Huis Op De Kop Duitsland

Huis Op De Kop Duitsland

Diposting pada
Huis Op De Kop Duitsland

Naast het huis bevindt zich de garage die direct vanuit het huis te betreden is. Bent u op zoek naar een specifiek koophuis in duitsland maar kunt u deze niet vinden tussen ons aanbod.

Huis Op De Kop Duitsland In De Kop Van Toscane Mooi En Zeer Betaalbaar Huis Verdeeld In 2 Appartementen Op Een Heuvel Met Uitzicht Op Een Mooi En Italy Holidays Tuscany Holiday Home

Het bizarre huis staat langs de snelweg in wertheim een plekje vlakbij frankfurt waar toeristen van heinde en verre binnenlopen voor een duizeligmakende fotosessie.

Huis op de kop duitsland. Neem telefonisch contact op of gebruik het contactformulier wat u terugvindt op iedere woning pagina. Het huis is te bezoeken als toeristische attractie. Bij huizen in duitsland vindt u een overzicht van huizen te koop in duitsland.

Ons bezoek aan het toppelshaus. Wilt u een huis kopen in duitsland kunnen wij als makelaar in de grensstreek van duitsland u helpen bij het vinden van een geschikte koopwoning. De prachtige woning biedt veel potentieel en kan op vele manieren worden gebruikt.

Het idee kwam van drie vrienden die vonden dat hun dorp in de centrale deelstaat hessen wel een extra toeristenattractie kon gebruiken. Wat oorspronkelijke de begane grond was bestaat uit een woonkamer keuken badkamer bijkeuken en de carport met een originele trabant uit de jaren 50. Het betreffen voornamelijk populaire plaatsen in de grensstreek met nederland.

Het overdekte terras garandeert een prachtig uitzicht op de tuin op zonnige dagen. Voor dit huis van de imaginaire familie toppels staat heel duitsland op zijn kop het bad de stoelen en zelfs de broodrooster hangen aan het plafond. Voor zover de fries pieter stellingwerf weet is hij de eerste ter wereld die dat laat doen.

Er zijn wel vaker huizen op de kop gebouwd en zelfs wel eens een kerk. Het bizarre huis staat langs de snelweg in wertheim een plekje vlakbij frankfurt waar toeristen van heinde en verre binnenlopen voor een duizeligmakende fotosessie. Neem dan vrijblijvend contact op.

Voor dit huis van de imaginaire familie toppels staat heel duitsland op zijn kop het bad de stoelen en zelfs de broodrooster hangen aan het plafond. Jellie van dijk trof een omgekeerd huis aan in sankt englmar in het beierse woud. Steeds meer nederlanders gaan de grens over om in duitsland te gaan wonen.

Het unieke huis werd op zes weken gebouwd en kostte. Het huis is zelf al een optische illusie maar herbergt ook nog een ames kamer waarin objecten kleiner of groter lijken dan ze in werkelijkheid zijn. De gedeeltelijke kelder biedt extra opslagmogelijkheden.

Denk hierbij aan steden als gronau ochtrup en bad bentheim. Het huis heeft twee etages. Niet in de laatste plaats om de veel lagere koopprijzen waardoor u een.

Huis op de kop bij de edersee in duitsland. In het crazy house in het duitse dorp affoldern staat werkelijk alles op zijn kop tot zelfs het vogelhuisje aan toe. Toppelshaus het huis dat op z n kop staat.

De wereld op zijn kop in omgekeerd huis.

Huis Met Veranda Huisstijl Grondplan Amerikaanse Huizen

Lutkewierum Lytsewierrum Molmawei Kop Hals Rompboerderij Uit De 18e Eeuw Architectuur Huis Gebouwen Architectuur

Op Zijn Kop Huis Duitsland Gekke Huizen Ongewone Huizen Architectuur Huis

Pin Op Schuurwoning En Post Beam Barn Houses Schuurwoning Bouwen Nl Finnhouse Nl

Duitsers Bouwen Huis Ondersteboven Bouw Architectuur Huis

Landal Greenparks Ruim 70 Bungalowparken In Nederland Belgi 235 Duitsland Oostenrijk Zwitserland Tsjechi 235 E Types Of Houses House Styles Bungalow

Pin Van Rinnenebach Eva Op Waterspiegeling Dierenpark Nederland

Boksum Kop Hals Rompboerderij Boerderij Nederland Huis

Das Verruckte Haus Zet De Wereld Op Zijn Kop In Das Verruckte Haus Beleeft De Bezoeker De Illusie Van Ondersteboven Lopen Foto Dasverr Haus Gek Huis Wereld

Duivenhoekseweg 10 Heerlijk Het Lijkt Wel Zuid Frankrijk Overnachten In Bed Breakfast Of Te Huur Als Vakantiehuis Nabij Hulst Klooste Kortweg In 2019

Kop Hals Romp Boerderij Nieuwenklooster Bij Krewerd Boerderij Kunst Architectuur Boerderij

Pin Van Laura Muth Op Arquitectura Architectuur Huis Cottage Huis Ontwerpen Residentiele Architectuur

Fietsen In Waterreijk Weerribben In De Kop Van Overijssel Oude Boerderijen Buiten Boerderij

Een Huis Dat Op Z N Kop Staat Langs De A3 In Duitsland Zie Je Er Een Bij De Afslag Wertheim Stop Bij Toppelshaus En Heb De Gr Terras Ontwerp Droomhuis Reizen

Creatief Huis Op Zijn Kop Upside Down House Unusual Homes Unusual Buildings

Sjodalshus Carl Larsson Jpg 750 613 Pixlar Sweden House House Exterior Swedish House

Groeten Uit Duitsland Vakwerk In De Vakantie Vakantie Stad Duitsland

Schitterende Chalet Met Panoramisch Uitzicht Bubbelbad En Sauna Nabij Malmedy Chalets Huisstijl Sauna

In Duitsland Zetten Ze Hier En Daar De Zaak Volledig Op Z N Kop Vivakamperen Kamperen Kampeerplatform Camping Caravan Camper Buscamper Kampeerauto Te

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *