Het Huis Anubis Amber En Appie

Diposting pada

Het huis anubis is een heel oud huis uit ongeveer 1900. Instead amber becomes a model after graduating high school.

Pin Op Het Huis Anubis

Appie let s dance.

Het huis anubis amber en appie. Jakob sluit hen echter op in het bad maar gelukkig weten ze te ontsnappen. Amber en appie werken jakob tegen de grond zodat nienke de traan aan. Zij en appie vallen in het water en fabian slaagt erin de traan van de bodem van het zwembad op te duiken.

Deze muzikale tweeling werd door appie en amber ontdekt in het park. Het huis heeft twee jongenskamers en twee meisjeskamers. Dit is een filmpje over amber en appie hopelijk vinden jullie het mooi je mag ook altijd filmpjes aanvragen hé x.

De club had net een muzikale tweeling nodig voor een opdracht. Zo kwamen de zusje bij het anubis huis om de egyptische liefdesdans op de luiten te spelen. In het huis anubis amber does not start dating appie until the third movie.

De kamerindeling verandert gedurende de serie ook onofficiële wijzigingen zijn veergegeven. Abdella appie tayibi is een personage uit de nederlands vlaamse jeugdserie het huis anubis 2006 2009. Voordat nienke in het huis kwam wonen sliep joyce op haar plek.

Furthermore amber is more hot headed and headstrong than the english amber. Both of the versions are very invested into fashion but amber in hha does not attend fashion school as amber in hoa does. In de tweede theatershow van het huis anubis komen nienke fabian amber appie jeroen en patricia achter de legende van het theater waar ze op dat moment een voorstelling spelen.

Victor de strenge huisbaas van het huis anubis wijst de bewoners er keer op keer op dat ze de zolder niet mogen betreden. Aan het begin van de serie is de samenstelling als volgt. Appie slaapt met jeroen op een kamer.

Appie jeroen mick fabian amber nienke en patricia mara. Exact honderd jaar geleden is er hier een grote brand geweest en de legende zegt dat dit elke honderd jaar opnieuw zal gebeuren. Het huis wordt gebruikt als internaat waar de acht middelbare scholieren appie patricia fabian amber jeroen mara mick en nienke wonen.

De vrienden breken in de villa in en ontdekken een zwembad. Het personage werdt gespeeld door achmed akkabi tot 2008 en nadien door kevin wekker. Ze kopen de vader van de tweeling om door te zeggen dat ze een russische impresario kennen.

Appie Amber Anubis Amber

Het Huis Anubis Appie En Amber Anubis Huis Amber

Het Huis Anubis Appie En Jeroen Anubis Nickelodeon Studio

Het Huis Anubis Appie En Amber Anubis Amber

Het Huis Anubis Uitkomsten Anubis

Instagram Photo By 2 Fans Van Sven De Wijn Jan 2 2016 At 10 28pm Utc

Het Huis Anubis Screen Het Huis Anubis Image 17860377 Fanpop Met Afbeeldingen Anubis Image Huis

Nienke Appie Patricia Fabian Amber Jeroen Mara En Mick Wonen Op Het Internaat Genaamd Het Huis Anubis Om De Nieuwe Reality Tv Shows Reality Tv Mtv Shows

Nienke Fabian Anubis Huis

Het Huis Anubis Appie En Amber Anubis Amber Huis

Appie Amber Anubis

Het Huis Anubis Nienke En Fabian Anubis Huis

Appie Jeroen Anubis Fans Bff

Het Huis Anubis Google Zoeken Anubis

Pin Op Het Huis Anubis

Het Huis Anubis Google Zoeken Anubis

Het Huis Anubis Nienke En Fabian Anubis

Het Huis Anubis Nienke En Fabian Anubis Huis

Pin Van Anubis Fan Op Het Huis Anubis Anubis Beroemdheden Herinneringen

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *