Huis Guus Meeuwis

Diposting pada

Claudia emmens zette vanochtend een foto van het nieuwe huis op twitter met ter vergelijking een foto van de gesloopte villa ernaast. Voor het optrekje zou de zanger ruim 1 miljoen euro hebben neergeteld.

Pin Van Mayke Lichteveld Op Wijchen Oud En Nieuw Zwembad Overdekt Zwembad Foto S

Hoe kan de gemeente in vredesnaam goedkeuren dat een 103 jaar oud pand in goede staat tegen de vlakte gaat voor dit gedrocht is een van de vele reacties daarop.

Huis guus meeuwis. Maar schijnbaar vond de zanger de plek zó fijn dat hij precies op. Het huis ging volledig plat en de zanger liet het verbouwen tot een strakke villa. Hij gooide een mooie villa in tilburg plat en liet er een soort bunker voor in de plaats komen.

Het huis wat guus meeuwis kocht hier in tilburg en hoe het. De plafonds waren te laag en het huis was niet genoeg op de zon gericht. 7 december guus meeuwis laat zijn villa in tilburg slopen.

Hoe kan de gemeente dit in vredesnaam. Normaal gesproken zeker met zo n huis verhuis je dan. De zanger kocht het grote huis in juni maar gaat er niet in wonen.

Maar volgens velen is de woning nu iets té strak geworden. Hij vindt het zelf heel mooi. Twitter claudia emmen.

Guus meeuwis kocht in het voorjaar van 2018 een flinke villa in tiulburg. Het gaat om een vrijstaande villa van circa 260. Maar de zanger wilde iets anders hebben.

Meer dan blij mee links is voor rechts na. Het is was een schitterend en gigantisch oud huis met enorm veel karakter. Je zal het vast gezien hebben.

Guus meeuwis over crematoriumhuis. Het nieuwe huis van guus meeuwis. Guus meeuwis heeft een riant landhuis aan de bredaseweg in tilburg gekocht.

Dat zei de tilburgse zanger donderdagmorgen op radio 538 waar hij reageerde. Je kunt het pas goed beoordelen als het helemaal af is. Het huis dat guus meeuwis kocht hier in tilburg en hoe het er nu uitziet vat 2020 wel samen schrijft iemand op twitter.

Sommigen op twitter noemde het een crematorium. Tilburg het nieuwe huis van guus meeuwis is als een liedje. Het begon allemaal toen de tilburgse mevrouw claudia vanochtend iets na 10 30 uur een fotocollage op internet plaatste zie onderstaand of hier met links het huis dat guus meeuwis heeft laten slopen en rechts het gebouw dat hij ervoor terug liet bouwen het huis wat guus meeuwis kocht hier in tilburg en hoe het er nu uitziet vat 2020 wel samen schrijft ze erbij.

Guus meeuwis reageert op media ophef over spuuglelijk huis guus meeuwis is verbaasd over de media ophef over zijn nieuwe woning in tilburg die volgens critici spuuglelijk is. Ruim twee jaar geleden kocht guus meeuwis voor 1 1 miljoen euro een nieuw optrekje in tilburg.

Breda Het Paulushofje In 1681 Gebouwd Met Het Geld Van De Leidse Dame Beatrix Van Heusen Den Haag Wonen Leiden

Stadhuis Den Bosch Op De Markt Nederland Holland Stad

Kedeng Kedeng Guus Meeuwis Koopt Kapitale Villa Foto S In 2020 Huizen Villa Vastgoed

Pin On Brabant

Apollo Hotel Veluwe De Beyaerd De Ruime Kamers Zijn Toegankelijk Via De Overdekte Paden In De Hoteltuin De Kamers Zijn Voorzien Van Een Koffi Hotel Bar Paden

Pin Op Diversen

Schalager Parade Der Volksmusik Parades Dance Dolores Park

Schouder Om Op Te Huilen Guus Meeuwis Lyrics Songs Education Related Singer

Pin Op Tilburg Nostalgie

Sigarenfabriek Bouma 1964 Dokkum Oude Foto S Foto S

Guus Meeuwis Dutch Singer Beroemde Mensen Album Beroemdheden

Guus Meeuwis

Startpagina Gemeente Utrecht Utrecht Nederland Stad

Kris De Bruyne Amsterdam Amsterdam Nederland Foto S

Afbeeldingsresultaat Voor Kromhoutkazerne Tilburg Militaire Voertuigen Militair Brandweer

Want Ik Wil Jouw Schouder Om Op Te Huilen Jouw Huis Om In Te Schuilen Maar Alles Wat Ik Wil Lijkt Zo Ver Weg Zo Ver Weg Van Mij J Huilen

Landal Landgoed T Loo Heeft Een Prachtig Recreatiemeer Op Het Park En Biedt Veel Activiteiten En Faciliteiten Met Een Bowlingbaan Een S Park Vakantie Uitjes

Pin Pa Artiesten

Buitenplaats Groot Kasteel Deurne Thuis In Brabant Kasteel Ruine Groot

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *