Gebouw Duo Groningen

Diposting pada

Acht personen zijn vanochtend onwel geworden in het kantoorgebouw van duo en de belastingdienst in groningen. Mensen onwel door vreemde lucht in gebouw duo en belastingdienst in groningen.

Duo Toren Het Cruiseschip Kempkensberg Groningen The Netherlands Huisvesting Dienst Uitvoerin Futuristische Architectuur Groningen Architectuur Ontwerp

Rechts het nieuwe paviljoen.

Gebouw duo groningen. Eerder dinsdag was het uit voorzorg in zijn geheel. De hoogste constructie die in de recente tijd in groningen heeft gestaan was de hunzecentrale waarvan de vijf pijpen een hoogte hadden van 124 meter de pijpen van dit gebouw werden opgeblazen in 1998. Acht mensen zijn dinsdagochtend onwel geworden in een pand aan de.

Voor mij heeft elk nieuw gebouw dat in die traditie past dan al gauw een streepje voor. Het gebouw van de dienst uitvoering onderwijs duo in de stad groningen is vandaag opnieuw bezocht door de brandweer nadat er een vreemde lucht was geroken. De tegenwoordige duo en de belastingdienst gevestigd.

Ontruimingsoefening bij de belastingdienst apeldoorn duration. 34mm iso100 f 10 1 200sec. Maar groningen heeft een naam op te houden als het gaat om eigentijdse en eigenzinnige bouwkunst.

15 maart 2011 kenmerken. Goede kans dus dat ik lichtelijk vooringenomen ben. Het moet gezegd het door van berkel en bos ontworpen duo gebouw is een.

De hoogste constructie in de stad groningen is sinds 2006 met 132 meter de zendmast aan het winschoterdiep daarvoor was de schoorsteen van het suiker uniecomplex met 100 meter het hoogst. The garden on top of the underground parking garage of the duo office buildin. 16 jun 2014 het door unstudio ontworpen kantoorgebouw van duo en de belastingdienst aan de kempkensberg in groningen.

Nieuwbouw dienst uitvoering onderwijs en de belastingdienst groningen duo duration. 9 jun 2020 14 01. Het duo gebouw staat bij mij praktisch om de hoek op een paar honderd meter afstand.

9 jun 2020 12 36 update. Onder het gebouw bevond zich een atoomkelder van 500 vierkante meter met een eigen drinkwatervoorziening en een noodstroominstallatie die in het geval van een atoomoorlog de commandobunker moest vormen voor het stadsbestuur en. 8 personen onwel bij duo gebouw groningen pand ontruimd.

De gevel van het gebouw van duo en de belastingdienst aan de kempkensberg in groningen tegen een knalblauwe heldere lucht. De brandweer heeft een gebouw in groningen waar de dienst uitvoering onderwijs duo en de belastingdienst zijn gevestigd weer vrijgegeven. The facade of the duo office building in the city of groningen the netherlands against a clear blue sky.

Deze panorama is genomen in de stadstuin welke is aangelegd bovenop de ondergrondse parkeergarage.

Fotocafe De Grunneger Ploat Page 14 Skyscrapercity Groningen Stad Architectuur

Duo Gebouw In De Juni Zo N Groningen Groningen Oude Gebouwen Gebouwen

Duo Groningen Dienst Uitvoering Onderwijs In 2020 Groningen Architectuur Architectuur Ontwerp

Duo Gebouw By Joram Krol Photography On 500px Gebouwen Groningen Stad

Het Kantoor Van De Dienst Uitvoering Onderwijs En Belastingdienst Duo Groningen In De Volksmond Het Cruiseschip Groningen Cruiseschip

Pin Op Gevelbouw Projecten

Pin Pa Joram Krol 050 Photography

Duo Kantoor Groningen Stad

Duo Belastingdienst Groningen Netherlands Architect Ben Van Berkel Unstudio Amsterdam Netherland Architectural Practice Architecture Modern Architecture

Duo In Groningen

Pin Op Architectuur Groningen

Het Kantoor Van De Dienst Uitvoering Onderwijs En Belastingdienst Duo Groningen In De Volksmond Het Cruiseschip Groningen Kantoorgebouwen Architectuur

Duo Groningen Groningen Architectuur Gebouwen

Duo Groningen Groningen Stad Oude Gebouwen

Duo Groningen Groningen Stad Nederland

Duo Groningen Groningen Stad Nederland

Duo Gebouw Groningen Gebouwen Stad

Duo Groningen Smitsrinsma Groningen Stadstuin Tuin

Het Nieuwe Kantoor Van De Dienst Uitvoering Onderwijs En Belastingdienst Duo Groningen In De Volksmond Het Cruiseschip Groningen Gebouwen En Nederland

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *