Kpn Gebouw Rotterdam

Diposting pada

Het kpn gebouw aan het begin van de wilhelminapier in rotterdam is een ontwerp van renzo piano. Over kpn het bedrijf kpn.

Rotterdam Toren Op Zuid Kpn Gebouw Gebouwen Toren Rotterdam

Telefoon 070 343 43 43.

Kpn gebouw rotterdam. Een jury kiest uit de beste ideeën vijf nieuwjaarswensen. Wilhelminakade 123 3072 ap rotterdam. Later werd het in gebruik genomen als versterkerstation van kpn.

We helpen je graag verder. The building is located at the end of the erasmus bridge which is an icon for the city of rotterdam. The building is designed by the renzo piano building workshop for kpn telecom.

Postbus 25110 3001 hc rotterdam. Het 98 meter hoge kantoorgebouw was bij oplevering in het jaar 2000 één van de eerste. De bouw begon in 1998 en duurde twee jaar.

Kpn telecom building wilhelminakade 123 rotterdam the netherlands. Gebiedscommissie feijenoord is op zoek naar mooie lieve of leuke nieuwjaarswensen van jullie. Het behoort tot de eerste hoogbouw op de wilhelminapier.

Abonneer subscribe here. Rotterdam is continuing to be revitalized. Alleen de bijbehorende woning werd tot voor kort nog.

De toren op zuid is een kantoorgebouw van kpn aan het wilhelminaplein op de kop van zuid in de nederlandse stad rotterdam. De toren op zuid in rotterdam wordt in de volksmond het kpn gebouw genoemd omdat het dienst doet als regionaal hoofdkantoor van telecommaatschappij kpn. It is used as the headquarters office building for the corporation.

Sinds het hiervoor niet meer in gebruik is staat het leeg. De toren staat aan de voet van de erasmusbrug op de kop van zuid waar veel moderne architectuur te vinden is. Op de begane grond is een grote entree met openbare functies en zakelijke faciliteiten.

In 1925 werd hier een telefoonkabel aangesloten die een verbinding tussen nederland en engeland tot stand bracht. Rotterdam veel dingen kunnen nu even niet. Renzo piano building workshop 2000.

Onze medewerkers helpen je graag verder. Https bit ly 2nmwb6q nederlandse ondertiteling english spoken. Algemene informatie algemene vragen over ons bedrijf.

Het voormalig kpn gebouw aan de schelpweg is een prominent gebouw in domburg. Aan de voorgevel van het gebouw is een matrix van 896 groene lampen aangebracht. Het gebouw is ontworpen door de italiaanse architect renzo piano die ook het centre georges pompidou in.

Kpn gebouw in rotterdam. Klantenservice vragen over onze producten of diensten. In het kantoorgebouw van kpn op de wilhelminapier in rotterdam is het regionale hoofdkantoor van kpn telecom gevestigd.

Maar wat wel kan is de stad een hart onder de riem steken via de ledwall op het kpn gebouw op de kop van zuid. Het gebouw heeft een hoogte van 96 5 meter en telt 23 verdiepingen. Het kpn gebouw in rotterdam waarvan de officiële naam belvédère luid wordt ook wel de toren op zuid genoemd.

Bij de oplevering in 1999 was het spraakmakend anno 2016 voldeed het niet meer aan de eisen van de gebruiker. Met instemming van piano heeft een omvangrijke transformatie het gebouw nieuw leven ingeblazen. Mensen die op zuid wonen kunnen tot 6 december hun ideeën insturen.

Het bereiken van het hoogste punt van rtm stage en het rotterdam ahoy convention centre wordt ook gevierd op het kpn gebouw aan de voet van de erasmusbrug in. Iedereen kent het wel. Het gebouw is ontworpen door de beroemde italiaanse architect renzo piano.

Wilhelminakade 123 3072 ap rotterdam.

Rotterdam Toren Op Zuid Kpn Gebouw Rotterdam Gebouwen Stad

Rotterdam Toren Op Zuid Kpn Gebouw Rotterdam Nederland Gebouwen

Luxor En Kpn Gebouw In 2020 Gebouwen Luxor Rotterdam

Pin Op Rotterdam

Rotterdam Toren Op Zuid Kpn Gebouw

Rotterdam Toren Op Zuid Kpn Gebouw Rotterdam Architecture Rotterdam Amazing Architecture

Rotterdam Toren Op Zuid Kpn Gebouw Rotterdam Beautiful Places In The World Netherlands

Rotterdam Kpn Gebouw Officiele Naam Belvedere Wordt Ook Wel De Toren 98 M Op Zuid Genoemd Bij Oplevering 2000 Een Van De Eerste Rotterdam Stad Torens

Rotterdam Toren Op Zuid Kpn Gebouw Gebouwen Toren Rotterdam

Kpn Gebouw Op De Wilhelminapier In Rotterdam Zuid In De Nacht Van Rick Van Der Poorten Op Canvas Behang En Meer In 2020 Gebouwen Rotterdam Nederland

Toren Op Zuid Kpn Gebouw Premio Pritzker

Rotterdam Toren Op Zuid Kpn Gebouw Rotterdam Nederland Gebouwen

Pin Op Arquitetura E Urbanismo

Toren Op Zuid Kpn Gebouw Arquitetura

Rotterdam Toren Op Zuid Kpn Gebouw

Uitzicht Vanaf Kpn Gebouw Rotterdam Dichtbij Nl Rotterdam Centrum Noord Met Afbeeldingen Rotterdam Gebouwen Steden

Rotterdam Toren Op Zuid Kpn Gebouw Gebouwen Toren Rotterdam

Rotterdam Toren Op Zuid Kpn Gebouw Rotterdam Gebouwen Toren

Rotterdam Toren Op Zuid Kpn Gebouw Gebouwen Toren Rotterdam

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *