Huis Van Gio Latooy

Diposting pada

In oktober 2018 is hij verhuisd naar een appartement in rotterdam waar hij nu al twee jaar woont. Even door google afbeeldingen en je komt op dit adres uit.

Pin Op Cool

De 22 jarige youtuber woont al even op zichzelf.

Huis van gio latooy. Gio latooy heeft vandaag zijn huis gekocht. Toch hebben wij na wat speurwerk de nieuwe villa van gio kunnen vinden. In huis op stelten verbouwen we de kamers van bekende nederlanders of youtubers naar iets wat volgens ons beter bij.

De vlogger meldde eerder al dat hij. Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leukste nieuwssite van nederland 24 uur per dag en 7 dagen in de week ad nl. Het is in ieder geval het kapitale huis dat gio eerder in zijn vlogs liet zien.

Gio latooy gaat wonen in krimpen aan de lek omdat hij daar een kapitale villa heeft gekocht voor maar liefst 1 2 miljoen euro het is in ieder geval het kapitale huis dat gio eerder in zijn vlogs liet zien. Echter blijft hij hier niet veel langer wonen want hij heeft een huis gekocht. Giovanni latooy beter bekend als gio is geboren op 24 september 1998.

Gio latooy had samen met zijn tweelingzus melanie latooy een kledinglijn bij coolcat. Als we dan het geld van gio latooy bij elkaar optellen en uitgaan van een merchandise lijn die 15 van zijn totale inkomsten vertegenwoordigt komen we uit op 520 000 800 000 1 15 1 5 miljoen euro. Het gaat als een lopend vuurtje door krimpen aan de lek.

Het huis stond al een aantal maanden te koop voor 1 5 miljoen euro maar is dus uiteindelijk verkocht voor zo n 1 2 miljoen euro het huis heeft een aantal toffe dingen waar gio samen met jade waarschijnlijk wel van gaat genieten denk hierbij aan een biologisch aangestuurd zwembad en een luxe jacuzzi. Een schatting die zich aan de lage kant van het spectrum bevindt gezien het eigen vermogen en de bezittingen die hij heeft. Deze lijn wordt ook wel de x latooy lijn genoemd.

In 2015 stapte hij over van game kanaal naar een lifestyle kanaal en veranderde de naam naar. Ook de ouders van latooy besloten in 2016 om een youtube kanaal te beginnen. Gio latooy koopt villa met zwevend toilet van 1 2 miljoen euro gio latooy gaat wonen in krimpen aan de lek omdat hij daar een kapitale villa heeft gekocht voor maar liefst 1 2 miljoen euro.

Wij maken een einde aan saaie interieurs. Youtube ster giovanni latooy 22 staat op het punt een huis van 1 2 miljoen euro in het dorp te kopen. Ze noemden het kanaal de latooys en begonnen te vloggen over hun dagelijkse leven.

Zo begon hij met het maken van gamevideo s op zijn kanaal. Dit laat hij weten in zijn nieuwe vlog. In 2012 begon hij met video s plaatsen op youtube.

Beeld Van De Opnames Film Vakantie Nederland

Pin Op Gio

Friet In De Kliniek Novarum Haar Boeken Youtube

Project Gio Vue Cinemas Film Komedie Film Bioscoop

Wanneer Je Een Wedstrijd Verliest En Je Vindt Dat Het Thomas Zijn Schuld Is

Pin Op Gio

Pin Van Julia Op Stuktv

20 8k Vind Ik Leuks 229 Reacties Jeremy Frieser Jeremyfrieser Op Instagram Sneeuwtjes Youtubers Fangirl Jeremy

Magazine Modieuze Outfits Meisjesmode Mooie Mensen

Pin Op Meisjedjamila

Stuk Dj Set Slam Youtube Stefan Haal De Hooligan In Je Naar Boven Trots Op Jou Prachtig Dit In 2020 Dj Youtube Jachtseizoen

Vakantie Naar Denemarken Bellinga Familie Vloggers 1073 Youtube In 2020 Afspeellijst Familie Denemarken

Pin Op Stuktv

De Heren Van Stuk Tv Youtubers Youtube Foto Ideeen

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *