Hotel Victoria Bergen Aan Zee Arrangementen

Diposting pada

Op slechts 100 meter van het hotel vindt u het strand de duinen en bossen. Al sinds 1969 is hotel meyer een gerenommeerd en gastvrij familiehotel in bergen aan zee.

Bekijk Hotel Vrouwe Van Stavoren Hotel Hotelkamers Vrouw

Al sinds 1969 is hotel meyer een gerenommeerd en gastvrij familiehotel in bergen aan zee.

Hotel victoria bergen aan zee arrangementen. 43 m2 ligt op de 3de etage heeft prachtig rondom uitzicht op de noordzee de kust en bergen aan zee en is voorzien van een bed met twee matrassen 0 90 x 2 00m woonkamer ruim dakterras met zitje en ligstoelen ruime badkamer met aparte douche bubbelbad toilet föhn flatscreen tv telefoon elektronische kluisje internet. Een compleet vakantiehotel waar de persoonlijke service en de traditionele gastvrijheid u aangenaam zullen verrassen. Hotel victoria heeft veel faciliteiten en arrangementen om je een ontspannen verblijf te bieden.

Het hotel beschikt over 40 comfortabele en sfeervolle hotelkamers waarvan verschillende met schitterend zeezicht een heerlijk buitenterras of balkon. Welkom bij hotel victoria een sfeervol hotel aan de noordzee waar iedereen zich direct thuisvoelt. Deze zijn standaard.

U vindt ons in bergen aan zee één van de mooiste badplaatsen aan de nederlandse kust. Hotel victoria ligt in de noord hollandse plaats bergen aan zee. Zeeweg 33 1865 ab bergen aan zee nederland t.

Hotel victoria ligt op een steenworp afstand van het brede strand waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten. Een compleet vakantiehotel waar de persoonlijke service en de traditionele gastvrijheid u aangenaam zullen verrassen. Deze zijn standaard.

Je bent het hele jaar door van harte welkom. Hotel victoria is een familiehotel dat beschikt over 34 comfortabele hotelkamers. Hotel victoria is een familiehotel dat beschikt over 34 comfortabele hotelkamers.

Gunstig gelegen op slechts 100 meter afstand van zowel zee en strand als ook bos en duin. Op slechts 100 meter van het hotel vindt u het strand de duinen en bossen. Wandel fiets en ontspan aan de kust en breng een bezoek aan de kaasmarkt in het nabijgelegen alkmaar.

Wandel fiets en ontspan aan de kust en breng een bezoek aan de kaasmarkt in het nabijgelegen alkmaar. En wat dacht je van een verblijf in een van de koperen koepelkamers met prachtig zeezicht en jacuzzi. Hotel victoria bergen aan zee noord holland nederland.

31 725812358 info hotelvictoria nl boek nu 2020 hotel victoria website by stardekk. Gunstig gelegen op slechts 100 meter afstand van zowel zee en strand als ook bos en duin. Hotel victoria ligt in de noord hollandse plaats bergen aan zee.

Pin Auf Hotelspecials

Pin Auf Hotelspecials Nl

Maak Een Lange Strandwandeling Over Het Strand In Bergen Aan Zee En Warm Op In Het Fijne Hotel Waar Je Lekker Kan Genieten Van De Hotel Ontbijt Bergen Eropuit

Pin Auf Hotelspecials Nl

Pin Auf Hotelspecials Nl

Pin Auf Hotelspecials Nl

Hotel Bishops Arms Lund Lund This Hotel Is Set In An Early 1900s Building In The Heart Of Lund It Offers Luxurious Dux Beds And Hotel Building Central Station

Goedverblijf Nl Hotels En Hotel Arrangementen

Hotelkamer Bij Hotel Victoria Boeken Bergen Aan Zee

Hotel Victoria In Bergen Aan Zee Nederland Charmanthotel Com

Pin Auf Hotelspecials Nl

Halfpension Arrangementen Hotel Victoria

Pin Auf Hotelspecials Nl

Pin Auf Hotelspecials Nl

Pin Auf Hotelspecials Nl

Hotel Victoria In Bergen Bergen Aan Zee Nederland Zoover

Arrangementen Hotel Victoria

Hotels En Arrangementen In Nederland Goedverblijf Nl

Hotel Restaurant Victoria In Bergen Aan Zee Voordeeluitjes Nl

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *