Huis Met Inpandig Zwembad Te Koop

Diposting pada

Een vakantiehuis met inpandig zwembad. Vind wat je zoekt voor de beste prijs.

Pin Op Bakkum Zuid

Vind wat je zoekt voor de beste prijs.

Huis met inpandig zwembad te koop. Niet als je goed zoekt. Daarom zochten en vonden we op zimmo deze prachtige woningen met een binnen zwembad. Hier is alvast een kleine selectie van huizen met zwembad die momenteel op immovlan be te koop worden aangeboden voor minder dan 300 000 huis met zwembad in ophoven voor 299 000 huis met zwembad in luingne voor 289 000 villa met zwembad in dour voor 285 000 huis met zwembad in gosselies voor 280 000.

Vind het beste aanbod voor de zoekopdracht woning inpandig zwembad. De villa te koop is 5 kilometer van de zee in altea. Luxe villa s te koop met zwembad rodenburgh immobiliën dr.

We hebben 19 koopwoningen voor je zoekopdracht huis inpandig zwembad met prijzen vanaf 200 000. In onder meer nederland frankrijk spanje en italië kun je meerdere van deze exclusieve vakantiehuizen vinden. Dan is dit object zeker de moeite.

En hoe lekker is het als deze huizen beschikken over een privé zwembad. Zeer luxueuze woonboerderij met inpandig zwembad emmen zeer luxueuze en ruime woonboerderij gelegen in het prachtige buurtschap noordbarge. Hoe kan je je beter afkoelen dan met een verfrissende plons in het zwembad toch.

En het beste is ze staan nog te koop ook. Riante villa met dubbele garage stenen bergingen houten. We hebben 148 koopwoningen voor je zoekopdracht huis provincie west vlaanderen zwembad met prijzen vanaf 69 000.

Uw bewaarlijst analytische cookies van google analytics om de. 14 woningen vanaf 1 030. Roosensplein 9 2930 brasschaat t 03 653 30 03 e info rodenburgh be.

Omschrijving altijd al een combinatie van rust ruimte inpandig zwembad riante kavel grote woning gezocht. Naast veel prachtige vakantiehuizen in nederland heeft villaspot ook een uitgebreid aanbod buiten onze landsgrenzen. Helaas ontkomen ook wij niet aan de verplichting om toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

Prachtige villa met eigen zwembad en volwassen tuinen in de veelgevraagde locatie van santa clara palmboom omzoomde tuin en mooie schaduwrijke chill out zone. Beginnen doen we aan de rand van het zoniënwoud waar we deze elegante en onlangs gerenoveerde villa spotten. Door op ok ik snap het te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op onze website zoals omschreven in onze algemene voorwaarden zoals functionele cookies om een juiste werking van deze site mogelijk te maken b v.

U heeft de beschikking over een eigen overdekt zwembad tennisbaan met verlichting dubbele rietgedekte garage met gastenverblijf op de eerste etage en een woonoppervlakte van ruim 635 m2 en een perceel van 5000 m2. Koopwoningen in provincie west vlaanderen te koop te huur zoeken. Te koop in drenthe.

4 slaapkamers en 3 badkamers.

Huis Te Koop Catharina Van Renneslaan 9 1217 Cw Hilversum In 2020 Woonkamer Met Open Haard Familiehuis Huis

Huis Te Koop Atalanta 15 Rijen Zwembad Huizen Onroerend Goed Binnenzwembad

Woonboerderij Met Compleet Gastenverblijf Poppenwier Butenbuorren 1 Poppenwier Binnenzwembad Gastenverblijf Huis

Huis Te Koop Beerninkweg 4 7104 Gj Winterswijk Meddo In 2020 Huisstijl Huis Huizen

Zeldzaam Mooie Rietgedekte Villa Met Weids Uitzicht Op Bollenvelden Schapen Duinen En Magnifieke Wolkenpartijen English Summ Villa Architectuur Droomhuizen

Zeldzaam Mooie Rietgedekte Villa Met Weids Uitzicht Op Bollenvelden Schapen Duinen En Magnifieke Wolkenpartijen English Summary Toekomstig Huis Villa Huis

Statige Villa Met Inpandig Zwembad Gelegen Op Ca 1 5ha Villa Luxe Villa Zwembad

Overkapping Zwembad In Eik Met Binnenzwembad Binnenzwembad Zwembad Landelijk Wonen

Pin Op Huizen

Villa Hoveniershof Livingstone Kelder Zwembad Livingstone Luxe Zwembaden

Pin Op Zwembad

Pin Op De Leeuwenberg

Karaktervolle Kasteelhoeve Gelegen Op Een Binnenperceel Te Brasschaat Vriesdonk Villa Villa S Prachtige Tuinen

Zeldzaam Mooie Rietgedekte Villa Met Weids Uitzicht Op Bollenvelden Schapen Duinen En Magnifieke Wolkenpartijen English Summ Architectuur Huizen Landhuizen

Zeer Exclusieve Kasteelhoeve Te Schilde Villa Kantoor Aan Huis Villa S

Huis Te Koop Aarle Rixtelseweg 20 5707 Gl Helmond In 2020 Huis

Pin On Joie De Bois

Pin Op Binnenzwembad

Huis Te Koop Oosterdorpsstraat 23 A Hoevelaken Luxe Huizen Binnenzwembad Onroerend Goed

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *