Huis Guus Meeuwis Lego

Diposting pada

Hoe kan de gemeente dit in vredesnaam. Het gaat om een vrijstaande villa van circa 260.

Pin Pa Artiesten

Twitter claudia emmen.

Huis guus meeuwis lego. Tilburg guus meeuwis laat zijn villa aan de bredaseweg in tilburg slopen. De zanger kocht het grote huis in juni maar gaat er niet in wonen. Normaal gesproken zeker met zo n huis verhuis je dan.

Voor het optrekje zou de zanger ruim 1 miljoen euro hebben neergeteld. Het nieuwe liefdesnest van guus meeuwis 48 en manon meijers 42 was gisteren eventjes hét gesprek op social media. Het huis wat guus meeuwis kocht hier in tilburg en hoe het.

Sommigen op twitter noemde het een crematorium. Guus meeuwis kocht in het voorjaar van 2018 een flinke villa in tiulburg. Tilburg het nieuwe huis van guus meeuwis is als een liedje.

De zanger kocht het grote huis in juni maar gaat er niet in wonen. Ruim twee jaar geleden kocht guus meeuwis voor 1 1 miljoen euro een nieuw optrekje in tilburg. Tilburgers vinden het onbegrijpelijk dat guus zijn villa liet slopen om er een bunker voor in de plaats te zetten en steken hun mening niet onder stoelen of banken.

Het begon allemaal toen de tilburgse mevrouw claudia vanochtend iets na 10 30 uur een fotocollage op internet plaatste zie onderstaand of hier met links het huis dat guus meeuwis heeft laten slopen en rechts het gebouw dat hij ervoor terug liet bouwen het huis wat guus meeuwis kocht hier in tilburg en hoe het er nu uitziet vat 2020 wel samen schrijft ze erbij. Het nieuwe huis van guus meeuwis. Guus meeuwis over crematoriumhuis.

Het huis ging volledig plat en de zanger liet het verbouwen tot een strakke villa. Je zal het vast gezien hebben. Maar volgens velen is de woning nu iets té strak geworden.

Het is was een schitterend en gigantisch oud huis met enorm veel karakter. Hij gooide een mooie villa in tilburg plat en liet er een soort bunker voor in de plaats komen. 7 december guus meeuwis laat zijn villa in tilburg slopen.

Guus meeuwis heeft een riant landhuis aan de bredaseweg in tilburg gekocht. Dat zei de tilburgse zanger donderdagmorgen op radio 538 waar hij reageerde. Maar schijnbaar vond de zanger de plek zó fijn dat hij precies op.

Claudia emmens zette vanochtend een foto van het nieuwe huis op twitter met ter vergelijking een foto van de gesloopte villa ernaast. Maar de zanger wilde iets anders hebben. Je kunt het pas goed beoordelen als het helemaal af is.

Meer dan blij mee links is voor rechts na. Frank dane nam vanochtend even poolshoogte en belde de zanger in de 538 ochtendshow. De plafonds waren te laag en het huis was niet genoeg op de zon gericht.

De plafonds waren te laag en het huis was niet.

De Grappigste Reacties Op Het Huis Van Guus Meeuwis Indebuurt Tilburg

Beau Guus Meeuwis Diggy Dex Hebben Lang Gekletst Over Volgend Jaar Tabee 2020

Bol Com Het Jaar Van Guus En Dick Guus Meeuwis 9789021570020 Boeken

Guusmeeuwis Hashtag On Twitter

Guus Meeuwis

Bol Com Morgen Guus Meeuwis Cd Album Muziek

Avainsana Guusmeeuwis Twitterissa

Nick En Simon En Guus Meeuwis Tranen Gelachen Vrienden Van Amstel Live Muziek Zangers Liedjes

Vriendin Guus Meeuwis Haalt Uit Naar Rene Van Der Gijp Ik Heb Een Kutweek Gehad Brabant Ed Nl

Bol Com 10 Jaar Levensecht Guus Meeuwis Cd Album Muziek

Guus Meeuwis Oogst Lof Met Live Versie Driving Home For Christmas Video

Bol Com Schilderij Guus Meeuwis En Vagant Cd Album Muziek

Guus Meeuwis Ontroerd Op Premiere Van Zijn Eigen Fonteinshow In De Efteling Showbizz Hln Be

Bol Com Guus Meeuwis Grootste Hits Guus Meeuwis Cd Album Muziek

Beau Gemist Guus Meeuwis Zingt Nieuwe Single Was Jij Maar Hier

Ik Hou Van Holland Guus Meeuwis Stopt Wordt Vervangen Door Leo Alkemade

Vrijdag Bij Beau Guus Meeuwis En Diggy Dex Over Nieuwe Single

Bol Com Deel Zoveel Lp Guus Meeuwis Lp Album Muziek

Bol Com 1 Voor Allen Guus Meeuwis En Vagant Cd Album Muziek

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *