Amber Van Het Huis Anubis

Diposting pada

Ken jij nienke fabian amber en patricia ook nog zo goed. De serie kende hoge kijkcijfers en geldt als één van de succesvolste jeugdseries van de lage landen.

Pin Op Het Huis Anubis

Amneris komt in het huis anubis als geest wanneer nienke de graal opent samen met fabian amber patricia en appie.

Amber van het huis anubis. De laatste uitzending op 4 december 2009 werd liefst 463 000 keer bekeken. Moellie is een van de goudhamsters van amber. 7 ellie van engelen en arie van swieten zijn getrouwd seizoen 2 waar.

Het huis anubis 2006 63 membres 6 saisons 579 épisodes in a building dating from 1900 currently serving as a boarding school eight young people live together under the leadership of the strict landlord victor. Ze zoekt naar de uitverkorene. Zo is ze zeer impulsief en doet dingen altijd direct zonder dat ze erover na heeft gedacht.

Een afstammeling van haar. 1 achtergrond 1 1 uiterlijk 1 2 persoonlijkheid 1 3 relatie s 2 verschijningen 2 1 seizoen 1 2 2 seizoen 2 2 3 seizoen 3 2 4 seizoen 4 3 trivia 4. Haar vader heeft haar altijd alles gegeven wat ze wilde maar toch is ze niet verwend geworden.

De serie werd. Amber rosenbergh is een van de hoofdrolspelers in vlaams nederlandse jeugdserie het huis anubis 2006 2009. Het huis anubis is een nederlands belgische jeugdsoapserie van studio 100.

Het huis anubis 10 vragen ontwikkeld door. Het huis anubis originele serie de televisieserie 2006 2009 het huis anubis en de vijf van het magische zwaard het tweede deel van de serie. De serie werd oorspronkelijk van 2006 t m 2009 uitgezonden op nickelodeon en telt 4 seizoenen van bij elkaar 404 afleveringen.

Het huis anubis kan verwijzen naar. Amber is het mooie populaire meisje uit het huis anubis. 6 yasmine is een zus van mara seizoen 2 waar.

Het huis anubis werd uitgezonden van 2006 tot 2009 via nickelodeon. Ze wordt vertolkt door iris hesseling. Als de club te midden van het seizoen 2 zaden plant van de egyptische lotus voor een opdracht komt ze regelmatig in de kamer van nienke en amber.

18 02 2019 1 073 keer opgeroepen je test of je een echte fan van het huis anubis bent. Maar voor ze het wist kreeg ze al een rol in de nieuwe televisie serie van nickelodeon het huis anubis en is ze nu hard aan het werk om haar rol als amber goed in te vullen en te hopen dat haar eerste project als actrice een zeer geslaagd project word op dit moment woont iris in antwerpen en is daar druk bezig met de opnames. Björn ontwikkeld op.

Dit is een het huis anubis quiz veel plezier en succes. House of anubis de engelse remake van het eerste deel. Amber is niet echt de slimste van het huis.

De serie ging over acht jongeren die wonen in een internaat onder. Das haus anubis de duitse remake van het eerste deel.

Pin Op Het Huis Anubis

Welkom In Het Huis Anubis2 Anubis Huis

Https Encrypted Tbn0 Gstatic Com Images Q Tbn And9gcqz Glxn9tpcu Es6ftpwdkc8wlpsnuc08jqa Usqp Cau

Pin Op Het Huis Anubis

Het Huis Anubis Fansite Anubis Huis

Pin Op Het Huis Anubis

Het Huis Anubis Anubis Huis

Het Huis Anubis Appie En Amber Anubis Amber Huis

Het Huis Anubis

Appie Amber Anubis Amber

Sterre Anubis Mooie Meiden Huis

Appie Amber Anubis

Huis Van Anubis Pad Der 7 Zonden Anubis Huis Van Anubis

Pin Van Koen Op Het Huis Anubis Anubis Beroemdheden Herinneringen

Instagram Photo By 2 Fans Van Sven De Wijn Jan 7 2016 At 5 20pm Utc Anubis Instagram

Huis Van Anubis Pad Der 7 Zonden Anubis Huis Van Anubis Amber

Pin Op Het Huis Anubis

Pin Van Chiara Van Beek Op Het Huis Anubis Anubis Huis

Het Huis Anubis Appie En Amber Anubis Amber

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *