Huis Andre Hazes Berkel

Diposting pada

Zodra het gezin hazes verhuisd is zal hun tweede baby welkom zijn. Zanger andré hazes 24 en zijn vriendin monique westenberg hebben na lang zoeken hun oog laten vallen op een villa in berkel en rodenrijs.

Binnenkijken In Het Nog Altijd In Originele Staat Verkerende Sterfhuis Van Andre Hazes Waar Hij Menig Ruzie Had Met Rachel En De Kinderen

Die hollandse branie brengt de populaire zanger ook mee naar het huis.

Huis andre hazes berkel. André hazes en zijn gezin hebben hun oog laten vallen op een villa in berkel en rodenrijs. Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leukste nieuwssite van nederland 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Leef alsof het je laatste dag is dat is het levensmotto van de familie hazes.

André en monique hebben namelijk kortgeleden samen een nieuw huis gekocht in berkel en rodenrijs vlakbij rotterdam. Nu andré hazes en zijn monique hun relatiecrisis hebben overwonnen is het tijd voor een nieuwe start. Bekijk hieronder alvast een paar beelden van het nieuwe optrekje.

André hazes jr is vanavond dinsdag 24 november om 20 35 uur te gast in het huis bij eric goens op eén. Dáár kocht andré drie weken terug zijn droomhuis. Berkel en rodenrijs lansingerland is een bekende dorpsgenoot rijker.

Die zal plaatsvinden in. André junior telde 1 075 000 euro neer voor de woning. De vrijstaande villa is van alle luxe voorzien zoals een tweede badkamer met sauna.

Dat van een vrijstaande villa in de gemeente berkel en rodenrijs nabij zijn huidige woonplaats rotterdam. Het is nog niet bekend wanneer het stel er gaat wonen maar de verbouwing lijkt al op te schieten. De ongekend populaire rasartiest heeft bij de notaris zijn handtekening gezet onder een van de belangrijkste contracten van zijn leven.

Hierna was in de realitysoap van het stel te zien dat ze alles in het huis naar eigen smaak verbouwden en decoreerden. In navolging van zijn moeder rachel die recentelijk een villa in almere kocht heeft ook andré hazes zijn droomhuis gevonden. André en bridget wonen samen.

Naar verluidt heeft dré junior bijna 1 1 miljoen euro neergelegd voor het stulpje. En volgens insiders zal dat niet lang meer duren. Monique en andré kochten in 2018 de villa in berkel net iets buiten rotterdam voor iets meer dan 1 miljoen euro.

Lang hebben ze er niet samengewoond. André hazes jr in het huis bij eric goens op eén.

Fotoarchief Peter Smulders Bv

Andre En Monique Maken Een Nieuwe Start Entertainment Telegraaf Nl

Reni Van Maren

Binnenkijken Villa Andre Hazes Te Koop Voor 1 8 Miljoen Youtube

Albert Den Iseger Fotografie

Andre Hazes Verkast Voor Een Miljoen Naar Villawijkje Berkel En Rodenrijs Show Ad Nl

Zet Andre Hazes Ex Monique En Zoontje Dre 3 Uit Villa Die Alleen Op Zijn Naam Staat

Andre En Monique Zoeken Een Nieuwe Woning Andre Hazes Ik Haal Alles Uit Het Leven Youtube

Reni Van Maren

Fotoarchief Peter Smulders Bv

Driehoek Meubelen Waar Koopt Andre Hazes Zijn Meubels

Andre Hazes Koopt Villa In Berkel En Rodenrijs Hart Van Lansingerland Het Laatste Nieuws Uit Lansingerland

Fotoarchief Peter Smulders Bv

Video Hond Andre Hazes Krijgt Ook Villa Hart Van Lansingerland Het Laatste Nieuws Uit Lansingerland

Andre En Monique Bouwen Samen Aan De Toekomst Story

Vriendin Dre Hazes Zet Haar Eigen Huis Te Koop Zie Foto S Bekende Buren

Andre Hazes Koopt Villa Zonder Monique Entertainment Telegraaf Nl

Andre Hazes Zoekt Nu Al Huis In Florida Toekomstdroom Is Om Deels In Amerika Te Gaan Wonen

Fotoarchief Peter Smulders Bv

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *