The Tallest Structure In The Wonders Of The World Burj Khalifa Amazing Buildings

De 25 Knapste Staaltjes Bouwkunst Moderne Gebouwen Burj Khalifa Gebouwen

Top 10 Hoogste Gebouwen In De Wereld 2019 Alletop10lijstjes Dubai Architectuur Gebouwen Wolkenkrabbers

Irak Doet Gooi Naar Titel Hoogste Gebouw Ter Wereld Wolkenkrabbers Gebouwen Irak

Pin Op Vakantie Azie Reisgraag Nl

Luxury Tourist Attraction Dubai Amongraf Dubai Architecture Khalifa Dubai Modern Architecture Building

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *