Bruin Huis Spinnekop

Diposting pada

Knopiespinnekop is n algemene naam wat in suider afrika gebruik word om te verwys na die plaaslike lede van die spinnekopgenus latrodectus in die theridiidae familie hierdie spinnekoppe staan elders in die wêreld ook as weduweespinnekoppe widows bekend. Watter naam jy daarvoor het en waar op aarde jy dit ook al teëkom hierdie klein venyn is nooit n diertjie wat jy sonder handskoene kan pak nie.

Gevaarlike En Onskadelike Spesies Van Groot Spinnekoppe Van Rusland Geleedpotiges

Ek is op die punt om jou te vertel alles oor spesifieke spinnekopbyt simptome om te kyk en ook hoe om te behandel n spinnekopbyt by die huis met behulp van natuurlike middels.

Bruin huis spinnekop. Hoewel dit nie die mees algemene binnenshuise spin is dit moontlik die gevaarlikste. Daardie foto wys die agterlyf met n skerp punt. Enige bespreking van potensieel gevaarlike binnenshuise bruin spinnekop moet begin met die bruin eensaam loxoceles reclusa.

Hoe lyk spinnekop byt hoe lyk spinnekop byt hoe lyk spinnekop byt hoe lyk spinnekop byt hoe lyk spinnekop byt hoe lyk spinnekop byt sep 19 2017 gebyt hoe weet jy hoe gemaak. Die bruin eensaam word gekenmerk deur n duidelike viool patroon agter sy kop. Hoewel dit nie die mees algemene binnenshuise spin is dit moontlik die gevaarlikste.

Dit is giftig en die oorsaak van 70 tot 75 se spinnekopbyte met wonde waar weefsel verander en afsterf maar die byt is nie dodelik nie net baie onaangenaam. Enige bespreking van potensieel gevaarlike binnenshuise bruin spinnekop moet begin met die bruin eensaam loxoceles reclusa. Maar ek is nie confident genoeg dat ek hom my sal laat byt nie.

Die bruin eensaam word gekenmerk deur n duidelike viool patroon agter sy kop. Maar die spinnekop dink net so min hoe om dit te bou as wat jy eers sal dink hoe jy jou vinger van n warm plaat moet wegruk. Ten spyte daarvan dat die spinnekop nie gevaarlik lyk en deur ons feitlik nie gesien word nie dis nagaktief kan dit verantwoordelik wees vir baie ongerief onsekerheid en vrees.

Die gewone reënspinnekop palystes superciliosus voorheen p. Natalius is n spesie van jagspinnekoppe inheems aan suider afrika dit is die mees algemene en wydverspreide spesie in die genus palystes. Volgens die landbounavorsingsraad in suid afrika is die vioolspinnekoppe wat hier by ons aangetref word snags aktief en hoewel hulle oorwegend in grasvelde en grotte voorkom kan hulle in huise en dan ook beddegoed.

Sy verspreiding strek van kwazulu natal in die ooste weswaarts deur die provinsies van mpumalanga limpopo en noordwes in die noorde en die oos kaap en wes kaap in die suide. Wat is die simptome van n bruin eensaam spinnekop byt. Download ios ipsw files for iphone 4 s hoe lyk spinnekop byt hoe lyk spinnekop byt hoe lyk spinnekop byt hoe lyk spinnekop byt hoe lyk spinnekop byt hoe lyk spinnekop byt texas tech university.

Daar kom ongeveer ses latrodectus spesies in suider afrika voor vyf van hulle is inheems en een moontlik ingevoer. Wanneer dit kom by die spinnekop byt is daar verskeie opsies vir die spinnekop agter die byt. Nee dit lyk vir my meer soos n bruin huis spinnekop n vioolspinnekop se agterlyf is gewoonlik bietjie ronder.

Noem dit die swart of bruin knopiespinnekop noem dit die swart weduwee of die jokkie spinnekop of die swart wolf of die rooi rug.

Skadelik In Voorkoms En Dodelik Gevaarlik Bruin Kluisenaarspinnekop Arachnida

Dierendonck Meatmap Vlees Vintage Posters Borst

Spinnekop Byt Wat Moet Ek Doen

Reenspinnekop Wikipedia

Pin Op Gent

Wetenskaplikes In Australie Het N Reuse Spinnekop Met Die Palm Van N Hand Ontdek Die Slagtande Is Een Sentimeter Lank Het Australiese Spinnekoppe Ontwikkel Australie Chinatown

Verkocht Spinnekop 9 8608 Vt Sneek Funda

Knopiespinnekop

Related Image Afrikaans Grade R Worksheets Afrikaans Language

Identifying Wolf Spider Left Vs Brown Recluse Right Wolf Spider Spider Recluse Spider

Print Page Silvermine Feb 2008

Die Reuse Van Die Spinnekopwereld

Swartwitpensbokfontein Photos Facebook

Yet Another Spider Id

Victoriaanse En Hollandse Meubels Museumdepotshop

Waterberg Natuur Praal Photos Facebook

April 2011

Brown Button Spider Bruin Knopiespinnekop Dangerous Spiders Spider Widow Spider

Arachnophobia Verstaan Die Vrees Van Spinnekoppe

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *