Huis Anubis Appie

Diposting pada

Ze wordt vertolkt door iris hesseling. Appie is a joyful but dissolute person.

Pin Op Het Huis Anubis

Oom ibrahim is de oom van appie.

Huis anubis appie. Het pad der zeven zonden het huis anubis hij het huis anubis. De slungelige freak die iedereen de stuipen op het lijf jaagt met zijn obsessie voor horrorfilms. View the appie tayibi gallery edit personality edit.

Achmed akkabi den haag 3 oktober 1983 is een nederlands acteur en televisiepresentator van marokkaanse afkomst. It s at this boarding school that students begin settling in for the academic year only to find one student missing a secret panel in the house s attic codes leading to backroom staircases clandestine rituals and more. Site menu home het huis anubis amber appie fabian nienke mick joyce noa jeroen patricia gastenboek foto s spelletjes leuke links video s einde.

Victor de strenge huisbaas van het huis anubis wijst de bewoners er keer op keer op dat ze de zolder niet mogen betreden. Hij speelde in de nederlandse serie het huis anubis rachid de vakkenvuller in reclamespotjes voor albert heijn en rechercheur bram in moordvrouw ook presenteerde hij het kinderprogramma avro kunstquest sinds 2018 is hij te zien als de paus in de videoland serie mocro maffia. Een jongen die niets opheeft met regels en gezag.

Welcome to anubis house. 1 achtergrond 1 1 uiterlijk 1 2 persoonlijkheid 1 3 relatie s 2 verschijningen 2 1 seizoen 1 2 2 seizoen 2 2 3 seizoen 3 2 4 seizoen 4 3 trivia 4 galerij ze heeft blond haar en blauwe ogen. Het huis wordt gebruikt als internaat waar de acht middelbare scholieren appie patricia fabian amber jeroen mara mick en nienke wonen.

Achmed akkabi from s1 until mid s3 and by kevin wekker from mid s3 until the end of the show. Joyce en mick hebben speciaal voor de heropbouw van ibrahims dorp een veiling gehouden om geld te verzamelen. Amber is nogal naïef en doet vaak dingen zonder nadenken.

Het personage werdt gespeeld door achmed akkabi tot 2008 en nadien door kevin wekker. Appie slaapt met jeroen op een kamer. Abdellah appie tayibi is one of the main character in het huis anubis he is the first dutch and original version of his foreign counterparts.

Sommige beelden heb ik van youtube gehaald dus sommige beelden zijn niet van mij. Amber rosenbergh is een van de hoofdrolspelers in vlaams nederlandse jeugdserie het huis anubis 2006 2009. Het huis anubis is een heel oud huis uit ongeveer 1900.

Abdella appie tayibi is een personage uit de nederlands vlaamse jeugdserie het huis anubis 2006 2009. Ik heb ook hun namen van wie ik het filmpje heb erbij laten staan. Hij is speciaal voor appie vanuit marokko naar het het huis anubis gekomen.

He is portrayed by 2 different actors. Hij vertelt dat heel zijn dorp verwoest is door een aardbeving.

Sterre Anubis

Het Huis Anubis Uitkomsten Quizlet Nl Met Afbeeldingen Anubis

Het Huis Anubis Appie En Jeroen Anubis Nickelodeon Studio

Pin Van Nallie V Op Favs Anubis Beroemdheden

Appie Amber Anubis Amber

Pin Op Het Huis Anubis

Appie Tayibi Tea Anubis

Pin Op Het Huis Anubis

Pin Van Ellen Hense Op Het Huis Anubis Anubis

Het Huis Anubis Appie En Amber Anubis Amber

Nienke Appie Patricia Fabian Amber Jeroen Mara En Mick Wonen Op Het Internaat Genaamd Het Huis Anubis Om De Nieuwe Reality Tv Shows Reality Tv Mtv Shows

Pin Op Het Huis Anubis

Appie Amber Anubis

Instagram Photo By 2 Fans Van Sven De Wijn Jan 2 2016 At 10 28pm Utc

Het Huis Anubis Appie En Amber Anubis Huis Amber

Het Huis Anubis Anubis Huis Toetanchamon

Het Huis Anubis Appie En Amber Anubis Amber Huis

Het Huis Anubis Uitkomsten Anubis

Appie Jeroen Anubis Fans Bff

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *