Hotel Heppie Doneren

Diposting pada

Een vakantieweek of weekend bij heppie geeft deze kinderen even de tijd om op adem te komen. Een vakantiekamp duurt van maandag t m vrijdag.

Ons Werk

Daarom steunen we dit jaar het vergeten kind en doneren we 10 van onze opbrengst tijdens black friday aan deze prachtige organisatie.

Hotel heppie doneren. Hotel heppie veluwe het vergeten kind organiseert sinds 1999 vakanties en weekenden voor kinderen en gezinnen waar de dagelijkse situatie even niet stabiel is en voor de nodige spanningen zorgt. Want elk kind moet zacht kunnen slapen vinden wij. Omdat ze zich door een onveilige instabiele thuissituatie niet veilig kunnen ontwikkelen.

July 30 mierlo netherlands ik blijf hier komen tot ik 20 ben en daarna word ik zelf leiding zegt de 8 jarige dunya vol overtuiging het is vandaag een vrolijke en zonnige dag voor dunya 8 en haar kersverse vriendinnetje marit 9. Het vergeten kind is feeling joyful at hotel heppie. Maar we zijn er nog niet.

Op zaterdag 27 juni was het zo ver. De weekenden vinden plaats in hotel heppie in mierlo. Ik doneer eenmalig.

Of zelfs niet meer thuis kunnen wonen. Hier kunnen ze leuke ontspannende. De groepsgrootte varieert van 6 18 24 tot 30 kinderen.

Zodat zij een toekomst krijgen waarin een lach én goede jeugdzorg geen uitzondering zijn maar een recht. Met onze black friday donatie helpen we het vergeten kind met de realisatie van hotel heppie dat in 2021 op de veluwe gebouwd wordt. De kampen vinden plaats op zeilschip de eendracht de buitenjan in veldhoven het zwaluwnest in ter aar én in hotel heppie in mierlo.

Doneer nu en draag je steentje bij. Voor zowel volwassenen als kinderen is het fijn om op vakantie te gaan of op z n minst een. Klanten van froot hebben ook de gelegenheid fruit dat niet hoeft te worden geleverd ivm vrije dagen vakantie kerst pasen etc te doneren aan de kinderen in hotel heppie.

Een groep van vrijwilligers bestaande uit herbalife nutrition members en medewerkers van het corporate team ging die dag flink aan de slag om het terrein bij hotel heppie helemaal weer kindvriendelijk te maken. Jouw steun is onmisbaar voor duizenden kwetsbare kinderen in nederland. Een opvangweekend duurt van vrijdag t m zondag.

Hotel heppie veluwe wij hopen in het najaar 2020 te starten met de bouw van hotel heppie veluwe één grote liefdevolle plek voor al die duizenden kinderen die het nodig hebben. De herbalife volunteer day bij hotel heppie. Wil je liever maandelijks doneren.

Met dank aan de vriendenloterij prijzenmarathon 2017 konden we starten met het uitvoeren van dit bijzondere en innovatieve plan. Word nu donateur en geef een kind een toekomst. Draag ook je steentje bij aan de bouw van hotel heppie zodat kwetsbare kinderen als ben de positieve aandacht krijgen die ze zo hard nodig hebben.

Hotel heppie mierlo er wonen in ons land duizenden kinderen die het moeilijk hebben. We kunnen dit niet alleen jouw hulp is ook en juist nu hard. Froot heeft een samenwerking met stichting het vergeten kind waarbij we hotel heppie ondersteunen met fruit voor de kinderen die daar een onbezorgde vakantie verdienen.

Een plek waar ze op adem kunnen komen en even onbezorgd kind kunnen zijn. Voor kinderen zoals ben bouwen we hotel heppie. Deze kinderen zijn enorm kwetsbaar en hebben behoefte aan een plek waar ze even hun zorgen en angsten kunnen.

Kinderen die het thuis even niet zo fijn hebben kunnen hier terecht voor. Om deze actie extra te ondersteunen geeft froot 10.

Doneren Het Vergeten Kind

Hotel Heppie Mierlo

Qaejcnkfzsw1rm

Ik Zet Me In Voor Het Vergeten Kind Omdat Ik Weet Hoe Het Is

Actueel Een Spetterende Afsluiter Van De Heppie Zomertour In Attractiepark Slagharen

Actueel Heppie Talentontwikkeling

Actueel Honderden Kinderen Welkom Op De Heppie Vakanties

Vacatures

Hotel Heppie Veluwe

Word Vrijwilliger Voor Het Vergeten Kind

Volunteer Day Bij Hotel Heppie Herbalife Nutrition My Life Herbalife

Actueel Bestel Nu Het Gratis Koningsdagpakket

Heppie Winter En Zomertour

Actueel Heppie Factory

Actueel Heppie Christmas Wonderland

Actueel Nieuwe Huisstijl En Website Voor Het Vergeten Kind

Heppie Vakanties Weekenden

Hotel Heppie Veluwe

Actueel Heppie T Huis Opent Haar Deuren

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *