Burj Khalifa Hoogste Gebouw Ter Wereld

Diposting pada

At the top burj khalifa sky is een luxere variant van at the top en is te vinden op de 148e verdieping van het hoogste gebouw van de wereld 555 meter boven de grond. Tegen betaling kun je het observatiedek bezoeken dat een fantastisch uitzicht over dubai biedt.

Pin Op Vakantie Azie Reisgraag Nl

Als toerist kun je burj khalifa niet alleen vanaf de grond bezoeken.

Burj khalifa hoogste gebouw ter wereld. Burj khalifa is de hoogste toren ter wereld. Burj khalifa arabisch. De hoogste moskee ter wereld 158 e verdieping het hoogste restaurant het gebouw met de meeste verdiepingen 160 en de snelste lift ter wereld.

Het gebouw werd in 2010 geopend vormt het kloppend hart van dubai en symboliseert de torenhoge ambities van de stad. De hoogste dienstlift ter wereld. Deze attractie bevindt zicht op de 125e verdieping 1 etage boven de normale at the top en biedt een virtuele ervaring door middel van een virtuele tour over dubai.

De burj khalifa steekt 828 meter de lucht in en is daarmee het hoogste gebouw ter wereld een van de grootste technische hoogstandjes aller tijden. Op 21 september 2004 werd begonnen met de bouw. De hymenocallis ofwel de spinlelie een witte bloem uit de.

Maar het heeft nog meer records op zijn naam staan. Wie tickets koopt voor at the top burj khalifa sky krijgt er tevens een bezoek bij aan dubai a falcon s eye view. Op 21 juli 2007 nam de burj khalifa de titel hoogste gebouw ter wereld over van de taipei 101 in taiwan.

Het gebouw met het hoogst aantal verdiepingen ter wereld meer dan 160 het hoogste outdoor observatieplatform ter wereld. Naast dat de burj khalifa het hoogste gebouw ter wereld is heeft het nog een aantal records op jaar naam staan. Het met glazen panelen afgewerkte frame van de burj khalifa steekt als een raket de lucht in maar het zicht van bovenaf laat pas echt zien wat de inspiratiebron was.

De burj khalifa is ontworpen naar het voorbeeld van de woestijnbloem hymenocallis meet maar liefst 828 meter en is daarmee verreweg s werelds hoogste gebouw. Burj khalifa is goed voor een aantal records zoals de hoogste moskee 158e verdieping s wereld s hoogste restaurant 122e verdieping het gebouw met de meeste verdiepingen 160 en nog veel meer. Burj khalifa staat in dubai en is met een hoogte van 829 84 meter een toeristische attractie van formaat.

Een lift met de grootste af te leggen afstand ter wereld. برج خليفة is een wolkenkrabber in de stad dubai in de verenigde arabische emiraten.

De 25 Knapste Staaltjes Bouwkunst Moderne Gebouwen Burj Khalifa Gebouwen

Restaurant Dubai Burj Khalifa In 2020 Burj Khalifa Reizen Dubai

Weet Je In Welke Land Dit Staat Dit Is De Grootste Gebouw Ter Wereld Zet Een Bericht Achter Bij Mij Als Je Het Weet Gebouwen Fotografie

Hoogste Gebouw Ter Wereld Saudi Arabie Bouwt Enorme Wolkenkrabber Wolkenkrabbers Torens Gebouwen

S Nachts Onderaan De Burj Khalifa Wolkenkrabber En Hoogste Gebouw Van De Wereld 2007 Dubai Architecture Empire State Building Building

Pin Op Wolkenkrabber

Pin Op Anders

Hoogste Toren Ter Wereld Verenigde Arabische Emiraten Dubai Toren

Luxury Tourist Attraction Dubai Amongraf Dubai Architecture Khalifa Dubai Modern Architecture Building

Pin Op Architectuur

Burj Khalifa Lightning 705×1024 Jpg 705 1024 Lightning Photos Lightning Photography Lightning

Dubai Burj Khalifa Google Search Burj Khalifa Places Around The World Khalifa Dubai

Hoogste Gebouw Ter Wereld Burj Khalifa Dubai Gebouwen Vakantie Ideeen Vakantie

Tallest Building In The World The Burj Khalifa In Dubai Amazing Architecture Architecture Amazing Buildings

Burj Khalifa برج خليفه Burj Khalifa Dubai Architecture Dubai

Dubai Verenigde Arabische Emiraten 4 Januari Burj Dubai De Hoogste Toren Ter Wereld Downtown Burj Dubai 04 Januari 2012 In Dubai Verenigde Arabische Emir Verenigde Arabische Emiraten Dubai Toren

10 Hoogste Gebouwen In De Wereld Edificios Famosos Dubai Arquitectura Edificios

Burj Khalifa Is A Skyscraper In Dubai United Arab Emirates And Is Currently The Tallest Structure In The Wonders Of The World Burj Khalifa Amazing Buildings

Burj Khalifa In Dubai Stock Photo Spon Khalifa Burj Dubai Photo Ad In 2020 Graphic Design Layouts Burj Khalifa Photo

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *