Lange Muur Woonkamer Verven

Diposting pada

Als je metaalgrijs een te heftige kleur vindt voor de hele kamer kun je bijvoorbeeld een lichtere grijstint gebruiken voor de muren en je schema wat meer diepte geven door deuren raamkozijnen en andere details in een donkerdere tint te verven. Wij hebben onze lange muur opgedeeld in drie vlakken.

Pin Op Blog Interieur Lifestyle

Vroeger werd de lengte doorbroken met lambriseringen maar de afgelopen jaren verven we de muur voor de helft.

Lange muur woonkamer verven. In vaak gebruikte ruimtes zoals de woonkamer plaats je deze best achter de zetel of eetplaats zodat je er geen uren moet naar staren. Door de muur van de lange smalle woonkamer zo in te richten benadruk je de lengte en ontstaat een ruimtelijker gevoel. Op de hoogte van je halvering kun je met meubels de lengte doorbreken.

In dit artikel geven we inspiratie voor de muur van je woonkamer. Zo krijgt je woonkamer een frisse maar toch zeer gemoedelijke uitstraling. De halvering van de muur geeft een speels effect in huis maar maakt de woonkamer ook optisch groter.

Verf je muur voor de helft. Je kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van kleurvakken op de muur om de ruimte in te delen. Je zit er niet alleen zelf heel de dag tegen aan te kijken maar ook de visite zal het meteen opvallen.

Ik deed een oproep op instagram en heb verschillende dames gevraagd om mee te doen maar het bleek lastiger dan gedacht om meerdere geschikte gegadigden te vinden. Het kan best een lastig obstakel zijn zo n eindeloze lange saaie wand in de woonkamer. Er komen regelmatig vragen binnen over het stylen van een lange muur.

Omgekeerd zullen de zachte kleurtinten er ook voor zorgen dat je muur niet schreeuwt om aandacht. Een lange woonkamer kan worden benadrukt of juist verzacht door de muren op de juiste manier te schilderen. Een lange smalle kamer maak je compacter door de achterwand donker te verven.

Maar het is ook heel effectief om een van de lange wanden te voorzien van een lage strook in een andere kleur. Geef kleur aan mooie onderdelen van je huis die eruit mogen springen. Juist met een lange muur kan je deze functionele ruimtes opdelen in vlakken.

Kies voor een muur het liefst een zonder onderbrekingen zoals stopcontacten deuren en ramen. Hierdoor springt deze muur heel dominant in het oog met als resultaat dat de kamer minder diep en smal lijkt. Door een muur te verven wijkt het af van de rest en gaat daardoor opvallen.

De variatie creƫer je vervolgens met de opstelling van je meubels en de verschillende materialen kleuren en vormen. Hoe je een geslaagde accentmuur kan verven of behangen lees je hier. Ga je wel voor een wand met een deur of raam erin houd dan in gedachten dat dat juist geaccentueerd wordt.

De muur van je woonkamer is iets wat meteen opvalt in je interieur. Wat kun je allemaal doen qua kleuren qua decoratie en meubels. Om de woonkamer optisch groter te doen lijken hebben wij de lambrisering bij de tv hoek doorgetrokken tot halverwege de eettafel en achter de eethoek hebben wij een behangvlak van twee meter geplakt.

Maak gebruik van accenten opslaan.

Pin Op Bedroom Paint Colors

H A L Maak Een Opvallende Baan Om Een Lange Muur Te Breken Kleur Spijker Van Praxis Gecombineerd Met Lange Woonkamers Woonkamer Muur Interieur Woonkamer

Eetkamer Tv Kamer Idee Door Beegeef Thuis Woonkamer Woonkamerbank Lange Woonkamers

Een Lange Smalle Woonkamer Is Lastig In Te Richten Door De Lengte Optisch Te Doorbreken Met De Stoel En De Planten Lange Woonkamers Woonkamer Smalle Woonkamer

Pin Op Kleurvakken Zijn Hip

Rust Aan Deze Lichte Kant Van Het Huis Met Een Lange Wand In De Kleur Metamorfose Blue Green Green Gray Hallway Lange Wanden Woonkamer Schilderijen Wanden

Planten In Huis En Een Grijsgroene Muur Vtwonen Witte Muren Woonkamer Home Deco Ideeen Voor Een Kamer

Pin Van Histor Op Wonen Met Kleur Huis Interieur Interieur Ideeen Interieur

Pin Op Future Home

Verven Met Witte Strook Woonkamer Muur Huis Interieur Interieur

Van Het Kastje Naar De Muur Geschilderde Muren Stijlvolle Woonkamers Interieur

Boudien Alberts On Instagram Jeeh Super Blij Met De Nieuw Kleur Op De Muur Opblaasbaar Van Histor Deze H Interieur Woonkamer Geschilderde Muren Interieur

Helft Lange Muur Verven Verdeling Zit En Eet Deel Interieur Woonkamer Muur Verven Interieur

Afbeeldingsresultaat Voor Lange Muur Verven Thuisdecoratie Ingangs Decor Foyerdecoratie

Woonkamer Verven Ideeen Luxe Uncategorized Ruim Woonkamer Muren Ideen Ideeen Om Woonkamer In Gallery Wo Smalle Woonkamer Lange Woonkamers Woonkamer Inrichting

Pin Van Margreet Van Duijvenbode Op 03 W O O N Kamer In 2020 Lambrisering Verf Lambrisering Woonkamer Verf

Meer Kleur In De Interieur Maar Vind Je Een Hele Muur Te Heftig Kies Voor Een Lambrisering Van Verf Suf Wi Geschilderde Muren Binnenhuisarchitect Interieur

Lichtgrijze Verf Google Zoeken In 2020 Lichtgrijze Muren Grijze Muren Woonkamer Muur Lichtgrijs

Pin Op Woon

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *