Huis Van Reinout Oerlemans In Los Angeles

Diposting pada

Na een eerder amerikaans avontuur wonen ze sinds 2014 weer in los angeles met hun vier kinderen. Reinout en daniëlle verhuisden een aantal jaar geleden met hun gezin naar los angeles.

Reinout Oerlemans Zet Zijn Los Angeles Villa Te Koop Zie Foto S Bekende Buren Herenhuizen Los Angeles Villa

Daniëlle oerlemans is getrouwd met tv producer reinout oerlemans 49.

Huis van reinout oerlemans in los angeles. Reinout oerlemans heeft zijn luxe villa in los angeles te koop gezet voor een 21 miljoen dollar. Hun oude huis in laren kwam daarom op de markt voor 8 8 miljoen euro. Begin 2018 haalde reinout de villa weer van de markt om het er in juni weer op te zetten.

Leefruimte is er genoeg met ruim 1700 vierkante meter. Het bevat 8 slaapkamers en 11 badkamers dat is overigens inclusief wc s. Daniëlle oerlemans de 44 jarige vrouw van producent reinout oerlemans 46 is laaiend enthousiast over het resultaat van de jaren durende verbouwing van hun droomvilla in los angeles.

Reinout oerlemans koopt voor 25 miljoen een huis in la. Reinout oerlemans vraagt 15 miljoen voor villa la. Dat is echter niet het geval.

Het kan want het staat te koop. De villa staat op een gewilde plek in beverly hills en. Vastgoedbroer van reinout oerlemans gedaagd in huurgeschil.

Binnenkijken in het huis van reinout oerlemans in los angeles. Er zijn ergere plekken om in lockdown te gaan dan het huis waar daniëlle en reinout oerlemans wonen met hun vier kinderen. Het huis dat reinout en daniëlle oerlemans in 2016 kochten voor 21 440 000 staat in de chique wijk bel air en is gebouwd in 2002.

Dit is het nieuwe huis van reinout oerlemans. Het huis dat nog maar net grondig verbouwd was is nu te koop voor 14 9 miljoen dollar zo leert z24 uit de informatie van de makelaar. De riante villa in bel air een van de rijkste wijken van los angeles.

Daar hij vorige week zijn landhuis in laren uit de verkoop heeft gehaald doen geruchten de ronde dat het gezin oerlemans wel eens terug zou kunnen keren naar nederland. En het is indrukwekkend abonneer je gratis voor meer video s.

Pin Op Amazing Homes And Interiors

Pin Op Beautiful And Special Houses

Reinout Oerlemans Zet Zijn Los Angeles Villa Te Koop Zie Foto S Bekende Buren Angeles Los Angeles Villa

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *