Huis Van Waylon En Bibi

Diposting pada

Een vrijstaande geheel gerestaureerde villa in hilversum fraai gelegen in een rustig buurtje tussen het mediapark en het centrum het huis heeft een afgesloten erf een aparte geluidsstudio en volop ruimte voor waylons goudkleurige porsche panamera. Hij heeft deze gekocht voor de prijs van 1 550 000 euro.

Waylon Over Zijn Relatie Met Bibi Het Kwam Vrij Onverwachts

Toen ik de drempel over stapte voelde het alsof dit huis me omarmde.

Huis van waylon en bibi. Het stamt uit 1900 werd in de jaren dertig een bordeel en vervolgens een kostschool voor zoons van officieren uit het nederlands indische leger. Nogal een geschiedenis dus. Toen ik de drempel over stapte voelde het alsof dit huis me omarmde historie.

De woning van waylon en bibi stamt uit 1900 en is gebouwd door een oost indiƫvaarder een planter. Het vloggen werd haar teveel. Het totaal aantal kamers bedraagt zes waaronder vier slaapkamers en twee badkamers.

In de jaren dertig werd het een bordeel daarna een kostschool voor zoons van officieren in het nederlands indische leger. Helaas ging het al snel mis met bibi. Vraag is natuurlijk ook of dit het liefdesnestje gaat worden voor hem en zijn vriendin bibi.

Bibi en waylon zijn een halfjaar samen en leerden elkaar kennen bij het programma it takes two. Voor dit geld woont waylon in een waanzinnige watervilla met een woonoppervlakte van 200 vierkante meter. Nu is alles hoe het hoort te zijn schrijft de overduidelijk verliefde zangeres.

Het is geen fris stukje historie veel mensen willen het tegenwoordig corrigeren. De woning van waylon en bibi stamt uit 1900 en is gebouwd door een oost indiƫvaarder een planter. Het is een speciale dag voor het koppeltje waylon 40 en bibi breijman 29.

Hij heeft er een hypotheek op genomen van 2 miljoen euro dus die ruimte is duidelijk aanwezig. Nu twee jaar na dato vieren ze dit grote geluk. In de jaren dertig werd het een bordeel daarna een kostschool voor zoons van officieren in het nederlands indische leger.

Ze zijn vandaag namelijk alweer drie jaar lang samen. De boel moet echter wel nog stevig worden verbouwd voordat waylon er daadwerkelijk gaat wonen. Ze kreeg burn outverschijnselen en gaf huilend voor de camera toe dat ze de weg kwijt is.

Waylon en bibi kennen elkaar van het tweede seizoen van it takes 2 maar de vonk sloeg pas eind 2017 over in aanloop naar waylons concertreeks top 1000 allertijden in ahoy. Dat waylon en bibi verknocht zijn aan elkaar bleek al uit het filmpje dat de zanger eerder deelde op zijn instagram waarbij hij schreef soms nauwelijks te kunnen bevatten hoeveel hij van zijn. Waylon huurt deze waanzinnig luxe watervilla in loosdrecht voor een maandelijkse huur 3750 euro excl.

Zanger waylon echte naam willem bijkerk vriendin bibi breijman en hun babydochter teddy. Een jaar later maakte bibi bekend zwanger te zijn. Bibi deelt op haar instagram een paar prachtige foto s om hun liefde te vieren.

Gas licht en water. Het was geen liefde op het eerste gezicht maar uiteindelijk vloog de vonk toch over. Het pand waar waylon bibi en teddy wonen heeft heel veel historie.

Ondeugend Dochtertje Verandert Interieur Bij Ouders Waylon Rtl Nieuws

Waylon Bibi Let It Go It Takes 2 Youtube

Edwin Doet Het Opnieuw Met Trijntje En Waylon Voelt Zich Een Prinses Home Destentor Nl

Waarom Bibi Breijman Waylon Eerst Totaal Niet Zag Zitten

Binnenkijken In De Unieke Woning Van Waylon En Bibi 100 Nl Magazine

Zet De Muisjes Klaar Bibi Breijman Verklapt Geslacht Van Baby C

Bibi Zag Waylon Totaal Niet Zitten Irritant Hoe Vrouwen Tegen Hem Aan Kwijlden Show Gelderlander Nl

Waylon Koopt Miljoenenvilla Is Dit Het Nieuwe Liefdesnestje Met Bibi Ditjes Datjes

Dit Is Het Rock N Roll Huis Van Waylon Ditjes Datjes

Waylon In Eerste Instantie Moest Ik Niet Zoveel Van Haar Hebben

Waylon En Bibi Onder Vuur Door Autostoeltje Baby Teddy Show Bndestem Nl

Bibi Breijman Over Stulpje Het Lijkt Hier Net Een Stripclub Rtl Nieuws

Binnenkijken In Het Huis Van Waylon En Bibi Indisch4ever

Bibi Breijman Doet Een Boekje Open Over Hoe Waylon Kan Flippen

Waylon Valt Voor Charmes 11 Jaar Jongere Bibi Breijman Show Ed Nl

Waylon Koopt Miljoenen Villa In Het Gooi Zie Foto S Bekende Buren

Van Bordeel Tot Kostschool Binnenkijken In Het Huis Van Waylon En Bibi Linda Nl

Thuis Bij Waylon En Bibi Breijman Na Lange Dag Werken Wat Leuks Doen Video

Bibi Breijman Straalt Op Eerste Familiekiekje Met Baby Teddy

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *