Huis Gio Latooy Funda

Diposting pada

De stad rotterdam is de grootste stad in de provincie zuid holland de gemeente rotterdam telt op 1 januari 2020 ruim 650 000 inwoners en is de op een na grootste stad van nederland. Even door google afbeeldingen en je komt op dit adres uit.

Ozdmtkgtfxtbtm

Gio latooy heeft vandaag zijn huis gekocht.

Huis gio latooy funda. Giovanni latooy beter bekend als gio is geboren op 24 september 1998. In oktober 2018 is hij verhuisd naar een appartement in rotterdam waar hij nu al twee jaar woont. In 2012 begon hij met video s plaatsen op youtube.

Op funda vind je 6 huizen te koop in landverhuizersplein rotterdam. De 22 jarige youtuber woont al even op zichzelf. In 2015 stapte hij over van game kanaal naar een lifestyle kanaal en veranderde de naam naar.

De vlogger meldde eerder al dat hij. Dit laat hij weten in zijn nieuwe vlog. Het is in ieder geval het kapitale huis dat gio eerder in zijn vlogs liet zien.

Het gaat als een lopend vuurtje door krimpen aan de lek. Even door google afbeeldingen en je komt op dit adres uit. Gio latooy gaat wonen in krimpen aan de lek omdat hij daar een kapitale villa heeft gekocht voor maar liefst 1 2 miljoen euro.

Bekijk alle koopwoningen in rotterdam op funda. Echter blijft hij hier niet veel langer wonen want hij heeft een huis gekocht. Gio latooy gaat wonen in krimpen aan de lek omdat hij daar een kapitale villa heeft gekocht voor maar liefst 1 2 miljoen euro het is in ieder geval het kapitale huis dat gio eerder in zijn vlogs liet zien.

Youtube ster giovanni latooy 22 staat op het punt een huis van 1 2 miljoen euro in het dorp te kopen. Wij maken een einde aan saaie interieurs. In huis op stelten verbouwen we de kamers van bekende nederlanders of youtubers naar iets wat volgens ons beter bij.

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leukste nieuwssite van nederland 24 uur per dag en 7 dagen in de week ad nl. Toch hebben wij na wat speurwerk de nieuwe villa van gio kunnen vinden. Het huis stond al een aantal maanden te koop voor 1 5 miljoen euro maar is dus uiteindelijk verkocht voor zo n 1 2 miljoen euro het huis heeft een aantal toffe dingen waar gio samen met jade waarschijnlijk wel van gaat genieten denk hierbij aan een biologisch aangestuurd zwembad en een luxe jacuzzi.

Zo begon hij met het maken van gamevideo s op zijn kanaal. Huis kopen in rotterdam. Funda helpt je je nieuwe huis te vinden met zoekfilters foto s video s en plattegronden.

Dit Is Het Huis Wat Ik Eindelijk Gekocht Heb Zwembad Youtube

Utrechtseweg 446 Doorwerth Youtube

Ehyj2yq84cwzm

Huis Te Koop Spolmanweg 4 4a 7637 Pl Oud Ootmarsum Funda In 2020 Huis Wonen Modern Landelijk

Youtuber Gio Latooy 22 Dichtbij Het Kopen Van Een Woning Van 1 2 Miljoen Euro In Krimpen Aan De Lek Rotterdam Ad Nl

Woning Landverhuizersplein 29 Rotterdam Oozo Nl

Het Gloednieuwe Huis Van Don De Jong Staat In Hartje Roelofarendsveen

Verkochte Huizen In Landverhuizersplein Rotterdam Funda

Gio Latooy Koopt Villa Met Zwevend Toilet Van 1 2 Miljoen Euro Wikker Nl Laatste Nieuws Over Youtubers

Koopwoningen Landverhuizersplein Rotterdam Appartementen Te Koop In Landverhuizersplein Rotterdam Funda

Don De Jong Koopt Huis Van 8 Ton Wikker Nl Laatste Nieuws Over Youtubers

Gio Latooy Adres Rotterdam

Huis Te Koop Tollebekerweg 4 8311 Pm Espel Funda Huizen Foto S Huis

Gio Latooy Gaat Een Nieuw Huis Kopen Van Ruim 1 2 Miljoen Euro

Man Ontkent Dat Hij Baby 1 Van Flat Gooide Rotterdam Ad Nl

Gio Latooy Koopt Huis Van 1 200 000 Euro Youtube

Gio Latooy Koopt Huis Van Meer Dan 1 000 000 Euro Youtube

Huis Te Koop Oudendijk 40 3291 Ln Strijen Funda Huizen Huis

Dit Gaat Zijn Nieuwe Huis Worden Youtube

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *