Het Huis Van Kylie Jenner

Diposting pada

Zo heeft ze een zwembad dat groter is dan ons hele huis dat wordt omringd door meerdere fonteinen. Robert kocht het huis samen met zijn vrouw susan voor 11 9 miljoen.

Kylie Jenner Is Selling Her Calabasas Home For Usd 3 9 Million Calabasas Homes Jenner House Kylie Jenner House

Het is niet zeker of ze al is verhuisd naar haar nieuwe thuis.

Het huis van kylie jenner. Verder is naast dit enorme megazwembad een tennisbaan en basketbalveld in een te zien. Hij zocht vervolgens het huis van de kylie cosmetics eigenaar en maakte een scène bij de voordeur van haar huis omdat hij kylie jenner wilde zien. Met 6 1 miljoen instagramvolgers 15 1 miljoen twittervolgers en het meest bekenen snapchat account 2015 kunnen we wel zeggen dat kylie jenner hard opp weg is om het populairste lid van de.

This is lifestyle yt channel we make high quality celebrities liftstyle cars parties mansions and more entertaining videos subs. Een groot fanaccount denkt wel dat kylie al twee foto s op instagram heeft geplaatst die in haar new home zijn gemaakt. Zo bracht forbes afgelopen week het gigantische fortuin van kylie jenner naar buiten dat nu wordt geschat op zo n 900 miljoen dollar waarmee ze de rijkste is van al haar familieleden en op uitzondering van facebooks mark zuckerberg de rijkste jongste ondernemer uit de geschiedenis.

Bij een enorm huis met automatische gordijnen komt natuurlijk ook een tuin van jewelste kijken. Het huis van kylie jenner. Zien zó ziet het kersthuis van kylie jenner en dochtertje stormi eruit jean baptiste lacroix afp.

Het komt niet als een verrassing dat de kardashian jenners één van de meest welvarende zussen op deze aarde zijn. Een beveiliger wist de man de wijk uit te krijgen waarna hij gearresteerd werd. Het nieuwe huis van kylie kost maar liefst 36 5 miljoen.

Met op maat gemaakte interieurs een opnamestudio en de grootste garage die je ooit hebt gezien is het landhuis van 7 620 vierkante meter echt passend voor een entertainmentster. Afgezien daarvan beschikt het huis ook over zeven slaapkamers waaronder een gastenverblijf met twee slaapkamers een zwembad van 15 meter en een eigen tennisbaan. Smith kocht in californië een huis met negen slaapkamers voor 42 miljoen en afgezien van het prijskaartje duurde het negen jaar om het huis te bouwen wat zeer indrukwekkend is.

Kylie jenner staat bekend als de jongste telg uit de kardashian familie maar ook als de jongste miljardair ter wereld ooit. Het bestrijkt 2 590 vierkante meter land. De villa heeft zeven slaapkamers veertien badkamers en twintig parkeerplaatsen.

Hoewel de windmolen niet werkt is het toch geweldig om naar te kijken. Met haar bedrijf kylie cosmetics heeft de beauty mogul een fortuin opgebouwd waarvan ze onlangs een deel uitgaf aan een nieuw huis kylie heeft een nieuw stulpje gekocht in de wijk holmby hills in los angeles waar ze zo n 33 5 miljoen euro voor neertelde. Dat de kardashians of beter gezegd hun hulpjes retegoed zijn in het huis versieren is nothing new er gaat geen verjaardag of feestdag voorbij waarbij het huis over de top wordt versierd.

Kylie jenner zelf was op dat moment niet thuis. Kylie vreest veiligheid stormi.

Celebmafia Celebrity Photos Style Gifs Videos Kylie Jenner Street Style Kylie Jenner Outfits 2014 Kylie Jenner Outfits

Kylie Jenner Kayy Dubb Kylie Jenner Outfits Kylie Jenner Kylie

Wow Binnenkijken In Kylie Jenner S Gigantische Villa Jani Jenner House Huis Interieur Interieur

Heoynn Heoynn Instagram Photos And Videos Kendall Jenner Outfits Kendall Jenner Tumblr Kendall And Kylie Jenner

Kylie S Guest House Living Room Via Zillow Kyliejennerhouse Hidden Hills House Jenner House Kylie Jenner House House

Binnenkijken In Het Nieuwe Huis Van Kylie Jenner Jenner House Thuis Droomhuis Plannen

Https Encrypted Tbn0 Gstatic Com Images Q Tbn And9gcrmek0i2it5rzy Fkw3jg7mvqm0vdhzsbew W Usqp Cau

Omg Binnenkijken In Kris Jenner S Geheime Buitenverblijf Jani Architectural Digest Kris Jenner Thuis

15 Photos That Prove That Everything On Instagram Is A Lie 4 Of 0 Inspire Dot Instagram Vs Real Life Her Hair Celebrities

Wow Binnenkijken In Kylie Jenner S Gigantische Villa Jani Jenner House Tassen Kast Droomkasten

The Complete Evolution Of Kylie Jenner In Photos Kylie Jenner Look Fashion Kylie Jenner Style

Pin By Cecilo Leon On Kim Kardashian Khloe Kardashian In 2020 Kendall Kendall Kenner Kendall Jenner

Kylie Jenner Kylie Jenner Kyliejenner Kyliejenner Kyliekristenjenner Kyliekrisrenjenner Kyliecosmetics Kylie Jenner House Mansions Dream Beach Houses

The Sims 4 Kylie Jenner House Build Cc Office Part 4 Sims4 Sims4cc Thesims4 Kyliejenner

Pin On Balance

Wow Binnenkijken In Kylie Jenner S Gigantische Villa Jani Huis Interieur Jenner House Interieur

Hollywood Houses In 2020 Jenner House Kylie Jenner House Hollywood Homes

Omg Binnenkijken In Kris Jenner S Geheime Buitenverblijf Jani Jenner House Architectural Digest Kris Jenner

Khlo Khlo Khloe Kardashian Hair Kardashian Hair Khloe Kardashian Style

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *