Dierenarts Aan Huis Rotterdam

Diposting pada

Bel 06 19963290 voor een afspraak of advies. Wij werken op afspraak van maandag tot en met zaterdag.

Pin Van Frans Op Rotterdam Oud In 2020 Rotterdam Brugge

Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag.

Dierenarts aan huis rotterdam. Geen geregel meer om met het huisdier of een heel nest met kittens of pups naar de praktijk te kunnen komen en een behandeling in de vertrouwde omgeving. La fontainestraat 5 rotterdam 010 291 0060. Wij hebben alles in huis en hoeven u zelden of nooit door te sturen.

Algemene diergeneeskunde uitgebreide diagnostiek chirurgie laparoscopische sterilisatie orthopedie zijn enkele van onze expertises. Ook in amsterdam rotterdam utrecht en den bosch zijn dierenartsen die aan huis komen. Geen spannende ritjes naar de dierenarts reismandjes wachtkamers of een vreemde spannende omgeving.

Bel ons op 010 420 66 66 08 30 20 30uur of klik hier. Laat de dierenarts bij u aan huis komen voor de jaarlijkse vaccinatie check up of voor het chippen. Bezoek ook eens onze facebookpagina.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken we volgens afspraak. Wij zijn dierenkliniek rotterdam het team van dierenkliniek rotterdam zorgt al jaar en dag met passie voor uw huisdier. Ik behandel al sinds 2001 allerlei dieren.

Onze kliniek is gericht op gezelschapsdieren. De dierenarts aan huis biedt uitkomst. Dierenarts aan huis in rotterdam ervaar het gemak van een dierenarts aan huis in rotterdam.

Cira vet service heeft een dierenarts praktijkruimte in het centrum van amsterdam maar wij kunnen u vaak ook thuis met een huisbezoek of een telefonisch consult verder helpen. Voer en medicatie kunt u de hele dag tijdens openingstijden op komen halen. Een dierenarts aan huis bespaart uw huisdier een hoop stress.

Onze dierenartsen komen graag bij u aan huis voor de behandeling van uw huisdier. Update coronavirus dierenarts aan huis. Voor het maken van een afspraak binnen 24 uur verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen.

Dierenarts in rotterdam met huisbezoek mogelijk vind een dierenarts en alles over dieren. Welkom bij dierenartsencentrum rotterdam. Als u een voorkeur heeft voor een bepaalde dierenarts kunt u dat gerust doorgeven aan de assistente.

Onze dierenartsen staan ook in deze periode voor u en uw huisdier klaar wij nemen gepaste maatregelen om de verspreiding te voorkomen. Maak een afspraak via de website of bel naar onze praktijk. Geen handen geven bij binnenkomst werken op een gepaste afstand en bij elk bezoek de handen wassen.

De dierenarts aan huis is er voor iedereen. Den haag tinley gedragstherapeut voor katten.

Maasbrugen Met Zicht Op De Hef En Noordereiland Richting Rotterdam Zuid Gezien Vanaf De Witte Huis 1949 Rotterdam Stad Brugge

Pin Op Krimpen

Kijkje Vanaf Het Witte Huis Op De Maas En Scheepsmakershaven Rotterdam Steden Oude Foto S

Het Witte Huis Pentekening Rotterdam Witte Huis Foto S

Afspraak Maken Jouwdierenartsaanhuis Dierenarts Aan Huis Hondenspullen Honden Grappige Dieren

Pschorr Coolsingel Rotterdam Foto S

Panorama Foto Van De Maasbruggen Gezien Vanaf Het Witte Huis 1925 Bij Rotterdam Netherlands Rotterdam Foto Witte Huis

Huis Te Koop Westersingel 17 3014 Gp Rotterdam Rotterdam Architectuur Huizen

Pin Op Rotterdam Centrum

Verliefd Op Het Liskwartier Je Eigen Woning Uitgegroeid En Op Zoek Naar Een Bijzonder Object Met Een Ruime Tuin In Je Geliefde Wijk Rotterdam Foto S Huizen

Dierenarts Aan Huis Rotterdam Dierenarts Aan Huis Nodig

Dierendokter Pim Dierenarts Boeken Verhalen

Nieuwe Haven Vanaf Het Witte Huis Rotterdam Witte Huis Gebouwen

R K Basisschool Emmausschool Aan De Rauwenhoffstraat 32b Datering 29 08 1975 Rotterdam Nederland

The White House Is A Building And National Heritage Site In Rotterdam Netherlands Inspired By American Offic Rotterdam Reizen Door Europa Amsterdam Nederland

Jaar 1935 Rotterdam Foto Geschiedenis

Haringvliet Vanaf Het Witte Huis Rotterdam Geschiedenis Stad

De Omgeving Rond Het Witte Huis Met Zo N 100 Jaar Er Tussen Rotterdam Witte Huis Steden

Pin Van William Erdmann Op Oud Rotterdam Rotterdam Geschiedenis Steden

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *